Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εχω την εντύπωση ότι δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τα απλά hybrid που είναι και πιο όμορφα!You may think you can fly - but you better not try
-
@Thracia και εγώ αυτό πιστεύω που τα δοκίμασα δεν έχουν διαφορές, απλώς τα κουμπιά βολεύουν καλύτερα στο pro που είναι στρογγυλά.
Redmi Note 3 pro -
Ο/H dajannis έγραψε:
Και εδώ η απάντηση
Εχω κανει και σε συνηγορο του καταναλωτη (γραπτη απαντηση 28/11) και σε συνήγορο του πολίτη (γρ απ. 27/11) και στην ΕΕΤΤ. Οι μονοι που δεν προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα ΕΛΤΑ ειναι η ΕΕΤΤ και εκει περιμενω και γραπτη απαντηση μια και οπως εχω πει και σε προηγουμενο post τα εχουν στειλει στ ΕΛΤΑ.
Ο συνήγορος του πολίτη για μενα ειναι οτι πιο μουφα υπαρχει για το συγκεκριμένο θεμα. Θα σας αναφερω μονο οτι οταν αναφερα στο δικηγορο που με πηρε τηλεφωνο, οτι ειμαστε καμια 60 ατομα, λογο φορουμ που εχουμε θεμα και "θα πω και στους υπολοιπους να σου στειλουν καταγγελία" μονο που δεν μου λιποθύμησε γιατι θα ειχε δουλεια. Μου πρότεινε να κανουμε ενα ολοι μαζι.
Μου ειχε πει τοτε οτι ηδη τον ειχαν καλεσει στα ΕΛΤΑ για να τους πει την αποψη του και να τον ενημερώσουν και καλα οτι χρειαζονται ατομα στο τελωνειο και δεν ειναι δικο τους θεμα. και οτι αν μπορουσε να βοηθουσε ωστε αυτα να τα προσλαβει το υπουργειο οικονομικων. οσο για την απαντηση... copy paste τη βλεπω. Στην απαντηση που σου δωσανε οπως κι εμενα λεει οτι θα ενημερωσουν τη διοικηση των ΕΛΤΑ
Επισης αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι γιατι ειναι ακριβές αντιγραφο αυτο που μου στείλανε και οχι το πρωτότυπο.
Παιδια ΕΕΤΤ και τιποτα αλλο. Μπας και γινει τιποτα μια και ειναι η υπεύθυνη ρυθμιστική αρχή.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Δεν μπορεί να παρέμβει είναι Ανεξάρτητη Αρχή απλά εισηγήσεις κάνει
-
Καλημέρα σας. Εμένα σήμερα ξεμπλοκαραν 2 priority που ήταν κολλημένα Ολλανδία και 1 παραγγελία από alli που είχε κολλήσει 13 μέρες στο δικο μας αεροδρομειο.
Ελπίζω να προλάβω τα priority φέτος να τα πάρω..... -
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Καλημέρα σας. Εμένα σήμερα ξεμπλοκαραν 2 priority που ήταν κολλημένα Ολλανδία και 1 παραγγελία από alli που είχε κολλήσει 13 μέρες στο φίλο μας αεροδρομειο.
Ελπίζω να προλάβω τα priority φέτος να τα πάρω..... -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Καλημέρα σας. Εμένα σήμερα ξεμπλοκαραν 2 priority που ήταν κολλημένα Ολλανδία και 1 παραγγελία από alli που είχε κολλήσει 13 μέρες στο φίλο μας αεροδρομειο.
Ελπίζω να προλάβω τα priority φέτος να τα πάρω.....
-
Κολλησε και το dpduk.20 μερες "your parcell is on its way" ,Αγγλια δεν ειδαμε ακομα και κλαιμε.Που πριν 4 μηνες σε 20 μερες ηταν εδω
-
Ο/H billfot έγραψε:
Κολλησε και το dpduk.20 μερες "your parcell is on its way" ,Αγγλια δεν ειδαμε ακομα και κλαιμε.Που πριν 4 μηνες σε 20 μερες ηταν εδω
Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα