@Stelios Stelaras. Μην το περιμένεις τις γιορτές τότε. Αν υπολογίσεις ότι αυτό το status που έχεις εσύ τώρα άλλοι το έχουν απο 20/11 ....
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
βαση της δικης μου εμπειριας....οτιδηποτε ταχυδρομηθει την τελευταια εβδομαδα πριν τα Χριστουγεννα, φτανει μετα το Νεο ετος, ειτε απο Ευρωπη, ειτε απο Αμερικη, χειροτερα απο Κινα. Αν ταχυδρομηθει μεταξυ Χριστουγεννων και Πρωτοχρονιας φτανει μετα τις 20 Ιανουαριου. Ειδικα στην τελευταια περιπτωση εχω παρατηρησει οτι οχι μονο αργουν υπερβολικα αλλα και μερικα χανονται. Τα ελληνικα ΕΛΤΑ ζοριζονταν τις καλες εποχες οχι τωρα που δεν εχουν κοσμο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Γρήγορη ερώτηση. Στο banggood μου έχει επιλογή να μην φαίνεται το logo της στη δεμα. Λογικά το τικάρω;
-
Ο/H divo έγραψε:
Επισης αυτο που δεν καταλαβα ποτε ειναι γιατι ειναι ακριβές αντιγραφο αυτο που μου στείλανε και οχι το πρωτότυπο.
Σοβαρά τώρα, το έχω δεί και αλλού,και έχει συμβεί και σε μένα, αν έχει κάποιος πληροφορία γιατί το κάνουν αυτό ..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Υπογράφεται το πρωτότυπο από τον αρμόδιο προϊστάμενο και τα υπόλοιπα αντίγραφα είναι "Ακριβές Αντίγραφο" από την γραμματεία
-
Οκ, δεκτόν. Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που δεν αποστέλεται το πρωτότυπο έγγραφο;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδια το banggood γιατι εβαλε ασφαλεια (αν θες) για την αποστολη?Εχουν αρχισει κ χανονται δεματα?
Κ αλλη μια ερωτηση...Για το preorder τι παιζει?Οταν λενε οτι θα σταλει πχ μετα τις 25 δεκεμβριου μπορει να ειναι κ μετα απο 20 ημερες???Mi 11 pro -
Ο/H chrisnik έγραψε:
Παιδια το banggood γιατι εβαλε ασφαλεια (αν θες) για την αποστολη?Εχουν αρχισει κ χανονται δεματα?
Κ αλλη μια ερωτηση...Για το preorder τι παιζει?Οταν λενε οτι θα σταλει πχ μετα τις 25 δεκεμβριου μπορει να ειναι κ μετα απο 20 ημερες???
Xiaomi 13 -
Ο/H Antretng έγραψε:
Γρήγορη ερώτηση. Στο banggood μου έχει επιλογή να μην φαίνεται το logo της στη δεμα. Λογικά το τικάρω;
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
με priority ετσι και αλλιως δεν φαινεται τιποτα...οποτε δεν χρειαζεται
Τελικά το άφησα τικαρισμένο. Δεν νομίζω να χάνω σε κάτι. -
-
Yeap. Αυτό πήρα. Τώρα ποτε θα μου ρθει άλλη ιστορία. Εννοείται priority αλλά από αυτά που διάβασα απο τον @Thracia καταλαβαίνω ότι πάμε Φεβρουάριο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα