Κ που ακριβώς φτάνει αγαπητέ???

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠαραγγελία στις 9/12 αλλά ηταν preorderΟ/H makisfz έγραψε:
Το πρώτο 4/12 ακουστικα send abroad από Ολλανδία και ακολουθούν τα 5/12 ενα note 4 , 13/12 θήκη για το mix 2 και 15/12 το τηλέφωνο. Αυτά. Αλλά ξέρω άλλους που είναι ακόμα πιο πίσω. Σε άλλες παραγγελίες τα δύο πρώτα θα τα είχα παραλάβει και τα δευτερα θα είχαν πατησει Ελλάδα. Αν πουμε ότι όπως γράφουν οι Ολλανδοί από 7 έως 14 μέρες καθυστέρηση τότε την άλλη βδομάδα θα παραλάβω τα πρώτα.. και την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη τα Δεύτερα. Πάντως δείχνει ότι η καθυστέρηση δεν είναι των ΟλλανδώνΟ/H makisfz έγραψε:
@demakhs Αυστρία, να δω πόσες μέρες οι αυστριακοί θα κάνουν να το φέρουν από την Βιέννη στο Λιντς
Redmi Note 3 pro
Η δικη μας ασφαλεια ειναι η paypal δεν χρειαζεται κατι αλλο.Ο/H chrisnik έγραψε:
Παιδια το banggood γιατι εβαλε ασφαλεια (αν θες) για την αποστολη?Εχουν αρχισει κ χανονται δεματα?
Ναι ναι ψηφιακή εποχή, ψηφιακή υπογραφή και έλεγχο σε εταιρείες τεχνολογίας αλλα..... αποστολή καταγγελίας με γραμμα και μάλιστα απλό. Ούτε καν συστημένο!!Ο/H Thracia έγραψε:
Να πω και εγώ;![]()
Έχουνε γίνει όλα ψηφιακά και αυτή είναι μια απλή εκτύπωση!![]()
Που να τρέχουμε τώρα το διευθυντή να υπογραφεί
μια απο τα ιδια ..6/12, 11/12, 12/12 τransport to the country of destination . και απο οτι βλεπω κι εσενα RU.....NL αυτο ειναι θεμα αποθηκης;Ο/H makisfz έγραψε:
Μήτσο 4/12 με pre-advised φτάνει σιγά μπορεί και αύριοΟ/H demakhs έγραψε:
εμένα παραγγελία αρχές του μήνα-->06/12 pre-advised-->από 12/12 transport to the country of destination
καλό 2018...![]()
Την επόμενη ημέρα είναι Ελλάδα,το θεμα είναι ποτε θα σκαναρουν τον σάκο στο αεροδρόμιο εδώΟ/H divo έγραψε:
μια απο τα ιδια ..6/12, 11/12, 12/12 τransport to the country of destination