και συγνωμη πως το εντοπισες..δοκιμασα με 17track k trackchecker και δεν το βρισκω(το track που έστειλες εσυ).Ο/H Thracia έγραψε:
ΌχιΟ/H elias kazas έγραψε:
Αν επιτρέπεται πληρωσες τελωνειο? Η διεύθυνση του αποστολέα τι εγραφε? μπορεις να ποσταρεις το tracking? εχω παραγγείλει κ εγω με belgium registered.
![]()
Po box bla bla Belgium![]()
RG1234567890BE![]()
=============== Φεβ 3rd 2018, 12:22am ===============
Εσένα οπου σε πετύχωΟ/H geozn8 έγραψε:
Εγω παραγγειλα κατι αξεσουαρ στης
Σου εχω μια θήκη!
![]()
Αν δεν την ζητήσει πισω το GB![]()
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@elias kazas
Παράδειγμα ήταν το tracking
Θα μπορείς να το παρακολουθείς απο την στιγμή που θα φύγει από το Βέλγιο.
Υπολόγισε μια βδομάδες απο την ημέρα που σου το έδωσανYou may think you can fly - but you better not try -
α στα διάλα...το βαλα και εγώ και δε μου δειχνε τίποτα, όπως του ze elias...1234567890Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@elias kazas
Παράδειγμα ήταν το tracking
Θα μπορείς να το παρακολουθείς απο την στιγμή που θα φύγει από το Βέλγιο.
Υπολόγισε μια βδομάδες απο την ημέρα που σου το έδωσαν
-
-
31/1/2018, 14:05:50 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 31/1/2018, 10:22:59 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 31/1/2018, 08:22:59 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 31/1/2018, 08:07:46 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14/1/2018, 14:55:00 ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
στις 31/1 πηρε αδεια ο αχθοφόρος. Το εχουν παρατησει στο πατωμα!! Ρε παιδια ειναι κανενας κοντα να το παει μεσα? -
Εγώ λέω να παραγγείλουμε 1 εκατομμύριο θήκες να τρελάνουμε τα ΕΛΤΑ και τους υπαλλήλους ώστε να παραιτηθούν και να πηγαίνουμε να τα περνούμε μόνοι μας απευθείας από το αεροπλάνο.
-
Εγώ το εφαρμόζω, παίρνω ότι μλκια δω με <1$Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
πότε εχουν διακοπες οι Κινεζοι;;
-
-
Γεια σας φίλοι μου!!
Θέλω την βοήθεια σας για την αγορά κινητού, μιας και δεν κατέχω τόσα πολλά τεχνικά και άλλα θέματα!
Αφού το έψαξα για κινητό της κουνιάδας μου πριν 2 χρόνια κατέληξα στο Xiaomi redmi note 3 (aliexpress) από το οποίο και έμειναν όλοι ικανοποιημένοικαι έτσι με αυτόν τον γνώμονα προχώρησα πριν 6 μήνες στην αγορά του Xiaomi redmi note 4 (geekbuying) για την γυναίκα μου, όλα καλά.
Έχοντας πλέον εμπιστοσύνη στην Xiaomi ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ ένα κινητό, φυσικά από το εξωτερικό μιας και στην χώρα μας μας έχουν για μεγάλα κορόιδα με τις τρελές τιμές τους...
Η επιλογές μου είναι ανάμεσα στα mi mix 2 6-64, το mi note 2 και το mi note 3 για να ρίξω το κόστος...
Αρχικά αν το πάρω από EU αποθήκη η τιμή είναι σχετικά ακριβή, από την άλλη θέλω να ξέρω:
τι πρέπει να προσέξω στο mi mix 2 6-64, το mi note 2 με έχει τρελάνει γιατί η τιμή του σχεδόν είναι ίδια με του mi mix2 και πολλές φορές όταν το βρώ φθηνά δεν έχει ελληνικά και την 20άρα μπάντα.
Τέλος το mi note 3 που είναι μια λύση συμβιβαστική ώστε να μην ξοδευτώ αλλά μου αρέσει και σαν συσκευή δεν την έχω βρει πουθενά με την 20άρα μπάντα
Περιμένω τις απόψεις σας
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! -
Mi mix 2 για να έχεις τα πάντα.
Το mi note 2 όπως και να το κάνεις είναι ένα προηγούμενο μοντέλο με ότι συνεπάγεται αυτό.
Το mi note 3 μοιάζει το καλύτερο value for money αλλά λάβε υπ όψιν ότι δεν υποστηρίζει τη band 20 και ότι δεν έχει βγάλει ακόμα Global Developer.
Αν σε παίρνει οικονομικά χτυπα το mi mix 2
(Τέλος off topic)
MI 5 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-