Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν νομίζω να μη πάρω τα λεφτά πίσω μιας και έχουν δηλώσει ότι τα καλύπτουν και επίσης εκείνοι διάλεξαν αυτή τη μέθοδο, αρχικά τα ακουστικά δεν είχαν αγοραστεί με αυτή τη μέθοδο αποστολής. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα να δούμε πως συμπεριφέρεται καν σε αυτές τις περιπτώσεις το gearbest αν τηρεί τις υποσχέσεις του @MIUI_ART

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μυριζει μπαρουτι....

Κωδικός Αντικειμένου: RS959.....NL
      Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση
      5/2/2018, 16:59:40ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
      4/2/2018, 04:42:29ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
      30/1/2018, 19:13:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • @miltoskartalas το ίδιο και σε εμένα. Έστειλα ένα screenshot από την αγορά μου στο email που λέει στα έλτα. Αναμένω απάντηση. Να δω τι θα μου πουν. Θα πάρω αύριο τηλεφωνο

=============== Φεβ 5th 2018, 8:35pm ===============
      @Sakis Teleios αυτό μυρίζει εδώ και καιρό. Μην τρεφετε πλέον ελπίδες. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Η priority η τελωνείο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Miyagki έγραψε:

@miltoskartalas το ίδιο και σε εμένα. Έστειλα ένα screenshot από την αγορά μου στο email που λέει στα έλτα. Αναμένω απάντηση. Να δω τι θα μου πουν. Θα πάρω αύριο τηλεφωνο

=============== Φεβ 5th 2018, 8:35pm ===============
      @Sakis Teleios αυτό μυρίζει εδώ και καιρό. Μην τρεφετε πλέον ελπίδες. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Η priority η τελωνείο.
      Το δικό μουυ πρόβλημα είναι ότι αυτά είναι από δεύτερη αποστολή και εγώ έχω αριθμούς παραγγελίας αποδείξεις πληρωμών κτλ για το πρώτο δέμα. Με βλέπω να ξεμπλεκω δύσκολα

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Miyagki priority gearbest ειναι... αυτο ειναι το θεμα....
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • Priority με κωδικό απόστολης NL? Φαντάζομαι πλήρωσες και τα αντίστοιχα. Καλά κάνω και δεν ψωνίζω από εκει
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

Οτι και να επιλεξεις παρτο απο banggood για να το εχεις γρηγορα και με το κεφαλι σου ησυχο απο τελωνεια (με την μεθοδο priority direct mail).

Εγω ως κατοχος mi note 3 και καρτοκινητου κοσμοτε, σου λεω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει στα 250 ευρω ever. Αν θες την β20 τοτε ναι πηγαινε σε αλλες επιλογες.
      Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα χωρίς την Β20 πιάνεις παντού 4g, εμένα αυτό είναι το πρόβλημα, η επαρχία που επισκέπτομαι συχνά....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DinosBi έγραψε:

Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

Οτι και να επιλεξεις παρτο απο banggood για να το εχεις γρηγορα και με το κεφαλι σου ησυχο απο τελωνεια (με την μεθοδο priority direct mail).

Εγω ως κατοχος mi note 3 και καρτοκινητου κοσμοτε, σου λεω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει στα 250 ευρω ever. Αν θες την β20 τοτε ναι πηγαινε σε αλλες επιλογες.
      Δεν έχεις κάποιο πρόβλημα χωρίς την Β20 πιάνεις παντού 4g, εμένα αυτό είναι το πρόβλημα, η επαρχία που επισκέπτομαι συχνά....
      εγώ μένω μόνιμα επαρχεία και σε χωριό κιόλας. Αν έχεις κοσμοτε δεν έχει πρόβλημα πουθενά. Η wind έχει θέμα μόνο . Πρόβλημα με σήμα και ιντερνέτ δεν εχω. Μη πιστεύεις πολλά που γράφουν. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.αναγερομαι γενικά σε φόρουμ όχι στο δικό μας
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

Ο/H DinosBi έγραψε:

Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

εγώ μένω μόνιμα επαρχεία και σε χωριό κιόλας. Αν έχεις κοσμοτε δεν έχει πρόβλημα πουθενά. Η wind έχει θέμα μόνο . Πρόβλημα με σήμα και ιντερνέτ δεν εχω. Μη πιστεύεις πολλά που γράφουν. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.αναγερομαι γενικά σε φόρουμ όχι στο δικό μας
      Δεν ξέρω φίλε μου, αυτό που ξέρω είναι ότι με το redmi note 3 και redmi note 4 και τα δύο με B20 στην Ευρυτανία δεν είχα ούτε κλήσεις ούτε ίντερνετ και ο βοσκός με κινητό 5ετιας είχε σήμα καμπάνα και με δούλευε κιόλας :oops: :oops: :oops:
    • @DinosBi , σήμερα μου έφερε συνάδελφος onda tablet γιατί δεν φόρτιζαν (ήθελαν 8-9 ώρες από 10% > 80%) και η μπαταρία έπεφτε υπερβολικά γρήγορα, εκ πρώτης δοκιμής αποδείχτηκε ότι το καλώδιο με το οποίο τα φόρτιζε ήταν προβληματικό.

Θα κάνουμε δοκιμές μία βδομάδα με άλλα καλώδια και φορτιστές να δούμε πως θα πάνε.

Που θέλω να καταλήξω, σαφώς μπορεί να είναι και πρόβλημα στην συσκευή, αλλά σαφώς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως πάροχος, κάρτα σιμ, λειτουργικό κτλ, τα οποία μπορεί να επηρεάζουν άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο ένα πρόβλημα...θέλει δοκιμές ώστε να μπορέσεις να καταλήξεις σε ένα ασφαλές συμπέρασμα.
    • Από banggood παραγγελία 20/01, αποστολή 24/01 παραλαβή σήμερα με priority με nl post.
      Δεν είχαμε θέματα με τελωνεία κλπ.

Εξαιρετική η πρώτη αίσθηση από το mi note 3.
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Παραγγελία 20/1.αποστολη24/1.παραλαβή5/2 από banggood με priority d m.mi mix 2 6/64

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk