Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ακόμα όχι, αύριο - μεθαύριο ότι προλάβουν μπορεί να στείλουν..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H billfot έγραψε:
@derveni κι όμως φυγαν και τα δύο σήμερα... Έχω κινεζοκονε
-
Παιδιά πριν κάνα μήνα είχε κάνει αναφορά ένα παιδί για κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που ασχολείται με service xiaomi.Ειναι ένας κολλητός απο Θεσσαλονίκηπου έχει θέμα με την κάμερα αριστερά και δεξιά με το ζουμ σε ένα max2.Θυματε κάποιος το μαγαζί
-
-
υπαρχει κι ενα στην αντιγονιδων, σε καποιο στενο, ονοματι xiaomi service googlαρε το θα το βρεις. και το qubestore βεβαια πολυ καλο και δοκιμασμενο. οποιο σε βολευει.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Παιδια τα φώτα σας! Αγορά από e bay αντικείμενο αξίας 35 ευρώ. Στην περιγραφή λέει item location UK. Στο καλαθι μου έβγαλε αποστολή από Κίνα... Ως την Τετάρτη πρέπει να το έχω λέει το e bay. Το έστειλε με dhl e commerce Asia και τωρα ειναι στη Γερμανία. Λογικά θα φαω τελωνειο. Φυσικά θα γίνει αναφορά στο e bay για παραπλάνηση, αφού λέει Αγγλία τόπος αποστολής!! Τι κανω? Αν μπει τελωνειο παραλαμβάνω? Και μετά τον κυνηγάω κατ αρχήν στο e bay? Έχετε ανάλογα περιστατικά?
-
Βασίλη κάνε screenshot ώστε να τα στείλεις ως συνημμένα στην PayPal όταν ανοίξεις υπόθεση
-
-
-
Σωστά αυτήν είναι η σωστή σειρά
-
Όντως τρελάθηκαν τα ΕΛΤΑ μετά από 8 εργάσιμες μην βάλω και Σάββατα ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι απλά το χαρτί παρατημένο κιόλας εκτός πολυκατοικίας εννοώ έχω παραλαβή κανονικά από το κατάστημα της γειτονιάς μου την παραγγελία μου καμία ενημέρωση οτι παρέλαβα και έρχονται όποτε θέλουν και μας παρατάνε τις ειδοποιήσεις και εκτός πολυκατοικίας
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα