Ρώτησα τον πωλητή μου είπε ότι θα περάσει από άλλη χώρα ευρωπαϊκή πριν έρθει Ελλάδα
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Το διευκρίνισα και μου είπε με σιγουριά ότι δεν θα περάσει εδώ τελωνείο γτ θα εκτελωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
Αλλά ήθελα να σιγουρευτώ μήπως μου λέει καμία @κια για να πουλήσει -
-
Μπαταρια απο ali με belgium post σφαιρα φτανει στην Ελλαδα και τωρα αναμονη .Εν τω μεταξυ εφτασε μαζι με τα αλλα δεματακια registered china post με παραγγελια 1 μηνα πριν τη μπαταρια ,κι αφου εκαναν 20+ μερες τελωνειο ,θα κανουν και 5-6 μερες εντος Ελλαδας ως την παραδοση,ενω ως τωρα σε 2 μερες παραδιδοταν.Περασε το καλοκαιρακι κι οι αδειες ,η φραπεδια ομως σταθερη αξια.
-
Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με gearbest..
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
banggood priority line κ μην ασχολείστε με τίποτα άλλο.
Βρείτε κουπονακια, πληθώρα κ ψωνίζετε από εκεί!!
-
-
Σωστα ολ αυτα για το gear, αλλα για να ειμαστε δικαιοι και τιμες θα βρεις εκει σε flash sale που δεν υπαρχουν πουθενα και μεγαλα αντικειμενα αξιας ερχονται μεσω dpd εστω και με καθυστερησεις.Φυσικα σε κοινες τιμες θα διαλεξεις banggood αλλα....
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα. έχω το kate 2.5 χρόνια και λέω να πάω σε κάτι πιο δυνατό . Σκεφτόμουν 3 κινητά για αγορά ,το poco το mi8 και το mi mix 2s. Τι θα μου προτείνατε εσείς ? Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα