Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H gregory_paok έγραψε:

EU αντάπτορα
      Στέλνουν έτσι κι αλλιώς ανάλογα με την χώρα προορισμού :D

Μάλλον πας για ακουστικά ;)
    • απο geekbuying τι συμφερει καλυτερα?απλο η courier?λεω για τιποτα εξτρα χρεωσεις με φορους !!!
      Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone
      αυτη θα'ναι η παραγγελια!!!!
    • Πάντα απλό ταχυδρομείο με tracking number...express και ταχυμεταφορικές έχεις μεγάλη πιθανότητα να μπλέξεις με τελωνεία, ειδικά αν είναι DHL.
    • Διαφήμιση
    • παιδιά πρόκειται να πάρω 2 redmi note 3 ( ίσως και pro) απο yeso521.com , τι λέτε να τουπροτείνω για δώρο, και πως του το ζητάω;
    • @DimAstegos miui8 6.7.21? :D
      Έκανε update στο αεροπλάνο ?
      Καλος το δέχτηκες :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H alpeppas έγραψε:

Ο/H alpeppas έγραψε:

Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi 5 64G Black, δερμάτινη θήκη για MI5 (του πάει απίστευτα)
      Την ημερομηνία αγοράς: 06/07/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 13 μέρες (NL Post)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10-
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ καλή επικοινωνία, είχε το ΜΙ5 black στην καλύτερη τιμή από όλους, το βράδυ το παρήγγειλα το πρωί μου είχε στείλει φώτο του δέματος με τα στοιχεία αποστολής να φαίνονται. Κάνει δώρο τζαμάκι και θήκη πλαστική. Τον ρώτησα αν είναι original και μου είπε ότι μόνο η θήκη αλλά επειδή είμαι καινούργιος πελάτης θα μου στείλει original και τζαμάκι.
      Μου έστειλε τζαμάκι nilkin(επώνυμο) αλλά και το τζαμάκι που κάνει δώρο. Η διάφανη πλαστική θήκη σίγουρα δεν είναι original και δεν του πάει κιόλας γιατί μου έστειλε λευκή (προτιμήστε μάλλον διάφανη χρώμα μαύρου αν υπάρχει, αλλά οπωσδήποτε πάρτε την δερμάτινη που κλείνει και μπροστά της XIAOMI. Και γράφοντας αυτές τις γραμμές βλέπω ότι δεν μου έστειλε το Mi key το οποίο το πλήρωσα και μάλλον από λάθος μου έστειλε έναν original type-c αντάπτορα. Επικοινώνησα μόλις μαζί του με mail και περιμένω απάντηση. Για την ώρα παραμένει θετική η συνεργασία μας και πιστεύω ότι θα διορθώσει το λάθος του. Θα διορθώσω και το post όταν λάβω απάντηση.
      Άργησε λίγο να απαντήσει γιατί είδα στο site του ότι "αναβαθμιζονται" αλλά χωρίς πολλές ερωτήσεις μου επέστρεψε τα χρήματα από το Mi key.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά επειδή θέλω να κάνω και εγώ παραγγελία από το συγκεκριμένο eshop θα ήθελα να μου πεις αν πήρες το Xiaomi Mi5 Spain warehouse και αν ναι επειδή θέλω να αγοράσω το 128gb ceramic, αν αξίζει να πάρω τζαμάκι το Original ή το Nillin και αν επειδή θέλω να αγοράσω και άλλα πράγματα αξίζει να βάλω τα έξτρα μεταφορικά για πιο γρήγορα ; Και πάλι ζητάω συγνώμη για τις noobικες ερωτήσεις μου αλλά είναι η 1η μου αγορά σε Xiaomi, μέχρι τώρα έπαιζα σε Oneplus One και Two.
    • Ο/H Bazilepap έγραψε:

Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά επειδή θέλω να κάνω και εγώ παραγγελία από το συγκεκριμένο eshop θα ήθελα να μου πεις αν πήρες το Xiaomi Mi5 Spain warehouse και αν ναι επειδή θέλω να αγοράσω το 128gb ceramic, αν αξίζει να πάρω τζαμάκι το Original ή το Nillin και αν επειδή θέλω να αγοράσω και άλλα πράγματα αξίζει να βάλω τα έξτρα μεταφορικά για πιο γρήγορα ; Και πάλι ζητάω συγνώμη για τις noobικες ερωτήσεις μου αλλά είναι η 1η μου αγορά σε Xiaomi, μέχρι τώρα έπαιζα σε Oneplus One και Two.
      Είσαι σίγουρος ότι στέλνει από Ισπανία; Γιατι διαβάζω στο yeso: The EU Warehouse now only ship to Spain, Portugal. Usually send out package in 1 day, arrive in 2-3 days. Thanks~

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφεί παραθέσεων. ().

• Διαφήμιση
    • OffTopic
      Λίγη προσοχή στις παραθέσεις παρακαλώ...έγινε μεταφορά εδώ που είναι ποιο σχετικό θέμα :)
    • Ο/H Geo Z έγραψε:

Ο/H Bazilepap έγραψε:

Είσαι σίγουρος ότι στέλνει από Ισπανία; Γιατι διαβάζω στο yeso: The EU Warehouse now only ship to Spain, Portugal. Usually send out package in 1 day, arrive in 2-3 days. Thanks~
      Έχεις δίκιο φίλε μου και με συγχωρείς δε το είχα προσέξει, οπότε απευθείας από Κίνα με free shipping γιατί από όσο διαβάζω από το φόρουμ όλοι λέτε ότι υπάρχει περίπτωση τελωνείου στο express !!
    • δεν ξέρω κι εγώ να σου πω για Ισπανία, σου έδωσαν τα φώτα τους τα παιδία απο πάνω. Ναι μόνο με free shiping!! Τώρα για τα τζαμάκια.. εγώ έχω δει ένα φτηνό που έχει μέσα ο yeso και το Η+ που μου έστειλε δώρο της Nilkin. Το φθηνό δεν το έβαλα φυσικά αλλά είναι λίγο θολό έτσι κι αλλιως. Το Η+ είναι πεντακάθαρο και έχει ένα τελείωμα γύρω γύρω καμπυλωτό (αυτο που λέει 2,5D). Έτσι είναι και το PE της NIlkin που λέει ότι δεσμεύει την υπεριώδη της οθόνης, αλλά στις φώτο φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ γαλάζιο χρώμα και φοβήθηκα ότι ίσως μου αλλοιώνει τα χρώματα. Το original είναι λίγο πιο ακριβό νομίζω στα 3 ευρω αλλά δεν ξέρω καθόλου χαρακτηριστικά. Το 2.5D φινίρισμα αξίζει νομίζω εμφανισιακά οπότε κοίταξε αν το έχει το original.
      Στις 2 βδομάδες μου έπεσε από το κρεβάτι με την γωνία της οθόνης, αφού άνοιξε η δερμάτινη θήκη στον αέρα. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το Nilkin στην γωνία. Πολύ λίγο αλλά έσπασε και έγινε τρίμματα σαν τα ασφαλείας. Οπότε το anti explosion λειτουργεί.. αντί να σου κάνει μια ρωγμή που θα πάει ως πάνω σπάει μόνο τοπικά. Παρήγγειλα πάλι το ίδιο το Η+ pro το οποίο αν το ζητήσεις από τον yeso ως δώρο λογικά θα στο δώσει. στείλε του μαιλ πριν την παραγγελία να συννενοηθείς και αφού κάνεις την παραγγελία του ξαναστέλνεις μαιλ με τον αριθμό παραγγελίας ;)
    • Ο/H alpeppas έγραψε:

δεν ξέρω κι εγώ να σου πω για Ισπανία, σου έδωσαν τα φώτα τους τα παιδία απο πάνω. Ναι μόνο με free shiping!! Τώρα για τα τζαμάκια.. εγώ έχω δει ένα φτηνό που έχει μέσα ο yeso και το Η+ που μου έστειλε δώρο της Nilkin. Το φθηνό δεν το έβαλα φυσικά αλλά είναι λίγο θολό έτσι κι αλλιως. Το Η+ είναι πεντακάθαρο και έχει ένα τελείωμα γύρω γύρω καμπυλωτό (αυτο που λέει 2,5D). Έτσι είναι και το PE της NIlkin που λέει ότι δεσμεύει την υπεριώδη της οθόνης, αλλά στις φώτο φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ γαλάζιο χρώμα και φοβήθηκα ότι ίσως μου αλλοιώνει τα χρώματα. Το original είναι λίγο πιο ακριβό νομίζω στα 3 ευρω αλλά δεν ξέρω καθόλου χαρακτηριστικά. Το 2.5D φινίρισμα αξίζει νομίζω εμφανισιακά οπότε κοίταξε αν το έχει το original.
      Στις 2 βδομάδες μου έπεσε από το κρεβάτι με την γωνία της οθόνης, αφού άνοιξε η δερμάτινη θήκη στον αέρα. Αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το Nilkin στην γωνία. Πολύ λίγο αλλά έσπασε και έγινε τρίμματα σαν τα ασφαλείας. Οπότε το anti explosion λειτουργεί.. αντί να σου κάνει μια ρωγμή που θα πάει ως πάνω σπάει μόνο τοπικά. Παρήγγειλα πάλι το ίδιο το Η+ pro το οποίο αν το ζητήσεις από τον yeso ως δώρο λογικά θα στο δώσει. στείλε του μαιλ πριν την παραγγελία να συννενοηθείς και αφού κάνεις την παραγγελία του ξαναστέλνεις μαιλ με τον αριθμό παραγγελίας ;)
      Για ελέγξτε και την γνησιότητα των Nillkin, γιατί και εγώ έχω αγοράσει 3-4 φορές από διάφορους, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με αυτή που αγόρασα από αυτό το μαγαζί, που φαίνεται σαν επίσημο της Nillkin. Το γνήσιο που έχω τώρα δεν αφήνει σχεδόν καθόλου δαχτυλιές και το δάχτυλο γλιστράει πάρα πολύ καλά σαν στην κανονική οθόνη του κινητού.

Anti-fake check
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • @GR_Macedon επειδή θέλω και εγώ να παραγγείλω αυτό εννοείς: Original Nillkin Xiaomi Mi4C Mi4i H+ Glass Screen Protector Nillkin Amazing H+ Nanometer Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Mi4C Mi4i, δεν είναι λίγο ακριβό? ή τόσο έχουν τα γνήσια? στην τοποθέτηση είναι εύκολο?
      13.420