Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• έχω πάρει πραγματα από geekbuying πριν 5 μηνες, (ενα συναγερμο για το σπιτι) και δεν είχα κανένα απολυτως προβλημα. Το μονο που με εξεπληξε τοτε ηταν οτι το ειχαν βαλει μεσα σε κουτι απο quartcopter και νόμιζα ότι κάποιος καλος άνθρωπος μου το έκανε δώρο... :P :P
      απο yeso521 (γλυκουλης) θα ειναι η πρώτη παραγγελία μου σύντομα... ελπίζω να πάνε όλα καλά.
    • καλήμερα
      θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστευω? H selina απο vickmall με γράφει και το banggood μιλάω τώρα μαζί τους και εχει πολύ γελιο η κατασταση διοτι δεν σου παρεχει κλειστο κουτι χωρια που δεν τους ειπα οτι θα πληρωσω με καρτα ....εχει κατι απιστευτες τιμες και θελω να το παρω απο εκει!δειτε διαλογο...

και μου θέλει και δάχτυλο υψωμένο ....χαχαχα
    • -Το paypal δεν έχει επιπλέον χρεώσεις αν το χρησιμοποιείς σωστά...
      Διάβασε εδω
      -Τα screenshot που ανέβασες δεν φαίνονται
      -Και τα 3 μαγαζιά που αναφέρεις είναι αξιόλογα για εμένα. Αυτη τη στιγμή θα τα πρότεινα με τη σειρά 1)vickmall, 2)yeso, 3)banggood. Και τσέκαρε και το geekbuying. Έχουν αγοράσει αρκετοί απο εδω και είναι ευχαριστημένοι.
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostas10 έγραψε:

καλήμερα
      θέλω να αγοράσω το redmi note 3 pro και ψάχνομε λίγο με τα μαγαζιά...καταρχάς θα πληρώσω με Revolut. Θα βρω άκρη με τα λεφτά μου εάν γίνει κάτι? Θέλω να αποφύγω την paypal όπως ο διάολος το λιβάνι διότι με έχει ξενερώσει με τις βρομώ-χρεωσεις της! Ναι ομως θα μου πειτε ειναι ασφαλισμενα τα χρήματα σου αλλα δεν θελω σε καθε συναλλαγη μου να χανω λεφτα...ελεος! μιλησα με yeso521 και μου είπε ότι θα μου τα στείλει paypal εάν γίνει κάτι(τον πιστευω? H selina απο vickmall με γράφει και το banggood μιλάω τώρα μαζί τους και εχει πολύ γελιο η κατασταση διοτι δεν σου παρεχει κλειστο κουτι χωρια που δεν τους ειπα οτι θα πληρωσω με καρτα ....εχει κατι απιστευτες τιμες και θελω να το παρω απο εκει!δειτε διαλογο...

Χρησιμοποιώντας την Revolut μέσω PayPal (αν την έχεις συνδέσει) η χρέωση είναι ΜΗΔΕΝ και επιτυγχάνεις την καλύτερη δυνατή ισοτιμία!!! Γενικά το PayPal ΔΕΝ χρεώνει τον αγοραστή... αλλά οι τιμές στην ισοτιμία που χρησιμοποιεί (στο Balance) δεν είναι οι καλύτερες (όπως όταν χρησιμοποιήσεις την Revolut π.χ.)
      Ο yeso521 είναι αξιόπιστος! Επιστρέφει χρήματα ακόμα και όταν δεν τα περιμένεις!!! (μου έχει επιστρέψει αρκετές φορές μικροποσά επειδή τα πράγματα που αγόρασα ήταν σε προσφορά, είπε, αλλά δεν είχε προλάβει αν ενημερώσει το site...)
      Σε κάθε περίπτωση μην παραλείπεις να λες στους Κινέζους (όποιοι και αν είναι αυτοί) οτι είσαι μέλος της κοινότητας Xiaomi-Miui.gr!
    • Ο/H divo έγραψε:

έχω πάρει πραγματα από geekbuying πριν 5 μηνες, (ενα συναγερμο για το σπιτι) και δεν είχα κανένα απολυτως προβλημα. Το μονο που με εξεπληξε τοτε ηταν οτι το ειχαν βαλει μεσα σε κουτι απο quartcopter και νόμιζα ότι κάποιος καλος άνθρωπος μου το έκανε δώρο... :P :P
      απο yeso521 (γλυκουλης) θα ειναι η πρώτη παραγγελία μου σύντομα... ελπίζω να πάνε όλα καλά.
      φρεσκο....
      εκανα αραγγελεια στο yeso521 σημερα το πρωι και σε 3 ωρες μου έστειλε φοτο ...ειχε αποσταλει...... εστειλε απο οτι μου ειπε και δωρακι....flip cover..... θα δειξει.. Μεχρι στιγμης ολα καλα και πολυ συνεννοήσιμος :P :P
    • Ο/H kostas10 έγραψε:

καλήμερα

Για μενα απο τα μαγαζια που αναφερεις θα σου ελεγα vikmall ή με επιφυλαξη το yeso521. λεω με επιφυλαξη γιατι ειναι η πρωτη μου παραγγελεια που κανω απο εκει. Bankgood kai gearbest δε τους πολυ εμπιστευομαι σε τετοια πραγματα. Αγοράζω μόνο ψιλοπραματα από εκεί, μέχρι 20-30€.
    • Διαφήμιση
    • παιδες σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντήσεις σας... ειστε κορυφη και βοηθατε πολυ... τα σκρινσοτ ανοιγουν με δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεο ταμπ... ☺ εννοειται οτι αναφερω την κοινοτητα κλπ για κανα δωρακι-εκπτωση!
    • Ο/H divo έγραψε:

Ο/H kostas10 έγραψε:

καλήμερα

Για μενα απο τα μαγαζια που αναφερεις θα σου ελεγα vikmall ή με επιφυλαξη το yeso521. λεω με επιφυλαξη γιατι ειναι η πρωτη μου παραγγελεια που κανω απο εκει. Bankgood kai gearbest δε τους πολυ εμπιστευομαι σε τετοια πραγματα. Αγοράζω μόνο ψιλοπραματα από εκεί, μέχρι 20-30€.
      Αστο αδερφε μου ο banggood εφαγε ακυρο μεσω μνμτων και αυτο διοτι θελει να βαζει τα κινεζοχερα του στις καινουριες συσκευες χωρις να σεβεται του αγοραστες που την θελουν καραοφισιαλ και το gearbest παραγελια κινεζικο ρολοι μια φορα... ερχετε ελατωματικο τους το λεω στέλνουν αλλο ευτυχως τσαμπα ΠΑΛΙ ελατωματικο... δυστυχώς! 15 ευρω εκανε και τα παρατησα και μαζι τους το κραταω να βλεπω την ωρα . Μαλλον απο γεσο θα παιξω και εγω πολυ καλη επικοινωνία πολυ αμεση... στην σελινα στελνω μνμ στο σκαιπ και τιποτα... με γραφει!! ΓΙΑΤΙ??!?
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H kostas10 έγραψε:

καλήμερα

Χρησιμοποιώντας την Revolut μέσω PayPal (αν την έχεις συνδέσει) η χρέωση είναι ΜΗΔΕΝ και επιτυγχάνεις την καλύτερη δυνατή ισοτιμία!!! Γενικά το PayPal ΔΕΝ χρεώνει τον αγοραστή... αλλά οι τιμές στην ισοτιμία που χρησιμοποιεί (στο Balance) δεν είναι οι καλύτερες (όπως όταν χρησιμοποιήσεις την Revolut π.χ.)Ο yeso521 είναι αξιόπιστος! Επιστρέφει χρήματα ακόμα και όταν δεν τα περιμένεις!!! (μου έχει επιστρέψει αρκετές φορές μικροποσά επειδή τα πράγματα που αγόρασα ήταν σε προσφορά, είπε, αλλά δεν είχε προλάβει αν ενημερώσει το site...)
      Σε κάθε περίπτωση μην παραλείπεις να λες στους Κινέζους (όποιοι και αν είναι αυτοί) οτι είσαι μέλος της κοινότητας Xiaomi-Miui.gr!
      Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφοριση και θα το κοιτάξω το θεμα με την ισοτημια... η ισοτιμιας που χρησιμοποιει η ρεβολουτ ειναι η καλύτερη δυνατη (σχετικα) ενω η παιπαλ ειναι η καλύτερη δυνατη για την τσεπη της... αυτο το λυσαμε ομως! Στο δευτερο σκελος Οταν φορτισω την παιπαλ με λεφτα απο ρεβολουτ δεν θα κρατήσει το 3-4-5%(αναθεμα και να ξεραμε ποσα κραταει) οπως εκανε??
    • Σήμερα που κοιτούσα στο vickmall για το Rn2 είναι out of stock. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν την παραγωγή

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @kostas10Δεν θα φορτίσεις το paypal.Τη revolut θα την συνδέσεις στο paypal σαν πιστωτικη καρτα. Και την μετατροπή να την κανει η revolut
      You may think you can fly - but you better not try