Δεν παθαίνουν τίποτα τα άτιμα
πτου πτου πτου
πτου πτου πτου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H giwrgos_p έγραψε:
Υπαρχει τέτοιος κίνδυνος απο το συγκεκριμένο καταστημα? ( vickmall.com) .
Απο οτι διαβάζω προτείνετε να περαστεί Official DEV Global Rom έτσι ώστε να ειναι έτοιμο να βαλω την ελληνική (με κάποιο τρόπο)
Ναι,ανταλάξαμε κανά δυό μνμτα γιατι δεν έβρισκαν TWRP για το 3s,τους έστειλα το link με τις recovery του michael και έτοιμα !!Ο/H makis1024 έγραψε:
Αντε μεγιαΟ/H Liopetis έγραψε:
Καλησπέρα,θα σας αναφέρω την δική μου εμπειρία από το Vickmall.Ο/H giwrgos_p έγραψε:
Υπαρχει τέτοιος κίνδυνος απο το συγκεκριμένο καταστημα? ( vickmall.com) .
Απο οτι διαβάζω προτείνετε να περαστεί Official DEV Global Rom έτσι ώστε να ειναι έτοιμο να βαλω την ελληνική (με κάποιο τρόπο)
Πέρυσι τον δεκέμβριο παρέλαβα το πρώτο μου xiaomi ένα Mi-4c που με την βοήθεια του απίστευτου Bodai σετάρησα με ελληνκή rom,το 4c λοιπόν γυάλισε στον γιό μου και έτσι βρέθηκα μετά από 2 μήνες με ένα RN2 ( αθάνατο! δεν το αλλάζω με τπτ ) το RN2 μου ήρθε με ελληνική DEV και φυσικά TWRP κάτι που έκανε την ζωή πιό εύκολη όταν άλλαξα από dev σε stable.
Στις 16/08 μετά απο ανταλαγή μνμτων με την Selina στο chat παρήγγειλα τα δίδυμα,δύο REDMI 3s ένα για τον μικρό μου γιό και ένα για την σύζυγο μιας και θέλουν 5άρια και όχι 5,5άρια με την συμφωνία να έρθουν με ελληνική rom που είναι official και θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader.
Οι συσκευές είναι εδώ από τις 2/09 με ελληνική stable 7.5.1.0 στην μία έχω περάσει και την 8.0.2.0 και μέχρι τώρα δουλεύουν ρολόι.
Εγώ λοιπόν δαγκωτό Vickmall !!
Με sg post νομίζω το επαναλαμβάνω νομίζω ότι δεν έχεις φόβο τελωνείου,ευχαριστώ για το με`γειά.Πάντως μην φανταστείς ότι ήρθε κανά μπαούλο τσίμα-τσίμα σ`ένα κουτάκι ήρθαν.Ο/H giwrgos_p έγραψε:
Αντε μεγια . Με τοσο κομματια το γλυτωσες το τελωνειο?