Γιατι και εγώ που πήρα πρώτη φορά φορά τον Αύγουστο και είχε μόνο τις φουσκάλες και όχι και αυτή με τον αέρα, όπως είδα στο νήμα Καλωσορίζουμε και το Vickmall.com ως επίσημη παρουσία στην κοινότητά μας. , επειδή μου κανει ένα θεματάκι σαν να κουδουνίζει λίγο, όπου το εχω αναφέρει και στο φόρουμ στη γενική συζήτηση , θελω να δω μηπως ειναι προβλημα απο την μεταφορά.Ο/H NasDriver έγραψε:
πριν 1-2 βδομάδες παρέλαβα, γιατί ?Ο/H panos. έγραψε:
Ευχαριστω πολυ, θυμάσαι αν μιλάς για πρόσφατη ημερομηνία;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H panos. έγραψε:
θελω να δω μηπως ειναι προβλημα απο την μεταφορά
Πιο πιθανό να του έπεσε του τεχνικού όταν το έφτιαχνε και να έπαθε κάτι εσωτερικά παρά κατά την μεταφορά...
Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H panos. έγραψε:
θελω να δω μηπως ειναι προβλημα απο την μεταφορά
Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά
-
εμένα, από gearbest βέβαια, μου το είχαν βάλει σε απλό φάκελο με φουσκάλες. Βέβαια είχε και την προστασία από το κουτί του ίδιου του κινητού αλλά όπως και να έχει δεν ρισκάρεις σε τέτοιες μεταφορές, περίμενα κάτι πιο ασφαλές. ¨ολες οι παραγγελίες που έχω πάρει από gearbest δεν έχουν και την καλύτερη συσκευασία για μεταφορά.
-
Και εγώ που παρέλαβαν προχθές, ή συσκευασία ήταν με φουσκάλες. Περιμένω και 1 ακόμα σε 1-2 ημέρες και ενημερώνω μόλις το παραλάβω
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστω όλους όσους απάντησαν στην ερώτηση που έκανα.
-
Γενικά πάντως να ξέρεις ότι ή πλειοψηφία των κινεζοκαταστημάτων κάτω από ένα μήνα κάνουν.
Αν και για μένα το σημαντικότερο είναι όχι τόσο η γρηγοράδα όσο ή αξιοπιστία του κάθε καταστήματος.
Μπες μία στα θεματάκια που σου στειλε ο @vrs5.
Επίσης από όσο γνωρίζω το κινητό που θέλεις χρειάζεται ξεκλειδωμα το bootloader, οπότε κοίτα στα τοπικ του κινητού που σε ενδιαφερει ωστε να δεις άλλες εμπειρίες συμφουριτών...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Και το τελευταίο τηλέφωνο ήρθε τυλιγμένο με φυσαλίδες γύρω από το κουτί του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H kostasrose έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα από Μεγάλη Βρετανία μέσω Ebay περιμένω παραγγελεία, ξέρετε ποιους trackers να βάλω στην εφαρμογή track checker mobile;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αν τον βαθμό για την παραλαβή τον εβαλες λόγω ΕΛΤΑ, πιστευω οτι είναι λάθος, γιατί εδώ βαθμολογουμε το κατάστημα και όχι τα ΕΛΤΑ. Και ο yeso από ότι λες στο έστειλε πολύ γρήγορα.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Έχεις δίκιο και είμαι περίεργος αν βαθμολογουσαμε τα ΕΛΤΑ (αντικειμενικα κι όχι προκατελειμένα) τι βαθμολογία θα έπαιρνε.
Την ίδια μέρα που έρχονται στο Κ.Δ Σταυρουπολης( ξημερώματα), μέχρι τις 11:30π.μ παραλαμβανω στον Εύοσμο.
Έχω συνεννοηθεί με τον ταχυδρόμο και μου τα φέρνει όλα σπίτι. Αν δεν με βρει, τα αφήνει σε συνεργαζομενο βιβλιοπωλείο με τα ΕΛΤΑ, στα 300 μέτρα πιό κάτω από το σπίτι μου.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα