Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αν ξεκινήσεις dispute ακόμα και να σου πουν κλείσε το για να σου στείλουμε την συσκευή ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ DISPUTE ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αν δες πάρεις συσκευή στα χέρια σου ή αν δεν πάρεις πίσω τα λεφτά σου
Στη θέση σου θα ζήταγα πλέον τα λεφτά και όχι συσκευή, πραγματικά θα φοβόμουν μην στείλουν χαλασμένη απλά για να γλιτώσουν από την PayPal. -
Ευχαριστώ πολύ θα σας ενημερώσω προσεχώς.
-
Ζητας άμεσα ακυρωση της παραγγελίας κ refund ευγενικά...
Αν κάνουν κόλπα, βάζεις στο παιχνιδι την απειλή dispute στο paypal.
Αν συνεχίζουν κ κάνουν τους "Κινέζους"τότε σβουντουρας, χωρίς έλεος, το dispute.
Σε αντίστοιχη περίπτωση που δεν είχε στοκ το gearbest κ το πήρα χαμπαρι φυσικά (τι σκουλήκι είμαι άλλωστε), ζήτησα να ακυρώσουν κ τα λεφτά πίσω κ τα χα στο λογαριασμό μου σε λίγες μέρες χωρίς μα μου. ΑΨΟΓΟΙ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα σε ολους. Και εγω εκανα μια αγορα απο geekbuing στης 29/9 (το mi5 μου) και σημερα 4/10 μου εδωσαν το tracking με SG Post το οποιο βεβαια γραφει το κλασσικο INFORMATION RECEIVED οποτε ειμαστε πολυ νωρις ακομη ...!!! Ελπιζω η γιορτες τους εκει περα να μην το καθυστερησουν και παρα πολυ να φυγει...!!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Και εγω εκανα μια αγορα απο geekbuing στης 29/9 (το mi5 μου) και σημερα 4/10 μου εδωσαν το tracking με SG Post το οποιο βεβαια γραφει το κλασσικο INFORMATION RECEIVED οποτε ειμαστε πολυ νωρις ακομη ...!!! Ελπιζω η γιορτες τους εκει περα να μην το καθυστερησουν και παρα πολυ να φυγει...!!!
Ή γιορτή τους τελείωσε εχθές 3/9/2016 άρα δεν υπάρχει δικαιολογία !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω την εντύπωση οτι η γιορτή τους τελειώνει στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το TravelChinaGuide: "The 7-day holiday from Oct. 1st to 7th is called "Golden Week”, during which more and more Chinese people go traveling around the country".
-
Ο/H nipapa έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι η γιορτή τους τελειώνει στις 7 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το TravelChinaGuide: "The 7-day holiday from Oct. 1st to 7th is called "Golden Week”, during which more and more Chinese people go traveling around the country".
Αυτό είναι από δική μου παραγγελία πριν 3 μέρες ,και είναι η απάντηση τους :
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ω.... Αυτά είναι οι Κινέζοι είναι Κινέζοι και στις γιορτές τους ,ότι να'νε
Ο/H demakhs έγραψε:
@caeser, δεν τους έχουν διδαχθεί τους Ιταλους Αυτοκράτορες οι Κινέζοι, γι αυτό δεν τους σέβονται!!
...Ντροπή! Οι "απολίτιστοί"!
-
Οι κινέζοι κινέζοι ειναι. Κι όταν κάνουν αγγαρεία φαίνεται.
Στο Gearbest πχ μου στέλνανε φωτογραφίες του δέματος επάνω σε ένα netbook.
Δλδ τόσο δύσκολο ήταν να το βάλουν σε έναν πάγκο και να το φωτογραφήσουν;
Στο aliexpress πριν 10 μέρες πήρα μια λάμπα yeelight. O ίδιος πωλητής μου είχε στειλει το redmi 3 note pro σε χρόνο dt και μάλιστα όπως ακριβως του το ζήτησα κι αφού του χα κάνει καμια 5-6 ερωτήσεις.
Ο ίδιος πωλητής τώρα ενώ βλέπει ότι η πληρωμή έχει ολοκληρωθει ακομα δεν την έστειλε την λάμπα. Προφανως δεν του έπρηξα τα συκώτια καθόλου πριν την παραγγελια γι αυτό. Θεώρησα δεδομένο πως αφού ειναι ο ιδιος πωλητης θα είναι και πάλι άψογος.
Τζίφος. Του έστειλα 3 mail κι ενώ βλέπω πως ειναι online είναι κουκουρουκου. Αυριο το πρωί ακυρώνω την παραγγελία και την δίνω σε άλλον κι αν με ξαναδεί να μου χαιρετήσει τον πλάτανο.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα