Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• @caeser κι όμως θα ξαναγοράσεις. :P
      Κι εγώ το έχω πει πολλές φορες, αλλά έχουν κάποια μοναδικά προϊόντα με καλές τιμές. Απλά τώρα τους έχω στην τσίτα και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Το πάω μέχρι τέλους.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

@caeser κι όμως θα ξαναγοράσεις. :P
      Κι εγώ το έχω πει πολλές φορες, αλλά έχουν κάποια μοναδικά προϊόντα με καλές τιμές. Απλά τώρα τους έχω στην τσίτα και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Το πάω μέχρι τέλους.
      Ε...βέβαια θα ξαναγοράσω... "μαλλί της γριάς" απο το πανηγύρι του Αγίου Αντρέα στη γειτονιά μου! Αλλά απο το Gear WORST ποτέ πάλι! ΘΥΜΩΣΑ βρε!
      Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι! Την μία μου κάνουν 52 μέρες να μου στείλουν ένα ακουστικό και τώρα ΑΥΤΟ???? Στη ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ! Βρε...ουστ!
      Εγώ, όπως όλοι ξέρετε, έχω το "κινέζο" μου (το "γλυκούλη" yeso521) και αγοράζω τις συσκευές μου... οπότε για τα περιφεριακά, εκτός απο τον yeso υπάρχουν και οι άλλοι τριγύρω...!
    • Απο Yeso πότε δεν πήρα κάτι κι ακούω πολυ καλά λόγια.
      Τον έβαλα κι αυτον στους σελιδοδείκτες μου. :)

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Απλά τώρα τους έχω στην τσίτα και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω
      Και τι να κάνω δηλαδή βρε Θανάση? Κάθε φορά που θέλω κάτι να τους γράφω τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?
      "...Ξέρετε, βλαμμένοι, είμαι αυτός που θα κάτσει κάτω απο τον ίδιο πλάτανο που θα κάτσει και ο @osalonikios (τα ούζα δικά μου!) και θα σε χαιρετάμε εάν δεν στείλεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ προϊόντα"?
      ...Νισάφι πιά!
    • Το Mi5 το πήρα από yeso521αψογη συσκευασία και ότι ζήτησα. Το mibluetooth v4.1 από gearbest μέσα στο κουτί κλειστό. Για αυτό και ξανά παρήγγειλα κάτι χαζά της Xiaomi.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H caeser έγραψε:

Δεν έχω καν το κουράγιο να ασχοληθώ μαζί τους και να κάνω dispute στο PayPal
      Μέγα λάθος, κατ΄ εμέ. Θέλουν κυνήγι μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι,.
      Μαζί δεν βγάλατε ούτε ένα σεντ, από τα χρήματα, που τους έδωσες και σίγουρα ο Κινέζος δεν λέγεται Πονυρίδης κι εσυ Κοροϊδόπουλος....

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς νομίζουν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν!
      Τέτοια βλέπω και σκέφτομαι ότι τους χρειάζεται που και που καμιά "πιστολιά"....
    • Ελα ρε, όλα αυτά το Gearbest? :o

Δε σας πιστεύω :whistling:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Απο Yeso πότε δεν πήρα κάτι κι ακούω πολυ καλά λόγια.
      Πολύ προσωπική εξυπηρέτηση.
      Μιλάς με άνθρωπο, μιλάει με άνθρωπο.

Έχω πάρει 2-3 συσκευές. Σε μία του ζήτησα να μου βάλει το tempered glass,
      μου απάντησε " όχι, γιατί φοβάμαι μήπως δεν το βάλω καλά" (καμία σχέση δηλαδή με την κλασσική κινέζικη συμπεριφορά "τα ξέρω όλα - τα κάνω όλα".
      Η απάντηση αυτή με έκανε πιστό πελάτη του.

Μια άλλη φορά μου έστειλε πειραγμένη ΡΟΜ.
      Γκρίνιαξα και απάντησε "ψωνίζω από πολλούς μεσάζοντες, όπου βρω καλύτερες τιμές, δεν μπορώ να ξέρω να ελέγξω τι βάζει ο κάθένας".

Απλά και ειλικρινά. Εμένα με κέρδισε.
    • Τους έχω κόψει εδώ και πολύ καιρό, μόνο κάτι sd κάρτες παίρνω πλέον αλλά και για αυτές ψάχνω εναλλακτικό πωλητή, μακράν από τα χειρότερα καταστήματα το gearbest
    • Εγω ψωνιζω από εκεί μονο πράγματα των 1-2ευρω.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Οι κινέζοι κινέζοι ειναι. Κι όταν κάνουν αγγαρεία φαίνεται.
      Στο Gearbest πχ μου στέλνανε φωτογραφίες του δέματος επάνω σε ένα netbook.
      Δλδ τόσο δύσκολο ήταν να το βάλουν σε έναν πάγκο και να το φωτογραφήσουν;
      Στο aliexpress πριν 10 μέρες πήρα μια λάμπα yeelight. O ίδιος πωλητής μου είχε στειλει το redmi 3 note pro σε χρόνο dt και μάλιστα όπως ακριβως του το ζήτησα κι αφού του χα κάνει καμια 5-6 ερωτήσεις.
      Ο ίδιος πωλητής τώρα ενώ βλέπει ότι η πληρωμή έχει ολοκληρωθει ακομα δεν την έστειλε την λάμπα. Προφανως δεν του έπρηξα τα συκώτια καθόλου πριν την παραγγελια γι αυτό. Θεώρησα δεδομένο πως αφού ειναι ο ιδιος πωλητης θα είναι και πάλι άψογος.
      Τζίφος. Του έστειλα 3 mail κι ενώ βλέπω πως ειναι online είναι κουκουρουκου. Αυριο το πρωί ακυρώνω την παραγγελία και την δίνω σε άλλον κι αν με ξαναδεί να μου χαιρετήσει τον πλάτανο.

Αυτοί μάλλον μέχρι και σήμερα έχουν γιορτή ,δεν βρίσκεις άκρη ,στις γιορτές δεν απαντούν σε κανένα και ας φαίνονται online το ίδιο έχω πάθει και εγώ με το plus που έχω δώσει παραγγελία από τις 3/10 με DHL παρακαλώ και θα έπρεπε να το είχα στα χέρια μου σε 8 ημέρες :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν με ενδιαφέρουν οι εσωτερικες τους λειτουργίες, τα ρεπό τους, οι αργίες τους ή οι απεργίες τους. Εγώ έδωσα συγκεκριμένα λεφτά, για συγκεκριμένο προιόν για να μου παραδοθεί εντός συγκεκριμένου χρονικου διαστήματος. Καταλαβαίνω και δεν έχω απαιτηση να κάνουν τα ΕΛΤΑ να δουλέψουν ούτε να βάλουν επιπλέον πτησεις απο Κινα προς Ευρώπη. Αλλά όταν ένα ρημαδι το έχω πληρώσει 10 μέρες πριν κι ακομα όχι μονο δεν το έχεις στειλεις αλλά δεν μπαινεις στον κοπο να στειλεις μια συγνωμη εγώ γιατι να σε ξαναεπιλέξω για αγορά; Χθες παρηγγειλα την λάμπα από άλλον και σημερα μου την έστειλε. Πριν απο λίγο ακύρωσα και την παραγγελία λόγο υπερβολικου proccessing time.
      Κι αν σαν καλοι κινέζοι που ειναι με γράψουν στα παλια τους τα παπουτσια και στειλουν την παραγγελία νταβαντζηλίκι θα φάνε κι ένα αρνητικο feedback να τσούζει.

Even dead i will fight.