Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Εγώ με το gearbest είμαι υπερ-ευχαριστημένος....μέχρι και άμεσο refund, χωρίς πολλά πολλά, μου κάναν για ένα rn3 pro που δεν είχαν σε στοκ και μου στειλαν κανονικά τα υπόλοιπα της παραγγελίας, καθώς και refund την διαφορά, όταν εγώ παρήγγειλα "σήμερα" κάτι και "αύριο" το χαν σε flash sale...
      Επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά που ψώνισα από τους "καταραμένους", αλλά η πολλοστή, εγώ δυστυχώς δεν ήμουν τόσο "τυχερός" να απολαύσω όλα όσα περιγράφεις παραπάνω και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις! 'Ενα χρόνο πριν, είχα γράψει ΑΥΤΟ το ποστ όπου επίσης είχα παράπονα (τυχαίο?), αλλά αυτή τη φορά οι "Άθλιοι της Shenzhen" το παράκαναν... Νομίζω, ότι τουλάχιστον με μένα, δεν πρέπει να τους δωθεί και πάλι η ευκαιρία... ΤΕΛΟΣ!
      Κι εμένα η εμπειρία μου από το gearbest δεν είναι κακή. Μάλιστα προ ημερών έλαβα ένα απρόσμενο refund με αφορμή ένα ερωτηματολόγιο (Survey ) που μου έστειλαν. Απάντησα στο ερωτηματολόγιο, τους έστειλα και ένα απλό βίντεο του αντικειμένου που είχε βλάβη (για το οποίο δεν είχα κάνει ενέργειες και τους εξήγησα όπως βλέπετε γιατί) και μπαμ σε 3-4 μέρες το πλήρες refund.
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει αξίπιστο μαγαζι.
      Όσες παραγγελίες έχω κάνει και προηγούμενως εποικινώνησα μαζί τους ποτε μα ποτε δεν είχα πρόβλημα.
      Όσες φορές απλά έβαλα κάτι στο καλάθι και το παρηγγειλα ήταν ρίσκο.
      Ακόμα κι από τις εσχατιές της Κίνας να παραγγείλεις κατι αν προηγουμένως του κάνεις τα συκώτια γκάιντα, μπορεί να σε βρίζει ο κινέζος που έμπλεξε μαζί σου, αλλά θα σε εξυπηρετήσει άψογα για να μην του κάνεις περισσότερο δύσκολη τη δουλειά του. Αν σε θεωρήσει πελάτη σαν όλους τους άλλους μπανεις στον νομο των πιθανοτήτων.

Even dead i will fight.
    • Ο/H soulg έγραψε:

Τελικά έχουμε καταλήξει σε κάποιο/α μαγαζί/α από Κίνα που να τιμάνε τα €υρόπουλά μας;
      Έστω ένας πίνακας αξιολόγησης καταστημάτων να ξέρουμε που βαδίζουμε;
      Λίγο έως πολύ, όλοι μας όσοι ψωνίζουμε συχνά, έχουμε το "κινέζο μας", αλλά πάντα με προσοχή και με φειδώ...
      Όσο για το πίνακα, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τελείως αντικειμενικό και δίκαιο... Έχει ξανασυζητηθεί αρκετά αυτό το θέμα στο παρελθόν, μέσα σε αυτό το νήμα...
    • Διαφήμιση
    • Παιδια καλημερα. Προχτες εκανα μια μικρη παραγγελεια απο τον (yeso 521) συγκεκριμενα 4 tempered glass για διαφορα κινητα και σημερα το πρωι μου απαντησε οτι τα εχει ολα σε στοκ και οτι θα μου τα στηλει σημερα με CN Post και μολις το στειλει θα μου δωσει και το tracking number... ... Μου ειπε οτι και καλα το ταχυδρομειο αυτο παει ποιο γρηγορα απο οτι της SG Post η της NL Post που του ειχα πει... Ισχυει κατι τετειο η θα της πατησω με το CN post καθως παρολλο που εχω παρει αρκετες φορες πραγματα απο εκει δεν μου το εχουν ξανα στηλει ετσι με αυτην την εταιρεια... Να του πω να ταλλαξει αv τον προλαβω σε SG Post-NL Post η να το αφησω ετσι ??? Μαλιστα στο τελος μου γραφει :
      Hope you everything goes well..... :S Ποια ειναι η εμπειρια σας με τo CN post??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Δεν έχει διαφορα.
      Μου έχουν έρθει πράγματα με cn post πιο γρήγορα από sg.
      Το ρεκόρ μου στις 9 μέρες πάντως απο Κίνα είναι με cn και μάλιστα unregistered.
      Μην αγχώνεσαι για τα ταχυδρομεια. Είναι από τα πράγματα που δεν έλεγχεις.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Δεν έχει διαφορα.
      Μου έχουν έρθει πράγματα με cn post πιο γρήγορα από sg.
      Το ρεκόρ μου στις 9 μέρες πάντως απο Κίνα είναι με cn και μάλιστα unregistered.
      Μην αγχώνεσαι για τα ταχυδρομεια. Είναι από τα πράγματα που δεν έλεγχεις.
      Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου... Απλα δεν ειχα ξανα παρει ποτε καποιο προιον μεσο του ταχυδρομειου της κινας και ελεγα μηπως ειναι καλυτερα τα αλλα γιαυτο !!! οκ
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • SO POST ή NL POST, δωρεάν ταχυδρομείο κ είσαι μια χαρά! :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H argiriskal έγραψε:

καλησπερα σας. Με sg post να επιλέξω?? θα γλιτωσω τελωνειο??
      Καλησπερα, με απλό post να είναι και όχι courier και διάλεξε όποιο post θέλεις ..
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Παιδια καλημερα. Προχτες εκανα μια μικρη παραγγελεια απο τον (yeso 521) συγκεκριμενα 4 tempered glass για διαφορα κινητα και σημερα το πρωι μου απαντησε οτι τα εχει ολα σε στοκ και οτι θα μου τα στηλει σημερα με CN Post και μολις το στειλει θα μου δωσει και το tracking number... ... Μου ειπε οτι και καλα το ταχυδρομειο αυτο παει ποιο γρηγορα απο οτι της SG Post η της NL Post που του ειχα πει... Ισχυει κατι τετειο η θα της πατησω με το CN post καθως παρολλο που εχω παρει αρκετες φορες πραγματα απο εκει δεν μου το εχουν ξανα στηλει ετσι με αυτην την εταιρεια... Να του πω να ταλλαξει αv τον προλαβω σε SG Post-NL Post η να το αφησω ετσι ??? Μαλιστα στο τελος μου γραφει :
      Hope you everything goes well..... :S Ποια ειναι η εμπειρια σας με τo CN post??

Έχω παραλάβει αρκετά δέματα με cn post και είναι μια χαρά. Είναι ισως η πιο σταθερή από άποψη χρόνου χωρίς σκαμπανεβάσματα στους χρόνους της, τουλάχιστον όχι τόσο όσο η sg και nl post.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Καλησπέρα σε όλους , μια ερώτηση γιατι δεν εχω αγοράσει ποτέ απο gearbest, γνωρίζει κάποιος με ποιες εταιρίες στέλνει ,γιατι δεν το γράφει στο site τους, επίσης αν επιλέξεις unregistered αλλάζει η εταιρία αποστολής;
    • Διαφήμιση
    • Εκανα και εγω την πρωτη μου αγορα απο gearbest πριν δεκα μερες περιπου.παρηγγειλα μικροπραγματα συνολικης αξιας εικοσι ευρω για να δοκιμασω κυριως,σε περιπτωση μελλοντικων αγορων.λοιπον το δικο μου δεμα το εχουν στειλει με sky56,μου εδωσαν tracking number και απο τις 5/10 δειχνει αυτο το μηνυμα. In transit - Departed international transit center
      Sky56