Δεν αγχώνομαι ,απλα ρώτησα επειδή δεν εχω προηγούμενη εμπειρία οπως είπα και προηγουμένως. Εαν μπορείς να απαντήσεις σε κάποια απορία που εχω χωρίς να διακομοδισεις ή να κρίνεις μια επιλογή που θελω να κανω θα το εκτιμούσα.Αν δεν μπορείς μπορώ να κανω και εγώ τέτοιου είδους σχόλια διακομοδισης σε δικά σου σχόλια.Ο/H Xstos έγραψε:
Ψηφίζω να την πάρεις unregistered και με το 1,5 Ε να πάρεις μια σοκολάτα.Αγχώνεσαι χωρίς λόγο, αν δεν σε κλέβει ο γείτονας, θα παραλάβεις σίγουρα και γρήγορα, αυτή την περίοδο.Ο/H panos. έγραψε:
Απλα ρώτησα γιατι πρόκειται για μια θήκη που κανει 1,8 ευρώ
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Τα δέματα από το Gearbest σου δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος πάλεψε για να τα φέρει
Μαζί τους -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Τα δέματα από το Gearbest σου δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος πάλεψε για να τα φέρει
Μαζί τους
-
Ο/H wankel13 έγραψε:
Θεωρητικά είναι το δικό μου αν και νομίζω ότι είναι φώτο του κιλου
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H wankel13 έγραψε:
Θεωρητικά είναι το δικό μου αν και νομίζω ότι είναι φώτο του κιλου, δηλαδή την στέλνουν σε όλους σαν απόδειξη
Even dead i will fight. -
Με ζουμ δεν παίζει, θαμπωνουν τα πάντα! Εντάξει μωρέ, δεν είναι ότι με καίει κιόλας, όταν με το καλό παραλάβω θα φανεί. Κάτι φλασακια για την μηχανή φοβάμαι μην σπάσουν, τα υπόλοιπα δεν έχουν φόβο.
-
" 2016-10-11 08:16 The item has arrived in the country of destination" με SR *********NL .
Πως το βρήσκω από δω και πέρα ???? -
Θα το ψάξεις στο site των Ελληνικών ταχυδρομείων.
Θα έχουν μια μικρή καθυστερηση μέχρι να το σκανάρουν αλλά έχε πίστη και υπομονη. Μέχρι την Παρασκευή Θεού κι ΕΛΤΑ θέλωντος θα έχεις παραλάβει. Αλλιώς next week.
Even dead i will fight. -
Κατά τα ΕΛΤΑ η τελευταία ενημέρωση είναι ότι έφτασε Ολλανδία
-
Ο/H panos. έγραψε:
Δεν αγχώνομαι ,απλα ρώτησα επειδή δεν εχω προηγούμενη εμπειρία οπως είπα και προηγουμένως. Εαν μπορείς να απαντήσεις σε κάποια απορία που εχω χωρίς να διακομοδισεις ή να κρίνεις μια επιλογή που θελω να κανω θα το εκτιμούσα.Αν δεν μπορείς μπορώ να κανω και εγώ τέτοιου είδους σχόλια διακομοδισης σε δικά σου σχόλια.
Κανείς δεν σε κρίνει, πόσω μάλλον διακωμωδεί την ερώτησή σου.
Αν πρόσεξες, μερικοί σπεύσαμε άμεσα να σε βοηθήσουμε, αλλά εσύ μάλλον το εξέλαβες διαφορετικά.
Σου είπα την άποψή μου, στηριγμένη στην εμπειρία καμιάς 15αριας παραγγελίες, σαν τη δική σου.
Αυτό που εσύ εξέλαβες σαν "διακωμώδηση" ήταν ο πιο "εύθυμος" τρόπος να σου πω ότι δεν χρειάζεται να πετάξεις αυτό το 1,5 Ευρώ, το οποίο τελικά δικό σου είναι και το διαθέτεις όπως εσύ νομίζεις και ζητώ συγνώμη που σκέφτηκα να "υπερασπιστώ" την τσέπη σου.
Για τα υπόλοιπα που λες, σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις κτλ, θα σε προέτρεπα να ρίξεις μια καλύτερη ματιά στο φόρουμ, στα ενεργά του μέλη και στα δικά μου γραφόμενα και μετά να σχηματίσεις γνώμη. -
Ε ναι ντε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H panos. έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σε unregistered δεν σου έρχεται ειδοποίηση, ψυχοφθόρο μάλλον για αυτούς, γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι το παρέλαβες.
Proud member of xiaomi-miui.gr
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μα δεν έχω λάβει ποτέ ειδοποιητήριο χαρτί σε unregistered δέμα, μου το αφήνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας. Δεν χρειάζεται να υπογράψω για να το παραλάβω.
Proud member of xiaomi-miui.gr
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα