Πρωτον δεν θα εγραφα σε αυτο το φορουμ εαν δεν ηξερα οτι η συντρηπτικη πλειοψηφια ειναι καλοπροαιρετοι που θελουν να βοηθησουν με την εμπειρια τους ο ενας τον αλλον.Με εχουν βοηθησει πολλες φορες και τους ευχαριστω ολους , οπως και εγω λιγες φορες επειδη ειμαι νεος στην xiaomi νομιζω εχω βοηθησει καποιους.Το σχολιο μου πηγαινε μονο στο δικο σου σχολιο και οχι σε ολων των αλλων τα σχολια, επειδη θεωρησα οτι μπορει να κοροιδεψες κατι που εγραψα. Εαν δεν ειχες σκοπο να κοροιδεψεις σου ζηταω συγγνωμη. Ηδη οπως ειπα και προηγουμενως ολοι με βοηθησατε παρα πολυ και πολλα ερωτηματα μου απαντηθηκαν.Αν θες να συνεχιστει η κουβεντα αυτη επειδη ειναι επι προσωπικου, στειλε μου με προσωπικο μηνυμα και οχι εδω δημοσια.Ο/H Xstos έγραψε:
Καλέ μου φίλε κάνεις μεγάλο λάθος.Ο/H panos. έγραψε:
Δεν αγχώνομαι ,απλα ρώτησα επειδή δεν εχω προηγούμενη εμπειρία οπως είπα και προηγουμένως. Εαν μπορείς να απαντήσεις σε κάποια απορία που εχω χωρίς να διακομοδισεις ή να κρίνεις μια επιλογή που θελω να κανω θα το εκτιμούσα.Αν δεν μπορείς μπορώ να κανω και εγώ τέτοιου είδους σχόλια διακομοδισης σε δικά σου σχόλια.
Κανείς δεν σε κρίνει, πόσω μάλλον διακωμωδεί την ερώτησή σου.
Αν πρόσεξες, μερικοί σπεύσαμε άμεσα να σε βοηθήσουμε, αλλά εσύ μάλλον το εξέλαβες διαφορετικά.
Σου είπα την άποψή μου, στηριγμένη στην εμπειρία καμιάς 15αριας παραγγελίες, σαν τη δική σου.
Αυτό που εσύ εξέλαβες σαν "διακωμώδηση" ήταν ο πιο "εύθυμος" τρόπος να σου πω ότι δεν χρειάζεται να πετάξεις αυτό το 1,5 Ευρώ, το οποίο τελικά δικό σου είναι και το διαθέτεις όπως εσύ νομίζεις και ζητώ συγνώμη που σκέφτηκα να "υπερασπιστώ" την τσέπη σου.
Για τα υπόλοιπα που λες, σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις κτλ, θα σε προέτρεπα να ρίξεις μια καλύτερη ματιά στο φόρουμ, στα ενεργά του μέλη και στα δικά μου γραφόμενα και μετά να σχηματίσεις γνώμη.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δεν υπάρχει λόγως διαμάχης, για τέτοιου είδους θέματα, ούτε βέβαια και για κανένα άλλο θέμα. Ψωνίζουμε unregistered όταν τα μεταφορικά για registered υπερβαίνουν το κόστος του προϊόντος. Ο πωλητής δεν μπαίνει σε διαδικασία dispute και claim στην paypal για 1 €- 2 €. Ούτε οφελεί σε τίποτα να αγχωθείς για τέτοια μικρό ποσά. Αγοράζεις και σε 45 ημέρες εάν δεν έχεις παραλάβει κάνεις dispute και τέλος. Εγώ σε τρεις περιπτώσεις αποζημιώθηκα σε μικρό ποσά μέσω paypal λόγω μη παραλαβής. Καμιά φορά δεν έχω χάσει χρήμα όσο η paypal ήταν ενδιάμεσος εγγυητής.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Παιδια καλησπερα. Το σαββατο εκανα μια μικρη παραγγελεια απο τον (yeso 521) συγκεκριμενα 4 tempered glass για διαφορα κινητα και κυριακη το πρωι μου μου εδωσε και το tracking number της CN Post. Το θεμα ειναι οτι το ψαχνω αλλα σε κανενα γνωστο σαιτ δεν μου βγαζει κατι... Αυτο ειναι γιατι δεν το εχει στηλει ακομη αυτος στo CN Post αρα μπορω ακομη να του ζητησω αλλαγη με αλλη εταιρεια η κοβει βολτες μεσα στην κινα οπως ειπε και καποιος φιλος και να περειμενω απο την αλλα εβδομαδα να δω κατι ??? Ειναι νωρις ακομη ?? Ποια ειναι η εμπειρια σας με τo CN post??
Επισης οταν ενα δεμα φτασει το ελευθεριο βενιζελο σε κατασταση item arrived at country of destination σε ποσες μερες θα εχει παει στα κεντρα διαλογης..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Σε 15-20 μέρες περίπου θα παραλάβεις.
Τώρα απο κει και πέρα πέρα από την περιέργεια το που ειναι δεν σου προσφέρει και κάτι το να μαθεις αν είναι στο Πεκίνο ή στο Σενζεν.
Όπως έχω πει και θα ξαπανω πολλες φορες ακόμα οι αγορες απο Κίνα θέλουν υπομονη.
Even dead i will fight. -
Ο/H wankel13 έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Τα δέματα από το Gearbest σου δίνουν την εντύπωση ότι κάποιος πάλεψε για να τα φέρει
Μαζί τους
Πάντως απο κανεναν μεχρι στιγμης δεν εχω παραλαβει κατι σπασμενο λογω μεταφορας.
Ο/H demakhs έγραψε:
Ε ναι ντε!!!
Ο/H geozn8 έγραψε:
Παιδια καλησπερα. Το σαββατο εκανα μια μικρη παραγγελεια απο τον (yeso 521) συγκεκριμενα 4 tempered glass για διαφορα κινητα και κυριακη το πρωι μου μου εδωσε και το tracking number της CN Post. Το θεμα ειναι οτι το ψαχνω αλλα σε κανενα γνωστο σαιτ δεν μου βγαζει κατι... Αυτο ειναι γιατι δεν το εχει στηλει ακομη αυτος στo CN Post αρα μπορω ακομη να του ζητησω αλλαγη με αλλη εταιρεια η κοβει βολτες μεσα στην κινα οπως ειπε και καποιος φιλος και να περειμενω απο την αλλα εβδομαδα να δω κατι ??? Ειναι νωρις ακομη ?? Ποια ειναι η εμπειρια σας με τo CN post??
Επισης οταν ενα δεμα φτασει το ελευθεριο βενιζελο σε κατασταση item arrived at country of destination σε ποσες μερες θα εχει παει στα κεντρα διαλογης..??
-
Ο/H caeser έγραψε:
Την επωνυμία της επιχείρησης: Gearbest
Την Διεύθυνσή της (URL): GEAR-WORST DOT COM
.....................................ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Οπως βλεπω ολοι σχεδον εχουμε και καποιο θεμα με αυτους, αλλα προσωπικα συνεχιζω να ψωνίζω. Μονο ψιλοπράματα βεβαια. Τηλεφωνα και αναλογης αξιας αντικείμενα μονο απο σοβαρα μαγαζια...Παντως οφείλω να παραδεχτω οτι οι τυποι εχουν φοβερο support. Παρολο που εχουν κανει απειρες μαμακιες σε παραγγελίες μου, απο τις 10 παραγγελειες οι 8 ολο και κατι ειχαν, το support τους ειναι αψογο!! refund σε μια βδομαδα το πολυ. Βεβαια κι εγω δεν τους εχω αφισει ετσι ...............Τα λαθη πληρώνονται. οταν εχω πληρωσει για συστημενο και το καταστημα ειναι πονηρο και τα στελνει unregistered.... λοιπαμε αλλα μπορει και να μην εχω παραλαβει ποτε .........Display Spoiler και οποιος καταλαβει καταλαβε
Ο/H soulg έγραψε:
Τελικά έχουμε καταλήξει σε κάποιο/α μαγαζί/α από Κίνα που να τιμάνε τα €υρόπουλά μας;
Έστω ένας πίνακας αξιολόγησης καταστημάτων να ξέρουμε που βαδίζουμε;
-
Καλημέρα,
έχει κάποιος ψωνίσει από εδω: Xiaomi Authorized store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group ; Μάλλον μούφα μου μοιάζει το "Xiaomi authorized store".
Ή από εδώ: fastcardtech.com
Bodai:Non affiliate links removed. FORUM RULES -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H dimpyr έγραψε:
Καλημέρα,
έχει κάποιος ψωνίσει από εδω: Xiaomi Authorized store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group ; Μάλλον μούφα μου μοιάζει το "Xiaomi authorized store".
Ή από εδώ: fastcardtech.com
Bodai:Non affiliate links removed. FORUM RULES
Την μια άψογοι σε όλα. Το τηλέφωνο το έστειλαν σε 2 μέρες απο την πληρωμη κι όπως ακριβως ήθελα. Σε 10 μέρες είχα παραλάβει.
Την δευτερη για μια λάμπα έπρεπε να ακυρώσω την παραγγελιά για να μου στείλουν την επομενη μερα track number. 11 ή 12 μερες proccesing!!!
Αυτό δεν θα το αφήσω έτσι και θα φτιάξω ένα ωραιότατο video για refund όταν με το καλό έρθει.
Even dead i will fight. -
Παιδιά καλημέρα.Επιτέλους μετά από 1 μήνα υπομονή (την ιστορία μου την έχω πει παραπάνω) μου έστειλαν tracking number.
-
Ο/H Manolis_Mar έγραψε:
Παιδιά καλημέρα.Επιτέλους μετά από 1 μήνα υπομονή (την ιστορία μου την έχω πει παραπάνω) μου έστειλαν tracking number.
Ε καιρός ήταν !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα