Πιθανότατα απο βδομάδα.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Μετά το "processed at the PostNL sorting center" συνήθως θέλει άλλες 9-12 ημερολογιακές ημέρες να παραδοθεί... Λόγω της αργίας της 28ης αν δεν το λάβεις μεχρι και τις 27 (που είναι πιθανόν να το λάβεις), μετά πας απο βδομάδα 31/10...Ο/H gplat έγραψε:
Θέτε να κάνετε και μια πρόβλεψη πότε θα μου έρθει;
Εμένα παραγγελία από αυτή την κατάσταση μέχρι να μου έρθει στα χέρια έκανε 25 ημέρες.Ο/H gplat έγραψε:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | 18-10-2016 | 05:40 | ΟΛΛΑΝΔΙΑ |
+2 μέρες Κ.Α.Τ (Ελ Βενιζέλος) ...Ο/H gplat έγραψε:
Μπορεις να δεις σε κάποιο απο τα συνεργαζόμενα με την κοινότητα e-shop.Ο/H mikefr έγραψε:
Καποιο προτεινομενο site για αγορα xiaomi yi με καποια εξτραδακια όπως αδιαβροχη θηκη και στηριξη ποδηλατου ?Ειδα αρκετους να προτεινουν geekbying και αρκετα αρνητικα για gearbest .....θα γινει μεσω paypal μετα απο τις συμβουλες σε προηγουμενο post
Μπορείς να δεις αξιολογήσεις καταστημάτων εδώΟ/H mikefr έγραψε:
Καποιο προτεινομενο site για αγορα xiaomi yi με καποια εξτραδακια όπως αδιαβροχη θηκη και στηριξη ποδηλατου ?Ειδα αρκετους να προτεινουν geekbying και αρκετα αρνητικα για gearbest .....θα γινει μεσω paypal μετα απο τις συμβουλες σε προηγουμενο post
Ο/H gplat έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
@makis1024 αν θες θα σου παραγγελνω εγώ, θα το κρατάω 10 μερούλες να το "δοκιμάζω" και την 11η θα στο στέλνω...![]()
15+10+5 (χρόνος για παραλαβή εσωτερικού - ΕΛΤΑ) = 30 μέρες.![]()
Παλι πολύ πιο νωρίς από τις 40 θα παραλαβαίνεις!!![]()
Ά-Ρ-Χ-Ο-Ν-Τ-Α-Σ θα είσαι!!![]()