ανάλογα πόσο το εχει δηλώσει ο πωλητής. Σε διαφορετική περίπτωση 280€ Χ φπα24% + (ενας θεος ξερει, μπορει και τιποτα). Εκτος αν εισαι τυχερος και ερχεται απο ευρωπαικη αποθηκη.Ο/H gfilip έγραψε:
Καλημερα,πριν 2 εβδομαδες παρηγγειλα απο vickmall ενα Μι5 το οποιο εφτασε με sg post Παρασκευη Ελλαδα.Σημερα στοην αναζητηση των ΕΛΤΑ μου γραφει οτι εγινε εισαγωγη στο τελωνειο και οτι απαιτηται τελωνειακη δηλωση.
Το τηλεφωνο μου κοστισε 280 δολλαρια. Γνωριζει καποιος τι ποσο θα χρειαστει να πληρωσω;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Απο Κινα εφτασε και μου ειχε πει οτι θα δηλωνε χαμηλη αξια.Θα ενημερωσω μολις εχω νεα
-
Γεια, πακετο (ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ5) ευρω απο gearbest, υπαρχει περιπτωση να περασει χωρις να πληρωσω? ενα κινητο ειναι. Απτο gearbest το invoice που μου εδωσαν λεει 27.54 αλλα δεν το εκαναν mark ως δωρο.
και αν ειναι να πληρωσω τι μπορω να κανω για να πληρωσω οσο λιγοτερο γινεται;
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-11-2016 13:29 ΤΣΕΧΙΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-11-2016 20:28 ΤΣΕΧΙΑ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2016 06:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 14-11-2016 07:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-11-2016 07:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) -
Δεν υπάρχει πε΄ριπτωση να δεχτους το 27.54€
Θα σου ζητήσουν την αποδειξη πληρωμης του paypal.
Απο τι βλέπω μπλεξαμεεεεεεεεε.
Even dead i will fight. -
αρα θα με παρουν τηλεφωνο? γενικα τι περιπτωσεις υπαρχουν?
-
Ηπιαμεν τον!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H wenor5 έγραψε:
-
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Νομίζω είναι καλύτερα η παραγγελία από ευρωπαϊκή αποθήκη . Είναι λίγο ακριβότερα αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν σου επιφυλάσσεται καμία έκπληξη.
Οικονομικα προτιμώ να ρισκάρω το τελωνειο παρά να δώσω τα 40-50€ προκαταβολικα.
Even dead i will fight. -
Κάνε καμία κινεζική ευχη σε κανά κινέζικο Θεό νονε, γιατί δε με βλέπω καλά.... 3 περιμένω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H wenor5 έγραψε:
-
Ο/H PERSEUS έγραψε:
Να πώ κι εγώ κάτι για το geekbuying απο την μικρή μου εμπειρία μιας και απο κει πήρα το MI5 μου και περιμένω και δεύτερη παραγγελία με διάφορα accessories.Στο smartphone μου είχαν πεί όταν τους ρώτησα,οτι έρχεται με unofficial rom και ulocked bootloader.Το τηλ ήρθε με GLOBAL STABLE και locked bootloader.μικρό το κακό δεν έδωσα σημασία.Ψάχνομαι για ένα laptop για πολύ περιστασιακή χρήση και εντόπισα ένα φθηνό γύρω στα 175 ευρώ.Υπο τον φόβο του τελωνείου και απο συμβουλές των παιδιών εδώ τους στέλνω ένα μήνυμα αν γίνεται να μπεί σε πιο μικρό κουτί και τα διάφορα παρελκόμενα να σταλούν σε ξεχωριστό δέμα για να μειώσω βάρος και μέγεθος πακέτου.Εδώ και 5 μέρες δεν έχω πάρει καμία απολύτως απάντηση.Είμαι σίγουρος οτι αν είχα ρίξει την παραγγελία θα μου απαντούσαν τις γνωστές π@@@ριες στο ίδιο ύφος που απαντούσανε στον GR_Macedon.Ευχαριστημένος μέν απο τις αγορές μου απο κεί αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκα το after sales τους γιατί απο οτι καταλαβαίνω με την επικοινωνία δεν το πολυέχουν γενικώς.
Περιμενω 2 redmi note 3 pro απο δαυτους απο την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου... ακομα να τα πακεταρουν... την Παρασκευή που μας περασε τους εστειλα μνμ και μου ειπαν τις κλασικες π@π@..ες 7 business days κλπ.Αν και τους ειπα να μην μου το πουνε. και αλλοι εχουν 7 business αλλα σε 1-2 τα στελνουν! Με εχουν ζωσει και τα φίδια με τα τελωνια! Τι θα γινει με αυτα ρε παιδια?? Θα ερωτοτροπησουν ετσι στα κορμια μας??
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα