Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H gvoi έγραψε:

Καλημέρα κύριοι κ από εμένα,
      ήρθε ή ώρα να μπω κ εγώ στο παιχνίδι για ένα Xiaomi και θέλω να ρωτήσω κάτι για το Ali..
      Γιατί είμαστε τόσο επιφυλακτικοί? Έχουν γίνει κάποια πράγματα κατά το παρελθόν?
      Επίσης υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που διαφημίζει ότι στέλνει Ευρώπη με DHL μέσω Αγγλίας όπου ο μεσάζων πληρώνει τα τέλη και έρχεται στις υπόλοιπες χώρες EU χωρίς καμία πιθανότητα για χρέωση δασμών από τι τελωνείο. Ουσιαστικά γίνονται 2 διαφορετικές αποστολές.
      Γνωρίζετε κάτι??
      Ή τιμή τού mi5s είναι στα 302€ με tempered 3GB/64 ασημί.
      Ο πωλητής έχει 98,4% positive.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

Αν μιλάς για το top one τότε προχώρα άφοβα. Γενικώς είναι κόλπο που χρησιμοποιούν πολλοί πωλητές στο Ali και μέχρι τώρα δουλεύει χωρίς πρόβλημα.
    • Αυτοί οι π@@@@δες οι Αμερικάνοι, ακόμα κ στα κινέζικα κινητά μας βάλανε χέρι......... X( :monster:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H gvoi έγραψε:

Επίσης υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που διαφημίζει ότι στέλνει Ευρώπη με DHL μέσω Αγγλίας όπου ο μεσάζων πληρώνει τα τέλη και έρχεται στις υπόλοιπες χώρες EU χωρίς καμία πιθανότητα για χρέωση δασμών από τι τελωνείο. Ουσιαστικά γίνονται 2 διαφορετικές αποστολές.
      Γνωρίζετε κάτι??
      Εριξα μιά ματιά στον τρόπο αυτό για μιά υποθετική αγορά ενός RN4 ( 3/64 ) από το κατάστημα μέσω Ali και από ένα άλλο γνωστό κινεζοκατάστημα με Ευρωπαική αποθήκη από λεφτά είναι τα ίδια το θετικότερο από Ali είναι ότι για να κλεισει η αγορά της συσκευής πρέπει να δώσεις εσύ το ΟΚ του αλλουνού πάλι είναι πιό σύντομη η παράδοση απο δύο εβδομάδες σε μία.
      Τα συν κι τα πλήν.
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Διαφήμιση
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Επίσης ακούγεται οτι μπορεί και να βάλαν σκάνερ(δεν το πολυ πιστεύω).
      Εμάς στην Κύπρο έχουν σκάνερ 100%

Με κάλεσαν για ελαφρύ μεγάφωνο bluetooth τιμής 6 ευρώ (αυτό εδώ) ενώ έτυχε να μη με καλέσουν για πολύ πιο μεγάλα και βαρετά αντικείμενα που όμως δεν είχαν σύρματα μέσα (όπως πχ τσάντα laptop, θήκες κινητών, παιχνίδια μωρών, vr glasses και άλλα)

Γενικά τους έχω προσέξει πως πριν καν το ανοίξουν στο περίπου ξέρουν τι έχει μέσα. Όταν ήρθε το κινητό μου, το πέρασα ως mp4 player. Ήξερε που πριν και το μέγεθος του και μου είπε πως το κουτί έχει και άλλα μικροπάγματα μέσα που ήταν ο φορτιστής.

Μόλις τα είδε με άφησε να φύγω.

Γενικά είμαι πεπεισμένος πως έχουν σκάνερ.
    • Αλλο εσεις. Εμείς εδώ ακόμα τα ελέγχουμε με ακροαστικα και τίναγμα κοντα στο αυτί.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Σε όλες τις χώρες τις ΕΕ τουλάχιστον υπάρχει σκάνερ κι απαγορεύεται να μεταφέρεις υγρά. Είτε μιλάμε για νερό, είτε για λάδι, είτε για κρασι έτσι και μπει σε δέμα μπορει να το παραλάβουν στο ταχυδρομείο γιατι δεν θα ξέρουν τι έχει μέσα (αν κι απο τι ξέρω πολλλες φορες ζητάνε να κλειστεί το δεματάκι μπροστα τους) θα επιστραφει στον αποστολέα. Αν μαλιστα περιέχει παράνομα υλικα ενημερώνεται η ΕΑ και πράτει αναλόγως.
      Δεν είναι χαζοί αυτοι στις ταχυδρομικες υπηρεσίες. Ξέρουν πολυ καλά όταν σκανάρετε ένας σακος τι έχει μέσα. Και μπορει να μη ξέρουν λεπτομέρειες αλλά ξέρουν.
      Οτιδήποτε ερχεται απο εξωτερικο και φέυγει για εξωτερικο περνάει απο μηχάνημα σαν αυτο που ελέγχουν τις αποσκυες πριν μπουμε στο αεροπλάνο.
      Αυτό 100%

Even dead i will fight.
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Το δικό μου από vickmall έκλεισε από αεροδρόμιο και την γλιτωσα ...

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Το redmi pro του κολλητού μόλις "πάτησε" Ελλάδα..... =O

Τώρα αρχίζει το θρίλερ "εφιάλτης στο αεροδρόμιο με τους τελώνες ".... :fie: :fie:

Η τριλογία θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς μέρες με τα επόμενα 2 mi 5s που περιμένω, επεισόδια που θα έχουν και εορταστική διάθεση μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, "εφιάλτης στο αεροδρόμιο με τους τελώνες (x-mass edition) " & "εφιάλτης στο αεροδρόμιο με τους τελώνες (πρωτοχρονιάτικη έκδοση)" μαζί με την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.... :fie: ;( ;( :fie:

• RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H adekastos έγραψε:

Κάτσε να έρθει σπίτι πρώτα να δούμε αν τη γλιτώσαμε...Γιατί υπήρξε αναφορά ότι στο tracking δεν έγραφε τελωνείο αλλά στο σπίτι ήρθε ο ταχυδρόμος με χαρτάκι τελωνείου με το μπουγιουρντί... :o
      Περίεργα πράγματα τώρα τελευταία...
      Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • το θρίλερ λοιπόν συνεχίζεται και κατ' οίκον!!!!!

• RE: RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H adekastos έγραψε:

Κάτσε να έρθει σπίτι πρώτα να δούμε αν τη γλιτώσαμε...Γιατί υπήρξε αναφορά ότι στο tracking δεν έγραφε τελωνείο αλλά στο σπίτι ήρθε ο ταχυδρόμος με χαρτάκι τελωνείου με το μπουγιουρντί... :o
      Περίεργα πράγματα τώρα τελευταία...
      Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Ελπίζω τουλάχιστον να ξεκλειδωσε τον bootloader, να περασε twrp και την καινούρια miui v9 πριν έρθει απ το σπίτι.

• Διαφήμιση
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

Εγω πάντως ενα κινητό απο vicmall με sg το παρέλαβα εχθές χωρίς πρόβλημα. Ήρθε Ελλάδα στις 10/11. Οψόμεθα!!

Φτιαξε μας ρε Κωστάκη γιατι μας έχουν πάει τα κακα στην καλτσα... 2 περιμενω..!

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV