Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• takis, όσο πας και γίνεσαι κ καλύτερος στο παιχνίδι των επαναλήψεων......έχεις σημειώσει τρομακτική πρόοδο!!! :monster:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• πω πω μανούριασμα πρωί πρωί...

7 το πρωί ήταν μόλις το γραψε το μήνυμα μπρε....με την τσίμπλα στο μάτι...

δεν ήταν και τόσο σοβαρό δα, που να χρήζει τόσης ανάλυσης...όσο ο συμφοιτητής που πήγε να συλληπηθεί το λαό της Κούβας για την απώλεια του μεγάλου ηγέτη, ενόσω βρισκόμαστε σε διαδικασία deadlines στις 5 Δεκέμβρη για το κλείσιμο της αξιολόγησης!!!

στο θέμα μας λοιπόν.....άλλο θέμα διάβασε, σε άλλο θέμα ξεκίνησε και τελικά σε άλλο θέμα πόσταρε το μήνυμα που ήθελε να μου στείλει στο facebook.... :lol: :lol:

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

takis, όσο πας και γίνεσαι κ καλύτερος στο παιχνίδι των επαναλήψεων......έχεις σημειώσει τρομακτική πρόοδο!!! :monster:

Λοιπόν έχει θέμα το tapatalk δεν φταιω εγώ κάνω ανανέωση δεν βγάζει κάτι μόλις απαντήσω μου βγάζει ότι έχουν απαντήσει πριν :(

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geomos έγραψε:

Ο/H Christos122 έγραψε:

Πάντως το EU Express πρέπει να είναι γρήγορη παράδοση.Εχθές παρήγγειλα το κινητό από vickmall και σήμερα μου έστειλαν tracking number και ότι έχει φύγει από αυτούς. Βέβαια έδωσα 20 ευρώ παραπάνω.
      Όταν με το καλό παραλαβεις θα ήθελα να γράψεις κάποιες λεπτομέρειες, όχι για το κινητό ή το κατάστημα αλλά για την αποστολή. Χρόνο, τελωνείο, tracking number κτλ.
      Αν ακολουθεί τα πρότυπα της τριγωνικης αποστολής λογικά θα σου στείλουν και 2ο tr number. Είναι λογικό ποσό πάντως αν πράγματι έρχεται τόσο γρήγορα και αν γλυτώνεις φόβο τελωνειου.
      Ναι εννοείται ότι θα ενημερώσω.Ελπίζω να μην πληρώσω πολλά για τελωνείο τελικά!
      when all else fails,crowbar the fucker
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Μπερδεψα τα μπούτια μου. Τι τραβάω ο άνθρωπας πρωί πρωί. :)
      OffTopic
      ή τα μαρούλια;; lol
      You may think you can fly - but you better not try
    • Παραγγελία 5/11 - 8/11 και 15/11 από gearbest. Roidmi στη πρώτη, VR glasses στη δεύτερη, Raspberry στη τρίτη. Τα πρώτα 2 με NL post το τρίτο με CZ post. Το roidmi και τα vr glasses σκάσανε μύτη στο αεροδρόμιο της Αθήνας ξημερώματα Κυριακής (27/11). Τα γυαλιά μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής έφυγαν για κεντρική διαλογή των ΕΛΤΑ στην αττική, το roidmi έφυγε από το αεροδρόμιο 2 μέρες μετά. Κανονικά θα παραλάμβανα σήμερα και τα 2 αλλά η κυρία που χτύπησε το νουμεράκι μου, στο κεντρικό κατάστημα του Ηρακλείου μάλλον βαριόταν να με εξυπηρετήσει, κι ενώ είχα συνεννοηθεί με τον υπάλληλο στην διανομή το πρωί και μου είπε οκ στέλνω και τα 2 εκεί, αυτή επέμενε ότι δεν υπάρχει δεύτερο δέμα για μένα (χωρίς καν να με αφήσει να της δώσω tracking αριθμό, επιμένοντας μόνο για χαρτάκι ειδοποίησης και όνομα...ΟΝΟΜΑΑΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΑΑ ΣΑΣ (μόνο που δεν μας έδειρε δηλαδή).

Σήμερα το πρωί 30/11 έσκασε μύτη και το raspberry στο αεροδρόμιο της Αθήνας και μέχρι το απόγευμα πήρα μήνυμα για φόρτωση σε μεταφορικό μέσω από κέντρο διαλογής Αττικής, οπότε και θα ξανά συνεννοηθώ με τον υπάλληλο στην διανομή να ξανά πάω αύριο, ελπίζοντας να μην με εξυπηρετήσει η ίδια.

Για το πρώτο δεν μου ζήτησαν τίποτα έξτρα, λογικά ούτε θα μου ζητήσουν και τίποτα για τα άλλα 2.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

πω πω μανούριασμα πρωί πρωί...

7 το πρωί ήταν μόλις το γραψε το μήνυμα μπρε....με την τσίμπλα στο μάτι...

δεν ήταν και τόσο σοβαρό δα, που να χρήζει τόσης ανάλυσης...όσο ο συμφοιτητής που πήγε να συλληπηθεί το λαό της Κούβας για την απώλεια του μεγάλου ηγέτη, ενόσω βρισκόμαστε σε διαδικασία deadlines στις 5 Δεκέμβρη για το κλείσιμο της αξιολόγησης!!!

στο θέμα μας λοιπόν.....άλλο θέμα διάβασε, σε άλλο θέμα ξεκίνησε και τελικά σε άλλο θέμα πόσταρε το μήνυμα που ήθελε να μου στείλει στο facebook.... :lol: :lol:

Συμφοιτητης σου ηταν ο ψευτης γιαλαντζι αριστερος και νεοκοπος νεοφιλελευθερος??

Να τον χαιρεσαι!!! :lol: :x

Κατεστρεψε την αριστερα στην ευρωπη και ουτε καν ιδρωσε το αυτι του!!! :cursing: :cursing:

Bodai: Παρακαλώ όλους να αποφύγουμε τέτοια σχόλια. Δεν ταιριάζουν στην θεματολογία του φορουμ που μας φιλοεξενεί
    • Δεν είχε τέτοια πρόθεση, αλλά ούτε και που το κατάλαβε ....

• OffTopic
      :!: :!: :!: Το θέμα ξεφεύγει προς πολιτικές κατευθύνσεις...παρακαλώ να σταματήσει :!: :!: :!:
    • Είδες τι σου ειναι το δημοσιουπαλληλίκι;
      Κανονικα αυτούς θα πρέπει να τους στείλουν στον ΟΑΕΔ και χωρίς δικαίωμα για τα 300-400€.
      Όταν μου το παιζουν ζόρικοι ή σηκώνουν την φωνή τους, ζητάω το ονομα τους. Αν ειναι πολύ ζόρικοι και δεν κατεβάσουν στροφές περνάω μια βόλτα απο τον/την προιστάμενο και του/της ζητάω να κάνω μια αναφορά στον τάδε υπαλλληλο για άρνηση εξυπηρέτησης.
      Αν αρνηθει πας στο ΚΕΠ και κάνεις αναφορα και στους 2.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Αν το κάνανε και άλλοι αυτό Θοδωρή, μπορεί να ήταν τα πράγματα λίγο διαφορετικά σε αυτό τον τόπο..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *