takis, όσο πας και γίνεσαι κ καλύτερος στο παιχνίδι των επαναλήψεων......έχεις σημειώσει τρομακτική πρόοδο!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
takis, όσο πας και γίνεσαι κ καλύτερος στο παιχνίδι των επαναλήψεων......έχεις σημειώσει τρομακτική πρόοδο!!!![]()
Ναι εννοείται ότι θα ενημερώσω.Ελπίζω να μην πληρώσω πολλά για τελωνείο τελικά!Ο/H geomos έγραψε:
Όταν με το καλό παραλαβεις θα ήθελα να γράψεις κάποιες λεπτομέρειες, όχι για το κινητό ή το κατάστημα αλλά για την αποστολή. Χρόνο, τελωνείο, tracking number κτλ.Ο/H Christos122 έγραψε:
Πάντως το EU Express πρέπει να είναι γρήγορη παράδοση.Εχθές παρήγγειλα το κινητό από vickmall και σήμερα μου έστειλαν tracking number και ότι έχει φύγει από αυτούς. Βέβαια έδωσα 20 ευρώ παραπάνω.
Αν ακολουθεί τα πρότυπα της τριγωνικης αποστολής λογικά θα σου στείλουν και 2ο tr number. Είναι λογικό ποσό πάντως αν πράγματι έρχεται τόσο γρήγορα και αν γλυτώνεις φόβο τελωνειου.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μπερδεψα τα μπούτια μου. Τι τραβάω ο άνθρωπας πρωί πρωί.
Ο/H demakhs έγραψε:
πω πω μανούριασμα πρωί πρωί...
7 το πρωί ήταν μόλις το γραψε το μήνυμα μπρε....με την τσίμπλα στο μάτι...
δεν ήταν και τόσο σοβαρό δα, που να χρήζει τόσης ανάλυσης...όσο ο συμφοιτητής που πήγε να συλληπηθεί το λαό της Κούβας για την απώλεια του μεγάλου ηγέτη, ενόσω βρισκόμαστε σε διαδικασία deadlines στις 5 Δεκέμβρη για το κλείσιμο της αξιολόγησης!!!
στο θέμα μας λοιπόν.....άλλο θέμα διάβασε, σε άλλο θέμα ξεκίνησε και τελικά σε άλλο θέμα πόσταρε το μήνυμα που ήθελε να μου στείλει στο facebook....![]()
![]()