Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• γεια σας, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα ρουτερ από κίνα, δεδομένου του μπλοκαρίσματος και των εορτών, θεωρώ ότι θα φτάσει ελλάδα 2017 προφανώς... Τι αλλάζει με το νέο έτος για τα τελωνεία; ξέρει κανείς; θα χρεώνονται όλα 100%; τι συμβουλεύεται;;
    • Ο/H newbie έγραψε:

γεια σας, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα ρουτερ από κίνα, δεδομένου του μπλοκαρίσματος και των εορτών, θεωρώ ότι θα φτάσει ελλάδα 2017 προφανώς... Τι αλλάζει με το νέο έτος για τα τελωνεία; ξέρει κανείς; θα χρεώνονται όλα 100%; τι συμβουλεύεται;;
      Δεν νομιζω να είναι κανεις εδώ μεσα Διευθυντής των τελωνιακών για να σου απαντήσει υπεύθυνα και 100%. :)
      Ότι ισχύει πάντα. :D
      Γιατι δεν το παραγγέλνεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη; :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Δεν νομιζω να είναι κανεις εδώ μεσα Διευθυντής των τελωνιακών για να σου απαντήσει υπεύθυνα και 100%.
      Ναι γιατί αν είναι τελωνειακος θα σου απαντήσει υπέυθυνα.
      Χαχαχαχαχαχαχαχα.
      Με έκανες και γέλασα. Να σαι καλα. :)

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Φυσικά, επαγγελματίες ...... (συμπληρώστε ότι θέλετε) είναι όλοι τους. 8o

=============== Δεκ 14th 2016, 5:02pm ===============

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

OffTopic

@ osalonikios όταν με το καλό παραλάβεις ρίξε μου ένα pm σε παρακαλώ αν μπορείς για να μου πείς πως είναι από υλικά και ποιότητα κατασκευής, από απόδοση ξέρω τι να περιμένω απο ΜΤ6580 και μάλιστα
      OffTopic
      Δεν ειναι για μένα.Εγώ ο μεσάζωντας ειμαι. :)
      OffTopic
      Ε.. οκ συνάδερφε ;) .. αν ανοίξεις το κουτί.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H newbie έγραψε:

γεια σας, σκέφτομαι να παραγγείλω ένα ρουτερ από κίνα, δεδομένου του μπλοκαρίσματος και των εορτών, θεωρώ ότι θα φτάσει ελλάδα 2017 προφανώς... Τι αλλάζει με το νέο έτος για τα τελωνεία; ξέρει κανείς; θα χρεώνονται όλα 100%; τι συμβουλεύεται;;
      Δεν νομιζω να είναι κανεις εδώ μεσα Διευθυντής των τελωνιακών για να σου απαντήσει υπεύθυνα και 100%. :) Ότι ισχύει πάντα. :D
      Γιατι δεν το παραγγέλνεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη; :)
      οπως; ποια κινεζομάγαζα έχουν eu warehouses; Έψαξα στα γνωστά (vickmall, banggood, geekbuying kai to2c) και δεν διαθέτουν το μοντέλο που θέλω από ευρώπη... κάποιο άλλο μαγαζί που να έχει eu warehouse; (Σημ. τώρα με το χαμό που γίνεται στα τελωνεία, χρήσιμη θα ήταν αν φτιαχνόταν μια τέτοια λίστα...)
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ναι γιατί αν είναι τελωνειακος
      Το τόνισα Διευθυντής! Τι τηλέφωνο να δώσει; του Υπουργού; :lol:

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ε.. οκ συνάδερφε .. αν ανοίξεις το κουτί.
      Δεν είναι και τελωνιακος για να το ανοίξει! lol
      You may think you can fly - but you better not try
    • Όχι..μόνο για δειγματοληπτικούς λόγους διασφάλισης ποιότητας, φυσικά. Τι τα έχουμε τα ISO, ε; :D :lol: :lol:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Το τόνισα Διευθυντής! Τι τηλέφωνο να δώσει; του Υπουργού;
      Ο διευθυντης δεν αχολείται με τέτοια θέματα.
      Κανα ρουσφετάκι, κανα σταυρολεξάκι, κανα φλερτάκι αριστερα και δεξια. Τέτοια πράγματα.

Το ξέρω βγήκαμε εντελως offtopic αλλά ειναι γλυκια η αμαρτία. :)

Even dead i will fight.
    • Παιδιά λίγο τη βοήθεια σας είμαι νέος.!! Αγορασα από alli express 2 b κινητά red mi note 4 pro 24/11 και redmi note 3s pro από top one free shipping. Το 4αρι από 5/12 γράφει στο tracking arrival at destination post country Gr και το δεύτερο το ίδιο μνμ από 11/12. Αυτό τι σημαίνει είναι τελωνείο? Θα περάσει τελωνείο? Θα μου στείλουν κάποιο μνμ? Τι πρέπει να κάνω εγώ?? Πως να το ψάξω να περιμένω ακόμα?? Κάθε βοήθεια δεκτή! Η παραγγελία είναι από Κίνα με προορισμό Αθήνα. Ευχαριστώ!!
    • Φιλε αν είναι να την φας, κοίτα να είσαι χαλαρός για να μην ... πονέσει... 8o

Ότι είναι να γίνει θα γίνει... :wink:

Μακάρι να μην γινει, αλλά και να γίνει, δεν χάλασε ο κοσμος... :thumbsup:

Φεεεεεεεεεεεεεεεταααααααααααα... 8-)
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Αν φτάσει στο τοπικο σημειο διανομής σου την πήδηξες.
      Αν κολήσει κάπου για παραπάνω απο 24 ώρες
      δεν την πήδηξες.

Even dead i will fight.