Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• καλησπερα παιδια. αγορασα απο geekbuying.com το Xiaomi Redmi Note 4 Pro .

η καασταση του ειναι:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ27-11-201610:47ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ06-12-201607:10ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ

ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ06-12-201610:24ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ06-12-201610:24ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσω τελωνειο? και αν ναι ποσα περιπου?
      με τα ελτα που μιλησα και (οχι με τελωνειο) μου ειπαν οτι εγω δεν κανω τιποτα και αν ειναι θα με καλεσουν απο το τελωνειο. και απο χρονο θα παρει καμια εβδομαδα λογω φορτου εργασιας εορτων.
      εχει κανεις αναλογη εμπειρια με το τελωνειο της αθηνας?
    • δεν πρέπει να χει τύχει σε πολλούς, κάτι αντίστοιχο, το τελευταίο διάστημα... 8| :mrgreen: :hmm: :chinese:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Αν φτάσει στο τοπικο σημειο διανομής σου την πήδηξες.
      Αν κολήσει κάπου για παραπάνω απο 24 ώρες δεν την πήδηξες.
      Πως τα γραψες έτσι αντίστροφα ρε φίλε :pillepalle: , το σωστό είναι ως εξής:

"Αν κολλήσει κάπου για παραπάνω από 24 ώρες την πήδηξες.
      Αν φτάσει στο τοπικό σημείο διανομής σου δεν την πήδηξες."

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H goupos έγραψε:

καλησπερα παιδια. αγορασα απο geekbuying.com το Xiaomi Redmi Note 4 Pro .

η καασταση του ειναι:

ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσω τελωνειο? και αν ναι ποσα περιπου?
      με τα ελτα που μιλησα και (οχι με τελωνειο) μου ειπαν οτι εγω δεν κανω τιποτα και αν ειναι θα με καλεσουν απο το τελωνειο. και απο χρονο θα παρει καμια εβδομαδα λογω φορτου εργασιας εορτων.
      εχει κανεις αναλογη εμπειρια με το τελωνειο της αθηνας?
      Σιγουρο δεν ειναι τιποτα, το πιθανοτερο ομως ειναι οτι θα το πληρωσεις...
      Η διαδικασια εχει ως εξης: τα δεματα πανε στα ελτα. Τα ελτα πλεον τα στελνουν στο τελωνειο για εκτελωνισμό. Αυτοι χρεώνουν οτι πρεπει εαν πρεπει και τα επιστρεφουν στα ΕΛΤΑ.
      Απο εκει και περα υπαρχουν 2 πιθανοτητες. Η μια ειναι να σε ειδοποιησουνε απο το τελωνειο για το ποσό. Η αλλη απλώς να χρεωσουν και να επιστρεψουν το δεμα για αποστολη στα ελτα. Υπαρχει βεβαια και η τριτη εκδοχη να μη σε χρεωσουν τιποτα.
      Όποτε υπομονή και βλέπουμε.
      Και το δικο μου ειναι απο 6/12 στο τελωνειο.... Τσακώνονται ποιος θα ραψει το κουστουμι.... :this: :this: :doofy: :doofy: :doofy:
      οποτε χαλαρα.... για να το απολαύσουμε.. lol lol ..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H newbie έγραψε:

οπως; ποια κινεζομάγαζα έχουν eu warehouses; Έψαξα στα γνωστά (vickmall, banggood, geekbuying kai to2c) και δεν διαθέτουν το μοντέλο που θέλω από ευρώπη... κάποιο άλλο μαγαζί που να έχει eu warehouse; (Σημ. τώρα με το χαμό που γίνεται στα τελωνεία, χρήσιμη θα ήταν αν φτιαχνόταν μια τέτοια λίστα...)
      Εγω για να βοηθησω θα πω οτι ψαχνοντας να παραγγειλω το XIAOMI μου κατεληξα στο REDMI PRO.Ελα μου ντε οτι δεν υπηρχε σε eu warehouse και δεν ηθελα να μπλεξω με τελωνεια.Αυτο κατεληξε στο να μιλαω με τη selina απο το vickmall (το οποιο για εμενα ειναι το κορυφαιο κινεζομαγαζο) 'θυσιαζοντας' την επιθυμια μου για το redmi pro και βλεποντας το Redmi NOTE 4 το οποιο ηταν σε Eu WAREHOUSE του Vickmall.Πριν ριξω την παραγγελια ρωταω 'ρε παιδια ποτε θα φερετε στην ευρωπαικη σας αποθηκη το redmi pro;' και μου απαντανε οτι μπορω να το παραγγειλω απο Κινα με επιλογη αποστολης Europe Express 100% WIthout custom and taxies με επιβαρυνση 20 ευρω!!! και αποστολη σε 8-12 εργασιμες.Οπως αντιλαμβανεστε το παρηγγειλα σε κινεζικη τιμη μεκαπελο 20 ευρω μεταφορικα που θεωρω οτι ενδεχομενως να ειναι και μικροτερη τιμη απο το να το ειχαν στην ευρωπαικη τους αποθηκη.
      Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο.......
    • Ο/H mechanicaf έγραψε:

Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο.......
      Όταν παραλάβεις με το καλό ενημερωσε μας πως τα πήγε η καινούργια υπηρεσία που προσφέρει το Vickmall
    • @Bodai από ότι είδα από άλλον συμφορουμίτη, μια χαρά του ήρθαν τα πράγματα μέσο Γαλλίας.

XTRV the Greek miui definition
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Η swiss post που στέλνουνε ενίοτε είναι η πιο αργή κ απο την καθυστέρηση, σε 52 μέρες παρέλαβα κ μία που έφαγα για να ξεφορτωθω την unοfficial, αλλά μετά που το σκέφτηκα καλύτερα, είδαν τα "παιδια" στο Ελ Βενιζελος τι ταλαιπωρία τράβηξα κ γι αυτό δεν τα πέρασαν με τον σωρό, που αφήνει τον οβολο του (40ρι-50ρι), αλλά μου τα περάσαν απο δίπλα, από τους VIP που δεν πληρώνουν μία!!! :phatgrin:

52 μέρες? Τέτοια πες και περιμένω με Swiss δέμα από αντικατάσταση...
      Έτσι όπως πάει η δουλειά πάντως με τα τελωνεία...μας βλέπω να χορεύουμε..
      Images
      • success kid -no custom duties!.jpg

61,86 kB, 700×700, viewed 161 times
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • ναι αλλά θα .................... γλιτώσεις τελωνείο!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H mechanicaf έγραψε:

Όταν παραλάβεις με το καλό ενημερωσε μας πως τα πήγε η καινούργια υπηρεσία που προσφέρει το Vickmall
      Ετσι με διαβεβαίωσε κι εμένα η Σελινα για ένα redmi 4 prime.
      Τώρα το track checker λέει: in transit, Roissy Cedex (FR)
      Πληροφοριακά ή εταιρία που ανέλαβε να το φέρει είναι ή DPD
      Επίσης φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω είχε ενημερωσει ότι παρέλαβε στη Θεσ/νικη με τον ίδιο τρόπο από Vickmall χωρίς τελωνειο.
    • Το δικό μου swiss πρώτα πήγε Ισπανία, μετά Γερμανία και τώρα είναι Αθηνα.
      Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει περιπτωση τελωνειου.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bag67 έγραψε:

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H mechanicaf έγραψε:

Ετσι με διαβεβαίωσε κι εμένα η Σελινα για ένα redmi 4 prime.Τώρα το track checker λέει: in transit, Roissy Cedex (FR)
      Πληροφοριακά ή εταιρία που ανέλαβε να το φέρει είναι ή DPD
      Επίσης φίλος μερικές σελίδες πιο πίσω είχε ενημερωσει ότι παρέλαβε στη Θεσ/νικη με τον ίδιο τρόπο από Vickmall χωρίς τελωνειο.
      Προφανώς τα στέλνουν αρχικά από ΗΚ σε FR και μετά από FR σε GR...
      To πιο βασικό απ'όλα είναι να φαίνεται μόνο η 2η μεταφορά και η 1η να είναι εντελώς "φάντασμα"...

Επομένως ενδιαφέρον έχει το εξής και ας μας απαντήσει κάποιος...

1) σύμφωνα με το track number ποια μεταφορά φαίνεται; και
      2) στη FR αλλάζει κανένα αυτοκόλλητο έτσι ώστε να μην φαίνεται καμιά κινέζικη διεύθυνση αποστολέα ή και κινέζικα γράμματα ή παραμένει το ίδιο αυτοκόλλητο;

Όποιος έχει παραλάβει με αυτόν τον τρόπο ας απαντήσει παρακαλώ... φωτό επίσης καλοδεχούμενες!!!