Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ρωτα τους με email αν το κανουν, δεν γνωρίζω..
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Thracia έγραψε:

χαχαχαχα το ίδιο :thumbsup:

Δουλεύουν και Κυριακή τα παλικαρια μας!!
      Ρε συ σίγουρα στα ελτα δεν θα μου πουν οτι εχω και τοσα εξοδα εκτελωνισμου γιατι εκατσα 11 μερες αεροδρόμιο... σίγουρα θα την εγραφε την κίνηση προς και απο το τελωνείο??

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
    • Διαφήμιση
    • @kostas10
      17 του μήνα έφτασε Ελλάδα,παραλαβή απο ΕΛΤΑ
      Απο 6 έως 17 ήταν σε καθεστώς transit σε αποθήκη,αν ελεγχθεί στο τελωνείο συνήθως το γράφει.
      Μέσα στη βδομάδα θα μάθουμε στο δικό μού κάπου κάνει την εμφάνιση του ενα
      exchange office ;(
      You may think you can fly - but you better not try
    • @kostas10

10000000000000000% θα την εγραφε!!! :lol: :lol:

@Thracia

Mην ανυσυχεις για το exchange office το βγαζει το site της 4px που εχεις βαλει να σου κανει τρακ παντα.....η sg post δεν το βγαζει......και του κωστα αν ειχε βαλει τρακ της 4px θα το εβγαζε!!!

Την γλυτωσατε και στα δικα μας!!! :thumbsup:

Y.Γ. Τι εννοεις καθεστως transit σε αποθηκη?? Που εκτος ελλαδας η εντος?? Που το ξερεις?? Εγω γιατι νομιζω οτι ηταν σε σακο στο αεροδρομειο και μολις σημερα φιλοτιμηθηκαν να τον ανοιξουν τα τζιμανια?? :lol: :wacko:
    • Ο/H demakhs έγραψε:

αυτην την περίοδο με το τελωνείο να καραδοκεί , αγοράζεις από μαγαζιά που έχουν ενδιάμεσο σταθμό Ευρώπη, π.χ. vickmall κ top one από aliexpress για παράδειγμα..
      Δεν σε εξασφαλίζει αυτό, βλέπουν τον αρχικό προορισμό. Έχουν σταματήσει πακέτα και του Ολλανδικού ταχυδρομείου γνωστών κινεζομάγαζων απ όσο έχω διαβάσει σε διπλανό forum

Ο/H makisspa έγραψε:

gearbest ??
      Δεν σε εξασφαλίζει. Μια από τα ίδια. Έχει όμως επιλογή για Ολλανδικό ταχυδρομείο απ όσο θυμάμαι (δεν ξέρω όμως αν αυτό μειώνει τις πιθανότητες να το σταματήσουν)
    • @antonius

Δε τα ξερεις καλα τα πραγματα φιλε......τα eu express που χρησιμοποιουν και το vick και ο top one δεν ειναι ολλανδικο ταχυδρομειο ειναι τριγωνικος τροπος αποστολης δηλαδη το δεμα σταματαει κανονικα και παραλαμβανεται αγγλια η γαλλια καμουφλαρεται και αλλαζει εντελως τρακινγκ ναμπερ και δεν φαινεται πουθενα η κινα παρα μονο αγγλια η γαλλια!!!

Το πληρωνεις 20 ευρω αλλα εισαι 100% ασφαλης!!!

Απο εδω και περα εγω προσωπικα μετα ωριμου σκεψεως θα χρησιμοποιω μονο αυτο για να μην περναω το αγχος που περναω με αυτα που συμβαινουν εδω και καποιο καιρο με τα τελώνια......αξιζουν τα 20 ευρω για να εχεις την ηρεμια σου!!! || :smile:
    • Διαφήμιση
    • @Red21
      Το καθεστώς transit είναι αυτο ακριβός που γράφεις.
      Ειναι στο σάκο στο αεροδρόμιο αλλά ακόμη δεν έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ.
      Στην ουσία δεν έχουν ακόμη εισαχθεί στη χώρα.
    • Ο/H Red21 έγραψε:

@kostas10

10000000000000000% θα την εγραφε!!! :lol: :lol:

@Thracia

Mην ανυσυχεις για το exchange office το βγαζει το site της 4px που εχεις βαλει να σου κανει τρακ παντα.....η sg post δεν το βγαζει......και του κωστα αν ειχε βαλει τρακ της 4px θα το εβγαζε!!!

Την γλυτωσατε και στα δικα μας!!! :thumbsup:

Y.Γ. Τι εννοεις καθεστως transit σε αποθηκη?? Που εκτος ελλαδας η εντος?? Που το ξερεις?? Εγω γιατι νομιζω οτι ηταν σε σακο στο αεροδρομειο και μολις σημερα φιλοτιμηθηκαν να τον ανοιξουν τα τζιμανια?? :lol: :wacko:

Και εγω ετσι πιστεύω... πεταμενος ο σακος απο εδω και απο εκει και για καλη μου τυχη άνοιξε το Σάββατο που ολοι ειχαν το Ρεπουδακι τους... ;)

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
    • Ο/H Red21 έγραψε:

@antonius

Δε τα ξερεις καλα τα πραγματα φιλε......τα eu express που χρησιμοποιουν και το vick και ο top one δεν ειναι ολλανδικο ταχυδρομειο ειναι τριγωνικος τροπος αποστολης δηλαδη το δεμα σταματαει κανονικα και παραλαμβανεται αγγλια η γαλλια καμουφλαρεται και αλλαζει εντελως τρακινγκ ναμπερ και δεν φαινεται πουθενα η κινα παρα μονο αγγλια η γαλλια!!!

Το πληρωνεις 20 ευρω αλλα εισαι 100% ασφαλης!!!

Απο εδω και περα εγω προσωπικα μετα ωριμου σκεψεως θα χρησιμοποιω μονο αυτο για να μην περναω το αγχος που περναω με αυτα που συμβαινουν εδω και καποιο καιρο με τα τελώνια......αξιζουν τα 20 ευρω για να εχεις την ηρεμια σου!!! || :smile:
      Πράγματι τον συγκεκριμένο τρόπο δεν τον ήξερα. Δεν το είχα συναντήσει σαν επιλογή σε κάποιο από τα μαγαζιά που αγόραζα. Αν λειτουργεί όμως έτσι πως και δεν τα ελέγχουν στο τελωνείο στις χώρες πρώτης παραλαβής αφού σταματάνε στις χώρες αυτές;
      Διάβασε λίγο εδώ --> Κομισιόν: Τι αλλάζει στο ΦΠΑ για πωλήσεις μέσω Διαδικτύου στην ΕΕ - οικονομικές ειδήσεις της ημέρας - Το Βήμα Online γιατί μου φαίνεται ότι ούτε και αυτό σε καλύπτει 100% ..ή τουλάχιστον όχι για πολύ ακόμα..
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@Red21
      Το καθεστώς transit είναι αυτο ακριβός που γράφεις.
      Ειναι στο σάκο στο αεροδρόμιο αλλά ακόμη δεν έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ.
      Στην ουσία δεν έχουν ακόμη εισαχθεί στη χώρα.

Θανάση είναι όπως τα γράφει ο φίλος @Red21 τα ΕΛΤΑ δεν έχουν καμία ανάμειξη ή τουλάχιστον σε εμένα από τις τόσες παραγγελίες μου από top one μετά το καμουφλάζ και την αλλαγή του tracking number έρχονται με dhl ως ενδοκοινοτικό πακέτο ποτέ δεν είχα πρόβλημα :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Θανάση είναι όπως τα γράφει ο φίλος @Red21 τα ΕΛΤΑ
      Ναι βρε Τακούλη ! :D

Δεν έγραψα για την τριγωνική αποστολή. :)

Έλεγα για τους σάκους που κάθονται στο αεροδρόμιο μεχρι να τους παραλάβουν τα ΕΛΤΑ :thumbsup: