Παιδιά καλημέρα . Έχω κάνει παραγγελία και εγώ από yeso521 με nl post από 12 Νοέμβρη κ το trucking είναι κολλημένο από τις 18/11 ότι βρίσκεται στην Ολλανδία. Πριν τρεις μέρες αφού είχα μιλήσει με το κατάστημα άνοιξα dispute στο paypal και μου απάντησε αφού με έβαλε κ καλά σε.μια συνομιλία με το κατάστημα ότι πρέπει να κλείσει η υπόθεση μέχρι 5γεναρη . Τι να κάνω να το προχωρήσω κ να κάνω claim to escalate η να περιμένω λίγες μέρες ακόμη ????
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλημερα παιδια.
Με έτρωγε μέρες ο ποπός μου να πάρω το mi mix (το πρώτο δικό μου xiaomi) και αφού είδα οτι στα γνωστά φόρουμ είναι γεμάτα με "μάγκες" που τα πουλάνε 1000+ αποφάσισα να το πάρω από efox shop. Εχει κανένας άλλος εμπειρία από αυτό το μαγαζί? για τι απο εχτες το βραδυ που εκανα την παραγγελία εχω ξεκινήσει προσευχές και για κανένα μηνα ετσι με βλεπωτο καλό είναι οτι το έχω πληρώσει με paypal και έχω κάποιο μαξιλαράκι.
-
Μην στεναχωριέσαι Φώτη, θα πάρουν τα λεφτά σου από το paypal θα το αγοράσουν απο κάπου και θα στο στείλουν..
(Πάντως δεν τους έχω ξανακούσει αυτούς...)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Στο kimovil μου το έβγαλε σαν την φθηνότερη επιλογή...(με βλέπω να πηγαίνω οδικώς Κινα να το ψάχνω
)
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μην στεναχωριέσαι Φώτη, θα πάρουν τα λεφτά σου από το paypal θα το αγοράσουν απο κάπου και θα στο στείλουν..
(Πάντως δεν τους έχω ξανακούσει αυτούς...
-
Ο/H fotislab έγραψε:
Καλημερα παιδια.
Με έτρωγε μέρες ο ποπός μου να πάρω το mi mix (το πρώτο δικό μου xiaomi) και αφού είδα οτι στα γνωστά φόρουμ είναι γεμάτα με "μάγκες" που τα πουλάνε 1000+ αποφάσισα να το πάρω από efox shop. Εχει κανένας άλλος εμπειρία από αυτό το μαγαζί? για τι απο εχτες το βραδυ που εκανα την παραγγελία εχω ξεκινήσει προσευχές και για κανένα μηνα ετσι με βλεπωτο καλό είναι οτι το έχω πληρώσει με paypal και έχω κάποιο μαξιλαράκι.
-
Ο/H yliko έγραψε:
Και 100€ να τα επαιρνες, σημασία έχει πόσο κάνουν Ελλάδα την ημέρα εκείνη που κοστολογουν τα προϊόντα!
Αν δώσεις σε 3 τελωνειακους το ίδιο προιόν θα σου βγάλουν 3 διαφορετικες τιμες.
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα παιδιά,
όσοι έχετε παραγγείλει απο top one:
στέλνει πρώτα το αγγικό tracking number και μετά το HK σωστά.
του HK δε θα έπρεπε να προχωράει γιατί και τα 2 λένε shipment information received του HK είναι έτσι από 20/12 04:31
το αγγλικό το καταλαβαίνω αφού το δέμα δεν έχει φτάσει ακόμη αλλά μήπως δεν το έχει στείλει σκόμη; -
Καταλαβαινω την αγωνια σου αλλά παντου σε όλον τον πλανήτη εχουν Χριστουγεννα. Ο όγκος αλληλογραφιας είναι υπερτριπλάσιος της κανονικης ροής.
Αν βιάζεσαι δινεις την παραγγελια σε ένα ελληνικο μαγαζι και ξεμπερδευεις. Έτσι κι άλλιως με τα τελωνεια και τα coorier που μπλέξαμε ειναι μικρη η διαφορα στην τιμη αν όχι η ίδια.
Φιλικα στα λέω μη ξεκινησεις επιθεση σε όλα τα μέτωπα.
Even dead i will fight. -
@gpapaioa
Διαβασε απο εδω και κατω και θα καταλαβεις τι κανει ο χιλιοπαινεμενος τοπις!!!
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Για ακομα μια φορα επιβεβαιωνεται το περιφημο ρητο: "Ουδεν κρυφο υπο τον ηλιο" (btw στη Κρητη χιονιζει σημερα!!)!!!
Οπως επισης και το οτι απολυτα αξιοπιστος κινεζοπωλητης δεν υπαρχει!!! -
Ο/H Antonis.M έγραψε:
Έχει παραγγείλει κανείς από αυτό το sait EU Direct DX site, είναι αξιόπιστο;
παρήγγειλα από εκεί αλλά για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το track number να ανησυχήσω;
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Το ξέρω αυτό και το καταλαβαίνω. Απλά ρωτάω πως προχωράει η εξέλιξη της αποστολής με το συγκεκριμένο τρόπο που δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Αν θα αλλάξει το status σε picked for customer ή κάτι τέτοιο για να ξέρω αν ο κινέζος λέει αλήθεια ότι έστειλε ή απλά πήρε ενα tracking number όπως έκανε από Αγγλία.
(Off topic βασικά νομίζω στη Κινα δεν έχουν Χριστούγεννα κυριολεκτικά αλλά σίγουρα έχουν μεταφορικά με τον χαμό που γίνεται σε παραγγελίες και αγορές από όλους εμάς που τα γιορτάζουμε.)
edit thanks @Red21 το διαβάζω τώρα
Edit2: άρα μάλλον φύκια για μεταξωτές κορδέλες κι αυτός. Τουλάχιστον αφού αποφεύγουμε τελωνείο είναι μεγάλο + έστω και με 25 ευρώ παραπάνω. -
Καλησπερα εχω κανει μια παραγγελια απο gearbest απο τις 2 του μηνα ... Και το tracking εχει μηνει ακομα στη μεταφορα...
Με τα ποδια το φερνουν ??Ξερουμε περιπου ποσες μερες κανουν συνηθως ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα