Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Χαχα ελπιζω να μν χρειαστεί ξανα απο τν αρχη
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
θα ξεκολλήσει, υπομονή!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ειμαι Σκωτια και θελω να παρω το Redmi 4 Pro απο vickmall για ενα φιλο.
Ποιος eιναι ο καλυτεροs συνδυασμός για να αποφύγω τελωνείο?
Απο κίνα και με ποιο NL, SG, EU(recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) ή DHL?
Απο ευρωπαική αποθήκη?
Το καλοκαιρι αγορασα 2 με NL και περασαν ετσι -
Πάρε το από ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall στα 190 €.
Και το έχεις σε τρεις τέσσερις ημέρες.
XTRV the Greek miui definition -
-
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H st00rstand έγραψε:
@linuxilakis μόνο με τριγωνική αποστολή μέσω Ευρώπης είσαι ήσυχος ότι δεν σε τσακώνει το τελωνείο
Από που πήρε το όνομα τριγωνική??? :confused:
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
καλα αυτο που ολοι λενε πως καποια στιγμη θα ερθουν απο ολλανδια τα δεματα γτ λογω γιορτων γινεται χαμος κλπ, με ξεπερνα... Ειδικα απο την στιγμή που ολα τα δεματα μετα τις 25-30 νοεμβριου κ κυριως αυτα του δεκεμβριου (01-15) ειναι προς παραδοση ή εστω γενικως εχουν φτασει ελλαδα και φαινονται στο συστημα..
-
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H st00rstand έγραψε:
@linuxilakis μόνο με τριγωνική αποστολή μέσω Ευρώπης είσαι ήσυχος ότι δεν σε τσακώνει το τελωνείο
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
-
και οικονομική ανάλυση στο miui.gr......ατσαααααααααααα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
φίλε @demakhs εννοείται πως είμαι γνώστης της κατάστασης αλλά και ρισκαδόρος... ένεκα της άδειας τσέπης το έχω πυροβολήσει ήδη αλλά επειδή έχει επιλογή για ανώνυμο αποστολέα, είπα μήπως και αυτό δώσει λίγη ώθηση στο να αγνοήσουν το δεματάκι. Ο συλλογισμός μου έχει ως εξής: 270 κάνει το 3/64 black αν δεν το πιάσουν δεν παίζεται η τιμή αν το τσακώσουν θα πληρώσω σαν να το έπαιρνα απο ευρωπαική αποθήκη που παίζει γύρω στα 350. Εντάξει θα πέσει γκρίνια και παντόφλα μετά αλλα οκ...αντέχω. (προτετελεσμένο γεγονός θα λέω...την πατήσαμε και άλλα τέτοια)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα