κι αλλη μια σημερα!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@markito ναι οκ ,καταλαβενω αλλα δεν ειναι δικο μου και ετσι δεν μπορω να κανω κατι . πιθανον να ξενερωσε γιατι εγω ειχα κανει πιο μετα παραγγελια απο αυτον ( 14-11 αυτος 29-11 εγω ) και εμενα μου ηρθε πριν 2 ημερες.
απλα θα το παω λιγο αργα μεχρι τις 60 ημερες ωστε να κανω claim για τα λεφτα του, εαν δεν εχει ερθει. -
Καλή χρονιά σε όλους κ καλές αγορές χωρίς τελωνεία κ λοιπές χρεώσεις!!!
-
Χαμενη παει η ευχη, το .... Κίνα, πέθανε!!
Ας οψεται η infoquest κ οι κακοί τελωνες που αποφάσισαν να σταματησουν να κανουν σωστα τη δουλειά τους!!!!
Απόδειξη, τα τσεκούρια που πέφτουν κ οι 2 μήνες που αγγίζει πλέον η παραλαβή πακέτου απ τα ..... πολύ ξένα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ποτέ μου δεν Φοβήθηκα δασμούς και τελωνεία , γιατί από όταν εγεννήθηκα ο τζόγος είναι για με θρησκεία.
XTRV the Greek miui definition -
αχ να μην είμαι κρητικό σκληκ' να δεις κατι ωραιες κ ....χορταστικες μανταροντιναδες που θα φτιαχνα κ εγώ ρε φίλε!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλή Χρονιά σε όλους!!
Θέλω να πάρω για το Kate κάτι θήκες και Tempered από AliExpress. Για να πληρώσω με AliPay πρέπει πρώτα να κάνω λογαριασμό στην αντίστοιχη υπηρεσία ή όταν βάλω τα στοιχεία της κάρτας στο checkout θα τα κρατήσει αυτόματα και θα τα συνδέσει με AliPay; -
Καλή χρονιά!
Μπορείς και στο check out -
Καλή χρονιά με υγεία!
Σκέφτομαι να αγοράσω το Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - 2GB+16GB EU PLUG από το Gearbest με αποστολή από Κίνα στα €40,33. Εσείς που έχετε εμπειρία από τελωνεία, πιστεύετε ότι θα μου το τσακώσουν και θα το πληρώσω χρυσό; Στην ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest υπάρχει μόνο το μοντέλο 2GB+8GB με UK plug και με έξτρα μεταφορικά (τελική τιμή ~€50). Αν τελικά το παραγγείλω από Κίνα αξίζει να πληρώσω επιπλέον €2,31 για Registered Air Mail; -
Καλή χρονιά σε όλους!!
@vsk αν δεν το βιάζεσαι παρήγγειλε το από κινα. Μεσω paypal οπωσδήποτε.
Προσωπική μου άποψη ότι δεν θα ασχολειθει κανείς με το πακετακι σου στο τελωνείο.
Από την άλλη δεν είναι κ αμάν αμάν η διαφορά των 8gb από την στιγμή που παίρνει στικ, ούτε σοβαρό πρόβλημα το uk socket.
Και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H vsk έγραψε:
Καλή χρονιά με υγεία!
Σκέφτομαι να αγοράσω το Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - 2GB+16GB EU PLUG από το Gearbest με αποστολή από Κίνα στα €40,33. Εσείς που έχετε εμπειρία από τελωνεία, πιστεύετε ότι θα μου το τσακώσουν και θα το πληρώσω χρυσό; Στην ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest υπάρχει μόνο το μοντέλο 2GB+8GB με UK plug και με έξτρα μεταφορικά (τελική τιμή ~€50). Αν τελικά το παραγγείλω από Κίνα αξίζει να πληρώσω επιπλέον €2,31 για Registered Air Mail;
Παρήγγειλε και το Rii i8 keyboard για την ευκολία σου. Θα με θυμηθείς.... -
παιδιά καλή χρονιά να έχουμε!Πήρα τλέφωνο στα ΕΛΤΑ αφού κοίταξαν το tracking number (RS704031152NL) μου είπαν ότι έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα και δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα.Δεν είναι φυσιολογικό και πρέπει να ρωτήσω τον αποστολέα.Έχω κανει παραγγελία απο Vickmall.Tι πρέπει να ρωτήσω.Πρέπει να ξεκινήσω refund;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα