Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καλησπέρα και καλή χρονιά
      τελικά το πακέτο μένει ακόμη στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης.

Σκεφτηκα να το δηλώσω ώς αντικατασταση συσκευής λόγο εγγύησης, με μια διαφορά 13€ αφου πειράξω τα νούμερα στην σελίδα του πωλητή και στο Paypal!! (το εχω κάνει ήδη)
      ώστε να είμαι έτυμος όταν μου τα ζητήσουν

λέτε να πιάσει? :D :D :D
      ή να με... πιάσουν αχαχ
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Εξαρτάται φιλαράκο σε ποιόν θα πέσεις... αν σε πιστέψει (χλωμό), αν έχει όρεξη να το ψάξει, κτλ. Καλή τύχη πάντως! :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H dajannis έγραψε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Σκεφτηκα να το δηλώσω ώς αντικατασταση συσκευής λόγο εγγύησης, με μια διαφορά 13€ αφου πειράξω τα νούμερα στην σελίδα του πωλητή και στο Paypal!! (το εχω κάνει ήδη)

ή να με... πιάσουν αχαχ
      Δεν ξέρω αν σε πιάσουν πάντως το πάραπτωμα είναι σοβάροτατο κι αν πέσεις σε καμια γεροντοκόρη θα σου τινάξει τα μπουριά και θα έχει και δίκιο.
      Κανόνας Νο1 που ισχύει παντου και για όλους κανεις δεν είναι εξυπνότερος απο κάποιον άλλον.
      Είδικα όταν πρόκειται για τη δουλειά του.
      Εκτός αυτού δεν θα επικοινωνήσει μαζί σου το ΥΕΔ. Θα σου βγάλει ένα Χ ποσό να πληρώσεις κατα την παραλαβή. Αν τώρα θέλεις να το τραβήξεις ταπεινή μου άποψη θα βγεις χαμενος.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ελπίζω να μη σου ζητήσει την απόδειξη του τελωνείου που πληρωσες την πρώτη φορα ;(
    • Απλά αυτό που λέει ο @dajannis δεν γίνεται γιατί θα του ζητήσουν τα χαρτιά της εξαγωγής (προς επισκευή). Δεν είναι απλά τα πράγματα, και μην υποτιμάται την νοημοσύνη του άλλου!!

Εχει δίκιο ο @osalonikios όταν λέει ..

Ο/H osalonikios έγραψε:

Κανόνας Νο1 που ισχύει παντου και για όλους κανεις δεν είναι εξυπνότερος απο κάποιον άλλον.
    • Aκριβώς όπως τα λένε τα παιδιά από πάνω είναι τα πράγματα. Επίσης, ξέχασα να πω πριν πως αν είναι επιστροφή υπάρχει εμφανής ένδειξη για αυτό στα στοιχεία αποστολής, μπορεί και μέσα στον αλγόριθμο του tracking number επίσης.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαβάζω πολλούς να γράφουν για καθυστερήσεις (λογικό λόγω εορτών) και εμένα μου ήρθε παραγγελία που είχα κάνει στίς 17/12. Με απλό china post, δύο τζαμάκια (tempered glass) σε κουτάκι φελιζόλ με αξία $5.
    • Διαφήμιση
    • Εγω πάλι παρέλαβα ήδη 4/6 παραγγελίες που έχω κάνει μετά τις 20 Δεκεμβρίου, και περιμένω τις άλλες 2 μέσα στην βδομάδα. Αλλά δεν είμαι στην Ελλάδα άρα η περίπτωσή μου δεν μπορεί να συγκριθεί.

Από ότι βλέπω η καθυστέρηση μερικές φορές έχει σχέση και με αν το πακέτο πάει για εξαγωγή κατευθείαν η πρέπει να κάνει και "εσωτερικό" ταξίδι στην Κίνα πριν φτάσει στο στάδιο της εξαγωγής.
      Αν συμβεί το δεύτερο σενάριο, θα κάνει 1-2 εβδομάδες περισσότερο να "φύγει" το πακέτο από την κίνα, ανάλογα το πόσο θα καθυστερήσει στο εσωτερικό ταξίδι του...

• Αχ αυτός ο αμαρτωλός Νοέμβρης παραγγελία από 11-11 στα αζήτητα... Αχ αυτή η Singles day... Μας έχει αφήσει Single k με το ....
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H dajannis έγραψε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά

ή να με... πιάσουν αχαχ
      Δεν ξέρω αν σε πιάσουν πάντως το πάραπτωμα είναι σοβάροτατο κι αν πέσεις σε καμια γεροντοκόρη θα σου τινάξει τα μπουριά και θα έχει και δίκιο.Κανόνας Νο1 που ισχύει παντου και για όλους κανεις δεν είναι εξυπνότερος απο κάποιον άλλον.
      Εκτός αυτού δεν θα επικοινωνήσει μαζί σου το ΥΕΔ. Θα σου βγάλει ένα Χ ποσό να πληρώσεις κατα την παραλαβή. Αν τώρα θέλεις να το τραβήξεις ταπεινή μου άποψη θα βγεις χαμενος.
      δεν θα επικοινωνήσει?? και ποιος θα εκτελωνίσει το πακέτο?
      μια φορά ακόμη που μου κράτησαν πακέτο στο τελωνείο ήταν με την σκροφα DHL 270€ μου ζήτησαν εξουσιοδότηση μέσο ΤΑΞΙΣ και αποδείξεις αγοράς , λόγο το οτι
      ηταν στην Αθηνα έπρεπε να εξουσιοδοτήσω και εκτελωνιστή .
      κουστούμι?? 150€ αν θυμάμαι καλά όλα μαζι. μου ήρθε με κουριερ στο σπίτι.

Αν είναι όπως τα λές ακόμη δηλαδή θα βάλουν αυτοί ένα ποσο τους δασμούς. καλύτερα να μην έχω και το άγχος χαχα
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Μη συγκρίνεις DHL με ΕΛΤΑ.
      Στην DHL πληρώνεις και την φθορά στα παπούτσια του υπαλλήλου τους.
      Όπως είπα πάει το πράγμα. Εξαιρετικα απίθανο να σηκώσει το τηλέφωνο ο ΔΥ και να επικοινωνήσει με τον κοινο θνητό εμένα/εσένα γιατι πρώτον ξέρει πως θα του πουμε τρίχες, δευτερον πως θα του κλαιγόμαστε στυλ Ξανθόπουλου-Βούρτση και τρίτον θα τον αρχισουμε στα μπινελικα τι ωραια που ειναι αυτος βολεμενός και πέφτει ο μισθός και εμείς ψάχνουμε για δουλειά από την Ολυμπιάδα της Αθήνας.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ζω μία παράνοια!
      Έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα κάτι καλουδια από γνωστό μαγαζί (μεταξύ αυτών και ένα mi home με αισθητηρα θερμοκρασίας υγρασίας) και με registered NL είναι κάπου χαμένο στο στερέωμα..
      Στις 19/12 παρήγγειλα απο ebay Κίνα μία θήκη nillkin unregistered φυσικά και σήμερα παρέλαβα.. τι ζούμε!!!

Στάλθηκε από το MI 5s μου