Το Redmi Note 4 32gb γκρι το πήρα πριν 3 μέρες και είναι με Helio X20 Deca Core CPU, 3GB RAM + 32GB ROM. Το συγκεκριμένο δεν βγαίνει με Snapdragon 652.Ο/H tomxlv700 έγραψε:
Γεια σου φιλε εχω παραγγειλει κ γω απο το συγκεκριμενο μαγαζι το Redmi Note 4 32gb γκρι απο 1/1 κ περιμενω αλλα σημερα προσεξα οτι στη περιγραφη τους εχουν επεξεργαστη Helio X20 Deca Core CPU, 4GB RAM + 32GB ROM ενω ποιο κατω γραφουν επεξεργαστη Snapdragon 652 κ δεν εχω βρει χρονο να τους ρωτησω τι παιζει με αυτο ,τυπογραφικο λαθος η αλλη εκδοση;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Γιατί περιμένω κάτι λάδια απο Αγγλία
Έχουν καλύτερο SAE... -
Ο/H tzifos έγραψε:
Γιατί πόσες μέρες έκαναν απεργία? 30 ????
Μλκίες, και κουτοπονηριές, ίσα ίσα να ρίξουν τις ευθύνες αλλού και να κερδίσουν χρόνο. Προχώρα με dispute/claim από paypal που δεν περνάνε τέτοιες κουταμάρες για δικαιολογίες. Έκαναν ΜΑΛ@ΚΙ@ τα NL post αλλά αυτό είναι ευθύνη του αποστολέα και όχι δικιά σου.
-
Έκανα dispute προχθες στο Aliexpress για 4 παραγγελίες και στις 2 ήδη απο χθες πήρα το refund.
Για τις άλλες 2 πιστεύω μέχρι αύριο/μεθαύριο να τα έχω πάρει κι αυτά.
Το paypal ούτε ζωγραφιστό.
Σιγα μη περιμένω 1 μήνα....
Even dead i will fight. -
@osalonikios Πράγματι το AliExpress είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση και πιο φιλικό στο χρήστη ΑΛΛΑ εντελώς άκυρο σε υποστήριξη μετά την παραλαβή καμιά προστασία στο θέμα εγγυήσεως...
Το Paypal έχει ομπρέλα 6 μήνες κάτι είναι και αυτό, προσωπικά με έχει υποστηρίξει αρκετές φορές, ΟΧΙ όμως το Aliexpress!Xiaomi 13 -
To paypal δεν "εγγυαται" εγγυηση, αλλα τη συναλλαγη. Καποιες φορες μπορει να σε δικαιωσει, αλλα αν υπαρχουν αμφιβολιες οχι.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
@osalonikios Πράγματι το AliExpress είναι πολύ καλύτερο σε απόκριση και πιο φιλικό στο χρήστη ΑΛΛΑ εντελώς άκυρο σε υποστήριξη μετά την παραλαβή καμιά προστασία στο θέμα εγγυήσεως...
Το Paypal έχει ομπρέλα 6 μήνες κάτι είναι και αυτό, προσωπικά με έχει υποστηρίξει αρκετές φορές, ΟΧΙ όμως το Aliexpress!
Όταν κάνεις μια αγορα από aliexpress στο τέλος της σελίδας έχει τους όρους και την διάρκεια την εγγύησης.
Αν τους διαβάσεις λέει πολλά πράγματα και σχεδόν πάντα αναφέρει πως τα μεταφορικά έξοδα τα πληρώνει ο αγοραστης.
Έχω επιστρέψει και τηλέφωνο πίσω και πήρα το 100% της αξίας του και smartwatch που επίσης πήρα το 100% της αξίας του.
Αν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθεί ή πέφτει θύμα των κινεζων δεν έχει καμια σχέση.
Το πλαίσιο υπάρχει. Στο χέρι του καθένα ειναι το πως θα το χρησιμοποιήσει.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Στο χέρι του καθένα ειναι το πως θα το χρησιμοποιήσει.
-
Προσωπικά και τα δύο δεν με έχουν κρεμάσει ποτέ, πέρα από αυτό στο Aliexpress ο έμπορος παίρνει τα λεφτά του όταν εγώ επιβεβαιώσω ότι έχω παραλάβει και είναι όλα καλά, που στο PayPal δεν ισχύει.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.
Όταν κάνεις μια αγορα από aliexpress στο τέλος της σελίδας έχει τους όρους και την διάρκεια την εγγύησης.
Εγω δεν συμφώνησα καθώς καμένος που ήμουν με τις πρώτες δεν ήθελα ουτε να τις ξαναδώ.
Το Aliexpess δεν το ενόχλησα οπου λογικά θα με έφερνε σε συμφωνία επιστροφής όπου θα πλήρωνα 10 ευρώ τα ΕΛΤΑ για να στείλει συστημένο το δεμα και θα επερνα πίσω πάλι τις μάπα λάμπες...
Λεφτά όμως πίσω δεν θα επερνα με τίποτα...Xiaomi 13 -
@osalonikios
Στις πόσες μέρες έκανες το dispute;
Εχω δυο παραγγελίες που είναι ήδη 42 μέρες,απο 22/11 τελευταία ενημέρωση αποστολή απο Κίνα.
Να τις αφήσω καμία βδομάδα ακόμη;You may think you can fly - but you better not try -
11/11 ήταν οι παραγγελίες οπότε υπολόγισε.
Κάπου 50 μέρες.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα