Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Παρήγγειλα ένα τιμονι για ταχυπλοο απο HΠΑ.
      USPS ο εργολάβος?

USPS Priority Mail International

Even dead i will fight.
    • Παραγγελια απο vickmall για Σκωτια στις 29/12 εφτασε σημερα 9/1 απο Κινα.
      Με EU expedited shipping + $11.89 δεν πληρωσα τελωνείο.
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Display Spoiler
      Aααα καταλαβα εισαι και εσυ απο αυτους που πιστευουν στο κισμετ και στα τσακρα..... :lol: :lol:

Δεν ειμαι κανας πρωταρης....εκατονταδες παραγγελιες εχω....απλα μου αρεσει γενικα στη ζωη μου να υπαρχει μπεσα και ειμαι κυριλατος και γρηγορος στις συναλλαγες μου.....εσυ μαλλον εισαι χαλαρουιτα!!! :thumbup:

Το προιον ηταν αμεσα διαθεσιμο την ωρα που το παρηγγειλα και ποτε κανεις δεν μου εστειλε μυνημα για κατι αντιθετο.....7 μερες να στειλουν το δεμα στην εταιρια κουριερ για να σταλει απο Ευρωπη υποτιθεται ειναι πολλες οτι και να λεει ο καθενας.

Οποτε το μαγαζακι που υποστηριζεις εδω και καιρο με σθενος μαλλον δεν ειναι τοσο σουπερ οπως λες τουλαχιστον για ολους και καλο ειναι να το ξερουν οσοι σκεφτονται παραγγελια....αυτος ειναι ο λογος που γραφω!!! :wacko: :wacko:

Το οτι εσυ ισως και αλλοι ειχατε μια καλη εμπειρια (για τις χαλαρες απαιτησεις σας παντα) απο οτι αποδυκνειεται στην περιπτωση μου δεν αφορα την γενικοτερη πολιτικη του μαγαζιου.....ετυχε επειδη ειχατε καλο κισμετ!!! :P :P

Ειπα εγω πουθενα οτι θα κλαιω τα φραγκα μου και δε το θυμαμαι?? :lol: :lol:

Τα φραγκα μου δεν τα εχω κλαψει ποτε φιλε μου....απλα βλεπω ταλαιπωρια στον οριζοντα!! ;)

Παραπονεθηκα πουθενα?? ?(

Διαβασες καλα τα μυνηματα μου?? :shock:

Απλα την αληθινη μου εμπειρια περιγραφω που ειναι μαλιστα εν εξελιξει.......

Το 8 μερες παραδοση (η δεκα η 15) ειναι κολοκυθια τουμπανα....απο οτι φαινεται απο 20ημερο και να δουμε!!!

Για τελωνειο δε ξερω θα δειξει στην πορεια....απο οτι φαινεται εχω μελλον αλλωστε μεχρι να παραλαβω αν παραλαβω!! :thumbsup: :shock:

Αργησα να διαβασω το μηνυμα σου και την εκανα την παραγγελια. Μηπως δεν εχουν στοκ, τα φερνουν απο Κινα και μετα στελνουν απο Αγγλία;

Διαβασα σε trustpilot τα σχόλια για το μαγαζι(globalcentral). Τα σχολια ειναι τραγικα. Για μενα το Νο1 προβλημα ειναι η ελλειψη επικοινωνιας. Δηλαδη τι θα γινει αν προκυψει προβλημα μετα τους 6 μηνες του paypal? Εχει καταντησει η αγορα απο Κινα να γινεται ολοκληρη περιπετεια, τα εδω σκρουτζομαγαζα να εκμεταλευονται το hype του brand Xiaomi και οι ευρωπαικες αποθηκες να ειναι πανακριβες με τα μεταφορικα τους...

Τεσπα ας ελπισουμε να πανε ολα καλα. Αλλα... πολυ πιστη ρε παιδι μου. Τα λεφτα μας παιρνουν, δεν ειναι τσαμπα.
    • Διαφήμιση
    • Το πιθανοτερο σεναριο ειναι αυτο...οτι τα στελνουν απο Κινα στην Αγγλια και απο εκει ελλαδα.

Θα δουμε....θα ενημερωσω ξανα οταν και αν το δεμα μου ξεκινησει το ταξιδι για Ελλαδα.

Θεωρω οτι καποια στιγμη θα το στειλουν παντως μαλλον....και το στηριζω στο γεγονος οτι το invoice που μου εστειλαν χωρις να το ζητησω μαλιστα στην αρχη την πρωτη μερα της παραγγελιας μου γραφει κανονικα imei της συσκευης το οποιο ειναι τσεκαρισμενο απο εμενα και οκ.....το χερι μου στη φωτια παντως δε το βαζω!!! :wacko: :D

Παντως ηδη οι 7 μερες αναμονη απλα για να φυγει το δεμα ειναι τραγικη εξυπηρετηση για μαγαζι που σου υποσχεται παραδοση σε 8 εργασιμες!! :? :? :lol:

Tην παραγγελια την εκανα πιο πολυ (μιας και φερνω συνεχεια συσκευες απο Κινα) για να δω αν ισχυουν ολα αυτα τα παινεματα που κανουν ορισμενοι εδω μεσα στο συγκεκριμενο μαγαζι εδω και καιρο..και αν ηταν τοσο σουπερ στην εξυπηρετηση και γρηγοροι στην παραδοση οπως τους περιεγραφαν να τους προτιμαω ρε παιδι μου...συμπερασμα??

Τουλαχιστον στη περιπτωση μου καμια σχεση......μετρια προς κακη εξυπηρετηση μεχρι στιγμης και θα δουμε στη πορεια πως θα εξελιχθει το πραγμα!!!
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

USPS Priority Mail International
      Φίλε, τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω λάβει μ'αυτόν ακριβώς τον τρόπο "ελέφαντες" από ΗΠΑ, οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, σε είδος και βάρος, εκτός από πολύ ογκώδη αντικείμενα.

Δεν με έχουν ενοχλήσει ΠΟΤΕ και για τίποτα.
    • @Red21
      Ενδεικτικά
      You may think you can fly - but you better not try
    • Eμενα παντως φιλε Θαναση τρακινγκ της dpd μετα απο 7 μερες δεν μου εχουν στειλει παντως και στα μυνηματα μου δεν απαντανε!!!

Οποτε σε 8 εργασιμες η 10 η 15 δεν νομιζω να το εχω Ελλαδα σε κανα μηνα εναμησι μπορει...δε νομιζω να διαφωνεις!!!

Μπορει να φταιει το κισμετ και το καρμα μου που μου ειπε και ενας φιλος πιο πανω!!! :lol: :lol:

Μετα απο ποσες μερες σου εστειλαν τρακινγκ ναμπερ της dpd???

Ενδεικτικα σε περιπτωση που δεν το ειδες τσεκαρε το σκρινσοτ που επισυναπτω.....7 μερες δουλεμα....οχι σημερα φτανει στην dpd οχι αυριο φτανει οχι δε ξερω ποτε!!! :lol: :lol:
      Images
      • Global Central.png

89,13 kB, 1.259×645, viewed 152 times
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μού @Red21
      Το είδα αυτό που ανέβασες,είμαι τής ίδιας άποψης,σίγουρα απο κάπου το περιμένουν και γράφουν ότι να'ναι.

Το δικό μου δέμα έγινε shipping την ίδια μέρα,tracking δεν έχω αλλά βλέπω απο το email που μου έστειλαν.

Υπόψιν μιλάω για διαφορετικό κατάστημα και τελείως άσχετα αντικείμενα :)

Το περίεργο για εμένα στο screenshot σου,είναι το ότι μιλάμε για εταιρεία courier και αντί να πάει στο κατάστημα να παραλάβει η ίδια, φαίνεται ότι περιμένει το δέμα ?( :thumbdown:
    • Ήθελα να σας πω και την άποψη μου από το απόγευμα για το global central,Αλλά η δουλειά δεν με άφηνε.Κάπου διάβασα πως μέχρι να φτάσει Αγγλία το σάιτ τους λέει ότι να είναι. Γενικά στις τριγωνική συναλλαγές είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Ξαφνικά μπορεί να σου χτυπήσει το κουδούνι η acs.Πάντως Επειδή τους στέλνω και Εγώ μυνήματα οι επικοινωνία είναι άγνωστη για αυτούς. Τρέμω στην ιδέα να πάθει κατι το κινητό.Και να τους χρειαστώ.Τέλος πάντων θα δείξει. Για την ώρα υπομονή. Εμένα ακόμα είναι στο order prosecing. Από την Παρασκευή λόγω Σ/Κ προφανώς . Σε φορουμ με dslr φακούς και φωτογραφικές είναι γνωστό το σαιτ και αγοράζουν αρκετοί από εκεί.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
    • @linuxilakis
      Τελικά είναι τριγωνική αποστολή απο εκεί;
      Δεν είναι Ευρωπαϊκή αποθήκη;

Η είναι λίγο και απο τα δυο; :)
    • Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι είναι τριγωνική. Δεν παίζει να είναι καθαρή Ευρωπαϊκή αποθήκη με τίποτα..

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @Thracia
      Είναι τριγωνική η αποστολή. Αποθήκη πρέπει να έχουν HK τα προιόντα μπαίνουν Αγγλία και από εκεί ξεκινάει ένα ταξίδι Ολλανδία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα.