Ο/H Xstos έγραψε:
USPS ο εργολάβος?Ο/H osalonikios έγραψε:
Παρήγγειλα ένα τιμονι για ταχυπλοο απο HΠΑ.
USPS Priority Mail International

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Xstos έγραψε:
USPS ο εργολάβος?Ο/H osalonikios έγραψε:
Παρήγγειλα ένα τιμονι για ταχυπλοο απο HΠΑ.
Ο/H Red21 έγραψε:
Display Spoiler Aααα καταλαβα εισαι και εσυ απο αυτους που πιστευουν στο κισμετ και στα τσακρα.....![]()
![]()
Δεν ειμαι κανας πρωταρης....εκατονταδες παραγγελιες εχω....απλα μου αρεσει γενικα στη ζωη μου να υπαρχει μπεσα και ειμαι κυριλατος και γρηγορος στις συναλλαγες μου.....εσυ μαλλον εισαι χαλαρουιτα!!!![]()
Το προιον ηταν αμεσα διαθεσιμο την ωρα που το παρηγγειλα και ποτε κανεις δεν μου εστειλε μυνημα για κατι αντιθετο.....7 μερες να στειλουν το δεμα στην εταιρια κουριερ για να σταλει απο Ευρωπη υποτιθεται ειναι πολλες οτι και να λεει ο καθενας.
Οποτε το μαγαζακι που υποστηριζεις εδω και καιρο με σθενος μαλλον δεν ειναι τοσο σουπερ οπως λες τουλαχιστον για ολους και καλο ειναι να το ξερουν οσοι σκεφτονται παραγγελια....αυτος ειναι ο λογος που γραφω!!!![]()
![]()
Το οτι εσυ ισως και αλλοι ειχατε μια καλη εμπειρια (για τις χαλαρες απαιτησεις σας παντα) απο οτι αποδυκνειεται στην περιπτωση μου δεν αφορα την γενικοτερη πολιτικη του μαγαζιου.....ετυχε επειδη ειχατε καλο κισμετ!!!![]()
![]()
Ειπα εγω πουθενα οτι θα κλαιω τα φραγκα μου και δε το θυμαμαι??![]()
![]()
Τα φραγκα μου δεν τα εχω κλαψει ποτε φιλε μου....απλα βλεπω ταλαιπωρια στον οριζοντα!!![]()
Παραπονεθηκα πουθενα??![]()
Διαβασες καλα τα μυνηματα μου??![]()
Απλα την αληθινη μου εμπειρια περιγραφω που ειναι μαλιστα εν εξελιξει.......
Το 8 μερες παραδοση (η δεκα η 15) ειναι κολοκυθια τουμπανα....απο οτι φαινεται απο 20ημερο και να δουμε!!!
Για τελωνειο δε ξερω θα δειξει στην πορεια....απο οτι φαινεται εχω μελλον αλλωστε μεχρι να παραλαβω αν παραλαβω!!![]()
![]()
Φίλε, τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω λάβει μ'αυτόν ακριβώς τον τρόπο "ελέφαντες" από ΗΠΑ, οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, σε είδος και βάρος, εκτός από πολύ ογκώδη αντικείμενα.Ο/H osalonikios έγραψε:
USPS Priority Mail International