RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-09
τι σημαινει αυτο παιδια;
τι σημαινει αυτο παιδια;
Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού@linuxilakis Πουθενα στο σιτε τους παντως δεν αναφερουν τριγωνικη αποστολη.....αυτο που αναφερουν ειναι παραδοση σε 6-8 εργασιμες (ας ηταν και 10 ρε παιδι μου δε χαλασε ο κοσμος!!)!!!Ο/H Thracia έγραψε:
Ναι αυτό πήρα, σε λευκό, από κίνα, αγορά 6/12, αποστολή 10/12, παρέλαβα 4/1Ο/H giani58 έγραψε:
@Red21 Για ανοιξε μου λιγο τα ματια γιατι ειμαι ετοιμος να παραγγειλω απο εκει και το θεωρησα κελεπουρι για τριγωνικη με αυτη τη τιμη...για προτεινε κανενα αλλο που να προσφερει την ιδια υπηρεσια σε ιδιες τιμες πανω κατωΟ/H Red21 έγραψε:
Εγω προσωπικα δηλαδη αν ηξερα οτι προκειται για τριγωνικη αποστολη θα προτιμουσα αλλο μαγαζι....και πιο αξιοπιστο και φθηνοτερο σε πολλες περιπτωσεις και το κυριοτερο αποδεδειγμενα πιο γρηγορο!!
θέλουν ευρά!Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Λαχείο είναι ρε παιδιά τελικά απλά τώρα τελευταία οι έλεγχοι έχουν γίνει πιο συχνοί
Στάλθηκε από το HUAWEI Y550-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα τελευταία 5-6 χρονια κι εγώ έχω παραλαβει πολυκατοικιες ολόκληρες και τελωνειο δεν ήξερα τι σημαινει.Ο/H Xstos έγραψε:
Φίλε, τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω λάβει μ'αυτόν ακριβώς τον τρόπο "ελέφαντες" από ΗΠΑ, οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, σε είδος και βάρος, εκτός από πολύ ογκώδη αντικείμενα.