Eftase Ellada stis 17/1
Ουφφφφφ,πως μπορεις και γραφεις greeklish
Ουφφφφφ,πως μπορεις και γραφεις greeklish

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Εάν το έψαχνε λίγο περισσότερο θα δει ότι οι χρεώσεις γίνονται από την ίδια την Microsoft. Μπορείς να το δεις και στο google εάν ψάξεις. Κάνουν αυτόματη συναλλαγή χωρίς να το γνωρίζεις με τα Terms of use που κάνεις σε Windows - xBox. Οπότε προσοχή. Τα καταστήματα δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο διότη δεν έχει terms of use σε συναλλαγές .Ο/H kot έγραψε:
εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί παραγγελνετε με την Viza σας αντί paypal.Ενω υπαρχουν φόβοι υποκλοπής των στοιχείων σας και να φάτε πιστόλι απο τους κινέζους.Με τριγωνική αποστολή τελωνειο δεν περνάει κανένας.Με κούριερ παλι?Δεν μπορω μα καταλάβω.Για την ιστορία ενα φιλαράκι μν του ακυρωσαν την κάρτα διοτι ειδαν ύποπτη συναλλαγή στην Αυστραλία.Καλό??
Ο/H hondx έγραψε:
μήπως πέρασε τελονειο
Με NL post είσαι ή με SG (Singapore)? Συνήθως μετά από αυτό το μήνυμα θα το έχεις στα χέρια σου σε 7-14 ημέρες. (Χωρίς τον υπολογισμό τελωνείου εφόσον έχεις πάρει με Airmail και το γλωτώνεις)Ο/H hondx έγραψε:
παιδια εχω παρει ενα κινητό απο το geekbuying και δεν το εχω λάβει ακομα ενω ελλαδα εχει φτάσει απο της 17/1/2017 και το κοιτάω απο το 17tracking και μου βγαζει 2017-01-17 16:55 Arrival at Destination Post (Country: GR) τι λέτε να εχει γίνει ?