ΥΕΔ 2 μήνες; μάλλον θα περιμένουν να πας από εκεί.. Πάρε τηλέφωνο γιατί 2 μήνες παραπαει.. Τώρα το ηχείο.. Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία Ελληνική κ δες εάν φτιάξει.. Είχα κ εγώ θέμα με τα ηχεία μου αλλά ήταν θέμα της Rom. Δοκίμασε πριν το στείλεις τζάμπα. Κουράγιο..Ο/H dajannis έγραψε:
@XiaomiNewbie απο το to2c.com και το δεύτερο κινητό που παρηγγειλα έχει κολλήσει στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης εδω και 2 μηνάς![]()
![]()
μήπως το πρόβλημα στο ηχείο παρουσιάστηκε απο κάποια αναβάθμιση? αντιλήφθηκε κανείς τετοιο πράγμα?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ο/H dajannis έγραψε:
λες???? μπορείς να το δείς δεν ξέρω πώς να το ψάξω θα σου ήμουν ευγνώμων
P. S sorry που αργό αλλά έχω υπηρεσία -
Ο/H dajannis έγραψε:
λες???? μπορείς να το δείς δεν ξέρω πώς να το ψάξω θα σου ήμουν ευγνώμων
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατι το πούλησα και δεν το έχω στα χέρια μου, στην δεξιά μεριά είναι το ηχείο και στην αριστερή που και εκεί έχει τρύπες, έχει το ακουστικό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν υπάρχουν 2 ηχεία νομίζω...
Το ένα είναι ηχείο κ το άλλο μικρόφωνο.
Για ψάξτε το λιγο..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H dajannis έγραψε:
Την Καλημέρα μου στην παρέα πριν 3 μήνες ειχα αγοράσει το Redmi Note 4 για τον γιο μου, το οποίο ήρθε με ένα μικρο χτύπημα στην επάνω γωνία ( οχι τοσο σημαντικό)
με έκανε 10 ευρώ έκπτωση στο επόμενο Κινητό που αγόρασα, το μαγαζί.
μεσα σε λιγο διάστημα διαπίστωσα οτι το αριστερό ηχείο δεν δουλεύει, και έτσι ήρθα ξανα σε επαφη με το κατάστημα για να δουμε τη θα κάνουμε, και μου λέει να το στείλω πίσω. δεδομένου όμως οτι υπάρχει πρόβλημα με τα τελωνεία φοβάμαι να το στείλω .
τη μπορώ να κάνω ? να ζητήσω τα λεφτα μου πίσω ? να το στείλω εδω στην Ελλάδα σε σερβις υπάρχει τρόπος ώστε να είμαι σίγουρος αν το στείλω στην επιστροφή δεν θα περάσει τελωνείο?
Δεν είναι χαλασμένο.
Edit: Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες.
Even dead i will fight. -
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
2310601797 1ο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σε αυτό πά
=============== Ιαν 22nd 2017, 11:00am ===============
@osalonikios εισαι παντού ρε φιλε τελικά το κάνεις κόσκινο το φόρουμ χαχαχαχ ευχαριστώ
θα την πώ δεν το στέλνω υπο τον φόβο τάχα των τελωνείων δεν θα την πω οτι τελικά εχει ενα ηχείο, μπας και με κάνει κανένα δωράκι χαχαχαχXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Edit: Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H dajannis έγραψε:
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
2310601797 1ο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σε αυτό πά
Even dead i will fight. -
-
Για φριτέζα στον γείτονα παιδιά.
Έκανε και κόρη και θέλει να την προικήσει. Καλό παιδί είναι.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα