Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• καλη τιμουλα; για απλη αποστολη; αν δεν ηταν το μαυρο χρωμα θα ελεγα οτι το βρισκεις με 180$...αλλα ακομα κι ετσι το βρισκεις 200$ που δεν εχει και την απιστευτη διαφορα αλλα ειναι πιο κατω...
      τουλαχιστον απ οτι ειδα λιγο στα γρηγορα ειναι αξιοπιστο το καταστημα!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • To μαύρο για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι πιο ακριβό. Μάλλον πουλάει πιο πολύ και μεν θέλουν να εκβιάσουν την κατάσταση αλλά και να σπρώξουν τον κοσμο να πάρει και το χρυσό (που δεν πουλάει τπτ). Εγώ περίμενα ένα μήνα να βρώ μαύρο, τον οκτώβριο δεν υπήρχε πουθενά εκτός από λιγα κομμάτια 4/128..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Όλα τα μαύρα σε όλες τις κατηγορίες έχουν μέχρι και 100 ευρω καπέλο..

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

καλη τιμουλα; για απλη αποστολη; αν δεν ηταν το μαυρο χρωμα θα ελεγα οτι το βρισκεις με 180$...αλλα ακομα κι ετσι το βρισκεις 200$ που δεν εχει και την απιστευτη διαφορα αλλα ειναι πιο κατω...
      τουλαχιστον απ οτι ειδα λιγο στα γρηγορα ειναι αξιοπιστο το καταστημα!
      Δεν τη θεωρώ απλή αποστολή μέχρι 25 μέρες (αν ισχύει...) Αλλά όχι πες μου που βρίκσεις μαύρο χρώμα κάτω από αυτή τη τιμή!!!
    • Εγώ το πήρα σε χρυσό το δικό μου όχι τόσο για την διαφορά τιμής μιας και αυτή ήταν 17 δολλάρια μόνο αλλά πιο πολύ γιατι μου άρεσε το χρυσό σαν χρώμα. Είναι και απαλό χρυσό οπότε δεν φαίνεται άσχημο.
    • Ναί, δεν είναι κίτς χρυσό όπως σε άλλες εταιρείες, καλό είναι.. έχω πάρει το redmi 3S σε χρυσό χρώμα για την σύζυγο... :)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Λοιπον αρχικα να πω οτι ΟΠΟΙΟ μα ΟΠΟΙΟ κινεζοκαταστημα και να δεις λεει αυτον τον χρονο παραδοσης με μερικες μικρες αποκλισεις και σπανια τα πακετα φτανουν σε αυτο το χρονο οποτε ναι ειναι απλη αποστολη!(σου ευχομαι να παραλαβεις στις 7 μερες δεν λεω τιποτα με κακια ειμαι κι εγω στα ιδια :( ) Δευτερον κι εγω απορω με αυτο που συμβαινει με το μαυρο χρωμα και στο συγκεκριμενο μοντελο και με το λευκο σε μικροτερο βαθμο ομως αφου δυσκολα τα βρισκεις κι αν τα βρεις θα τα βρεις με καπελο! Θεωρω ομως οτι δεν αξιζει να δωσεις 30-40 ευρω για το χρωμα! Αποψη του καθενος ειναι βεβαια! Αν ειναι να ντρεπεσαι να το βγαλεις απο την τσεπη σου καλα εκανες και πηρες το μαυρο!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έχω παραγγείλει από GB ένα Redmi Pro 4 3/32 από 23/12/2016 και ακόμα περιμένω... Το tracking έχει κολλήσει στο 31/12/2016 31/12/2016 16:36 - The item is on transport to the country of destination, Greece. Τι λέτε θα το παραλάβω το 2017 η θα μου έρθει το 2018?

Στάλθηκε από το Metal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H varthakouris έγραψε:

Παιδιά έχω παραγγείλει από GB ένα Redmi Pro 4 3/32 από 23/12/2016 και ακόμα περιμένω... Το tracking έχει κολλήσει στο 31/12/2016 31/12/2016 16:36 - The item is on transport to the country of destination, Greece. Τι λέτε θα το παραλάβω το 2017 η θα μου έρθει το 2018?

Ξέχασα να σας πω... Με post.nl το έστειλαν από το gearbest.

• Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Λοιπον αρχικα να πω οτι ΟΠΟΙΟ μα ΟΠΟΙΟ κινεζοκαταστημα και να δεις λεει αυτον τον χρονο παραδοσης με μερικες μικρες αποκλισεις και σπανια τα πακετα φτανουν σε αυτο το χρονο οποτε ναι ειναι απλη αποστολη!(σου ευχομαι να παραλαβεις στις 7 μερες δεν λεω τιποτα με κακια ειμαι κι εγω στα ιδια :( ) Δευτερον κι εγω απορω με αυτο που συμβαινει με το μαυρο χρωμα και στο συγκεκριμενο μοντελο και με το λευκο σε μικροτερο βαθμο ομως αφου δυσκολα τα βρισκεις κι αν τα βρεις θα τα βρεις με καπελο! Θεωρω ομως οτι δεν αξιζει να δωσεις 30-40 ευρω για το χρωμα! Αποψη του καθενος ειναι βεβαια! Αν ειναι να ντρεπεσαι να το βγαλεις απο την τσεπη σου καλα εκανες και πηρες το μαυρο!
      Όχι δεν είναι αυτό, απλά OLED οθόνη και άσπρο, εμένα δεν μου κάθεται καλά στο μάτι. Προτιμώ μαύρο ή κάποιο σκούρο χρώμα.
      Από ότι έχω δει, τα επόμενα xiaomi θα αρχίσουν να έρχονται (επιτέλους!) και σε μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων, μου φαίνεται θα τιμήσω το μπλέ (coral) στην επόμενη αγορά μου. :thumbsup:

• Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Και ξεχνάς επίσης ότι έχουν αργίες λόγου κινέζικης πρωτοχρονιάς.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού 31/12/2016 έφυγε από εκεί...