Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Κάτι υποψιάζομαι για Gearbest γιατί είδα εχτες DHL EU στα 18,56 αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο να το δοκιμάσει. Ήταν ξεχωριστό από το DHL. Δεν δοκιμάζεις εσύ να μας πεις;
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Κάτι υποψιάζομαι για Gearbest γιατί είδα εχτες DHL EU στα 18,56 αλλά δεν βρίσκω άνθρωπο να το δοκιμάσει. Ήταν ξεχωριστό από το DHL. Δεν δοκιμάζεις εσύ να μας πεις;
-
Μιλάμε για κάτι μικρό έως 20 ευρώ. Ξέρω εγώ ας πάρει την θήκη έτσι να δούμε τι γίνεται.
-
Και για 20 ευρώ παραγγελία θα πληρώσει αλλά 20 μεταφορικά ????!!!!????
-
Θα κάνω μια έρευνα αρχικά για Ευρωπαϊκή αποθήκη.
Το Gearbest δεν το εμπιστεύομαι πολύ για τριγωνική αποστολή.
Θα ενημερώσω μόλις κάνω την παραγγελία..Won't Back Down -
Καλά μην ταράζεσαι. Θα αμολήσω τη γάτα να σε πατήσει.
Παράδειγμα έφερα.
-
Κοιτα και στο vickmall...Έχει τριγωνική αποστολή
-
εχω 6 δεματατια απο με China Post.... τα οποια εχουν διαφορετικα tracking number....
2 δεματα: εχουν εναν 11ψηφιο αριθμο..
1 δεμα: RF*********CN
1 δεμα: BZ*********CN
1 δεμα: RG*********CN
1 δεμα: BJ**************
τι διαφορα εχουν τα RF, BZ, RG, που εχουν καταληξη στο τελος CN? το τελευταιο ξεκιναει με BJ κ ακολουθει 14ψηφιος αριθμος, κ τα αλλα 2 εχουν μονο 11 αριθμους
τα δεματα ειναι μικρης αξιας, απο 2,5€->8,5€ -
_priority line means less possibility of tax
I suggest choosing it
και μετα το ποιημα
Taxes on all our products are subject to the local customs policy. The customer is solely responsible for customs tax and any other customs related charges if any exist. Please feel free to consult your local customs office for more details before ordering. Thank you for your inquiry
I suggest you choose priority line
And avoid DHL
Αυτα μου απαντησε για το τελωνειο στο τσατ του gearbest...
=============== Φεβ 8th 2017, 1:14pm ===============
Η συζητηση ηταν στα αγγλικα με συννενοηση μπουζουκι.
Το επαιζαν κινεζοι για αρκετη ωρα και ενω αρχικα μου προτειναν την παραπανω μεθοδο μεταφορας , κατεληξαν μετα απο πολυ κουβεντα οτι το δεμα ειναι μεγαλο και στη χωρα μου μονο με dhl το στελνουν ενω υπαρχει επιλογη στο τσεκαουτ για europe express.
Για αλλη μια φορα το gearbest τα κανε μην πω τι.... -
europe express. Άρα τριγνωνική. Στα λόγια μου έρχεστε.
-
Περιμένω κάτι ψιλολόγια (θήκες, tempered glass, κτλ) από έναν τύπο στο ebay. Μου τα έστειλε στις 16/12 και το tracking είναι της μορφής HK********AM.
Έχουν φύγει απ΄ ό,τι διαπίστωσα με μία εταιρία που λέγεται Send From China (SFC). Την ξέρει κανείς;
Θα μου έρθουν άραγε αυτά που παρήγγειλα πριν... το Πάσχα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα