Σε ευχαριστούμε Γιώργο για την ενημέρωση.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
15 ευρω πραγματα ειναι ρε συ δε με καινε τοσο!
You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H psycookies έγραψε:
Καλησπερα ενα redmi 3s που εχω παραγγείλει πέρασε τελωνείο ,ξέρετε πόσο θα ειναι το κόστος ή η μέγιστη χρέωση εκτελωνισμού;
Από που παρήγγειλες και με ποια εταιρία στο έστειλαν και πέρασε τελωνείο;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
@balakof Φιλε αν το ρωτας αυτο για να παρεις αποφαση σχετικα με το ποια εταιρια περναει ή οχι τελωνειο εισαι λαθος! Ολες εχουν τις ιδιες πιθανοτητες! Ουτε το site παιζει ρολο! Δεν παιζει ο τελωνειακος να κατσει να κοιταξει ποια δεματα ειναι με SG, NL, SWISS κτλ ή ποια ειναι απο Banggood, gearbest, yeso κοκ...
Αν προκειται να παραγγειλεις εγω θα σου προτεινα SG επειδη φαινεται να ειναι η γρηγοροτερη οσον αφορα τον χρονο αποστολης!
Για το τελωνειο η μονη λυση ειναι τριγωνικη αποστολη! Αυτο μονο!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Ο/H psycookies έγραψε:
Καλησπερα ενα redmi 3s που εχω παραγγείλει πέρασε τελωνείο ,ξέρετε πόσο θα ειναι το κόστος ή η μέγιστη χρέωση εκτελωνισμού;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
το eglobalcentral ξεχάσατε, συν του ότι ανακάλυψα ένα μαγαζί (gotop) του aliexpress,ψάχνοντας για ένα cubot note s (που δεν βρήκα στο eglobalcentral), που στέλνει από Γερμανία, Ιταλία κλπ αν έχει στοκ, με 15$ επιπλέον κ λέω να το δοκιμάσω..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Που τα ξετρυπώνεις; reputation έχει καλό ; και feedback;
-
98.3% κ τέλεια feedback..
Ξετρυπωσες....Είπες τη μαγική λέξη ..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
το cubot βγαίνει ένα 20ρικο φτηνότερα από εδώ...Θα το δοκιμάσω..Για φίλη της μάνας μου είναι σίγουρο, οπότε Κλάιν Μάιν!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το cubot βγαίνει ένα 20ρικο φτηνότερα από εδώ...Θα το δοκιμάσω..Για φίλη της μάνας μου είναι σίγουρο, οπότε Κλάιν Μάιν!!
Ελληνίδα μάνα λέμε!You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα