Η λογική δίκιο έχει μιας και της Σιγκαπούρης δεν σταματάνε σε όλη την Ευρώπη πριν έρθουν. Για αυτό πληρώνεις κιόλας την singpost ορισμένες φορές πιο πολύ.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Να κ ένα ωραίο!!!!Είχα πάρει μία ηλεκτρική βουρτα της γυναίκας,χαλασε κ μου έστειλε ο αλης άλλη!!Στην πρώτη που την είχα πληρώσει 20€,ολα οκ,η αντικατάστασης μπηκες τελωνείο(YEΔ Θεσσαλονικης).Δεν την παλεύουν με τίποτα πλέον!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
To gearbest εφτιαξε ελληνικο forum + ελληνικη σελιδα στο fb + ενα Site στο οποιο εχει οδηγο αγορων στα ελληνικα και ανεβαζουν και κατι σαν review ορισμενων προιοντων στα ελληνικα!
Καταλαβαν οτι τους εχουμε πλουτισει μαλλον και μας καλοπιανουν
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H zisistil έγραψε:
Ένα σας λέω singpost waiting for pick-up 02/02/17 και παρέλαβα σήμερα 15/2/17. Μόλις 13 ημέρες και αν πάρεις πότε έφυγε από το αεροδρόμιο από εκεί ακόμα λιγότερες. Έφυγε 05/2/17 από εκεί ήτοι 10 ημέρες. Πάω για ρεκόρ. Τώρα περιμένω δύο με post nl και δύο ακόμα με singpost - Στοιχηματίστε από τώρα ποιά θα λάβω ΄πρώτα.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ανανέωση της παραγγελίας μου
You may think you can fly - but you better not try -
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mi5 ή το mi5s.Γνωρίζει κάποιος τα μαγαζιά που προσφέρουν τριγωνική αποστολή? Υπάρχει άλλος συμφέρον τρόπος να αγοράσω κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα χωρίς το φόβο του τελωνείου που θα εκτοξεύσει την τιμή ? (εκτός φυσικά καταστήματος στην Ελλάδα που οι τιμές είναι ήδη ανεβασμένες)
-
Πραγματικά. Ούτε οι κούριερ από Κίνα δεν έρχονται τόσο γρήγορα. Παρακαλώ να αρχίσουν οι ανακρίσεις για να μάθουμε πως ο εν λόγω κύριος έλαβε τα πράγματα του τόσο γρήγορα. Είναι μυστήριο.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Πραγματικά. Ούτε οι κούριερ από Κίνα δεν έρχονται τόσο γρήγορα. Παρακαλώ να αρχίσουν οι ανακρίσεις για να μάθουμε πως ο εν λόγω κύριος έλαβε τα πράγματα του τόσο γρήγορα. Είναι μυστήριο.
-
I see. Πες του να ρίξει και για μας ένα. Και όσο σκέφτομαι ότι δεν έπαιξα την παρί εχτές σκάω.
-
-
Απαλλαγή έχουν αντικείμενα αξίας μέχρι 20 ευρώ μέσα σε αυτό το ποσό υπολογίζεται τυχόν χρέωση shipping.
-
45 ευρώ δεν νομίζω να σε τιμήσει το τελωνείο. Τόσο είχε γραμμένη τιμή το κινητό μου πάνω και τελωνείο δεν πέρασε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα