Εμάνα 5-6 παραγγελίες από china post μου έρχονται (Κύπρο όμως όχι Ελλάδα) σε 3-4 βδομάδες
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@giwrgosalim Ολλανδία - Ελλάδα ένα δικό μου από NL είχε έρθει με τα πόδια σε 20+ ημέρες. Αν είσαι τόσο τυχερός πια τι να πώ.
=============== Φεβ 18th 2017, 11:30am ===============
@mixaliscy Η Κύπρος αν το σκεφτείς μπορεί να έχει πιο πολλά επιβατικά από Κίνα. Είναι και πολλή τουριστική. -
Και πως έρχεται το πλοίο όμως?
Τέρμα Μεσόγειο είμαστε οι καημένοι
Έτιτ - Να σας πω μια εμπειρία μου πρόσφατη (όχι με China Post)
Παρήγγειλα 1 θήκη για το κινητό μου πριν 1μιση μήνα και την περιμένω.
Παρήγγειλα την ίδια για ένα redmi 3s ενός φίλου πριν 2 βδομάδες.
Από το ίδιο μαγαζί και οι 2 και τα έστειλε με την ίδια εταιρία.
Του 3s είναι σπίτι μου από προχθές και η δική μου έρχεται.
Απλά για να δείτε πως παίζουν ρόλο πολλά... Όπως του τι μεταφορικό θα βρουν. Είναι και θέμα τύχης -
Αεροπλάνο ρε συ. Ειδικά αν είσαι Λευκωσία ας μην γελιόμαστε έχει πολλή τουριστική κίνηση.
-
Λευκωσία είμαι αλλά η θήκη νομίζω πως πρέπει να περάσει από Άμστερνταμ, όπως περνάνε όλα τα προιόντα που μπαίνουν ΕΕ για πρώτη φορά
-
Δεν ξέρω για την China post που πάει πρώτα στην Ε.Ε. Πάντως η post nl πάει σίγουρα the schiedam.
-
Γενικά η Ε.Ε. έχει από παλιά μια συμφωνία με Ολλάνδία πως όλα τα προιόντα που έρχονται από άλλη ήπειρο θα περνούν πρώτα από αυτούς
Νόμιζα όμως ότι όλα πήγαιναν στο λιμάνι του Άμστερνταμ. Προφανώς πηγαίνουν και σε άλλα λιμάνια της Ολλανδίας.
Αλλά πάντα Ολλανδία -
OK. Useful information. Thanks.
-
Εγώ τα έμαθα όταν πήγα ταξιδάκι εκεί.
Μας τα είπαν στην περιήγηση
Ούτε εγώ το γνώριζα -
Αυτη τη στιγμη εχω το κινητο με dpd τελευταια σταση ολλανδια και τα αξεσουαρ με NL post παλι στην ολλανδια!
Κοντρα παιζετε να δουμε ποιο θα φτασει πρωτο!
Για στοιχηματα δεχομαι pm!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
dpd? και ολλανδία? Όχι γαλλία ούτε αγγλία περίεργο..... Cn post αξεσουαρ μου ήρθαν χτες μετά απο 28 μέρες απο banggood
-
@linuxilakis Γι αυτο ειπα "σταση" στην Ολλανδια αδερφε! Απο Αγγλια ξεκινησε το πακετο..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα