Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H sohof2o έγραψε:

συγνωμη που απαντω εδω στον φιλο που ρωταει το αυτονοητο για την επιστροφη των χρηματων στο μαγαζι ενω παρελαβε τα power banks ΠΡΕΠΕΙ και να νιωθει υποχρεωση ο καθενας που παραλαμβανει ,οποτε ερθει το προιον του, να επιστρεφει το ποσο εφοσον που του επιστραφηκε.Αλλιως χαλαει το κυρος ολων μας ,την εικονα μας σαν πελατες.Δεν πουλανε οι πωλητες του εξωτερικου στον καθενα μας ξεχωριστα αλλα στο συνολο σαν χωρα.Εξαιτιας τετοιων απρεπων συμπεριφορών γειτονικες χωρες αποκλειστηκαν ολοκληρωτικα απο μεγαλες πλατφορμες.Ας αφησουμε λοιπον τις κακες και πονηρες επικείμενες ενέργειες να παραμεινουν στην σκεψη μας και να μην γινουν πραξη.
      Κ εγω σκέφτηκα να τα επιστρέψω, σε μία στιγμή αδυναμίας, αλλά δε μου αφήνει, πλέον περιθώρια για 2ρες σκέψεις, το email του yeso521, άσε που είμαι και το, μεγαλύτερο, σκληκι....με τι μούτρα θα το έκανα αυτό?? ;(

Very very sorry for our super big delay and long time silence γραφουνε, φταίνε λοιπόν...

From today our members all arrived and start work γραφουνε, το χαν κλείσει το μαγαζί..

We see the package finally arrived you after 86 days γραφουνε, κατάλαβαν ότι με ταλαιπώρησαν αφάνταστα..

But you already got the refund γραφουνε, προς στιγμήν ανησύχησα..

So, please enjoy it γραφουνε, γύρισε η καρδιά μου στη θέση της..

Hope you everything goes well.
      Sincerely, yeso521 γραφουνε, εδώ μου φυγε κάθε τύψη κ κάθε ανησυχία...

Θα κοιμηθω ήσυχος σήμερα το βράδυ :sleeping: μετά από τόσα βράδια που στριφιγυρνουσα ανήσυχα!! :?
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H

Θα κοιμηθω ήσυχος σήμερα το βράδυ :sleeping: μετά από τόσα βράδια που στριφιγυρνουσα ανήσυχα!! :?
      [u έγραψε:

[/u]

Λέω να κοιμηθώ κι εγώ 8-) 8-) 8-)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @demakhs μια απο τα ιδια απο το yeso521 αλλα καπου λενε οτι οταν αργαει το πακετο μετα αυτοι θα στειλουν κατι σαν δωρο....καταλαβαινεις.... :dash: :dash: :dash: :dash:
    • Ο/H PeLiGaNg έγραψε:

Λέω να κοιμηθώ κι εγώ 8-) 8-) 8-)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      δηλαδή για να καταλάβω, δεν θα επιστρέψεις τα χρήματα, παίρνοντας προσωπική πρωτοβουλία με κανόνα το προσωπικό μήνυμα και αποτέλεσμα της αγοραστικης σχέσης του παραπάνω χρήστη με τον πωλητή, ως νόμο συμπεριφοράς σε ισχύ για όλους και προς όλους?αν ναι, τότε λυπάμαι απαράδεκτο.φυσικα δεν αναφέρομαι αν δουλεύουν κανονικά σχετικά με τα PowerBanks , άλλο θέμα, το οποίο και αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον πωλητή σου. ΑΝ σταματήσουν να στέλνουν και αυτοί Ελλάδα μην κάνετε ολόκληρο θέμα. Και όχι δεν θα είναι εξαιτίας της μιας φοράς του ενός αγοραστή από Ελλάδα, αλλά από το σύνολο που θα επαναλάβει την εξυπνάδα σε οποιαδήποτε αγορά.

=============== Φεβ 22nd 2017, 12:40am ===============
      @demakhs και μπράβο σου γιατί θα το κάνεις με την άδεια και την ευλογία του πωλητή, αφού προηγήθηκε συνεννόηση-ενημερωση μεταξύ σας. Και εγώ μαζί σου πυροτεχνήματα θα εριχνα με τέτοιο πεσκεσι. Όχι όμως ότι μας κατέβει στο κεφάλι..
    • Φυσικα κ παίρνω προσωπική πρωτοβουλία, διοτι είμαι αντιπροσωπος του εαυτού μου, λέρα μεγάλη, αυτόνομος, ανεξάρτητος, ελεύθερος, ενηλικας, νοήμων σκωληκας κ θα εξαντλήσω ολα τα περιθώρια που μου δίδει το κοινοτικό πλαίσιο, το κινεζικό δίκαιο, οι παγκοσμιες συμφωνίες των αγορών, ο Δωδεκάλογος του γύφτου κλπ κλπ, μέχρι τελευταίας ρανιδας του ευρώ μου!! :pump:

Μη λυπασαι για μένα, εγώ τα τσεπωσα κ τα φράγκα, έλαβα κ τη συσκευή, εσένα να λυπάσαι, όταν δε σου ρθει ποτέ ή σου ρθει ελαττωματική συσκευή κ οι Κινέζοι, κάνουν τους Κινέζους, πράγμα το οποίο μπορεί να κάνει κ το paypal επίσης!! :fie:

Εγώ ότι ήταν να πάρω, το πήρα από την Κίνα, τις περασμένες, χρυσές, εποχές...από δω κ πέρα δεν πρόκειται να πάρω κάτι αλλο, πέρα από τιπιτα καλώδια, θήκες, φορτιστές κλπ κλπ... :thumbup:

Διακρίνω μία διχασμένη προσωπικότητα ή ιδέα μου είναι πάλι? :huh:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • @demakhs και εγω θελω μια θηκη απο ελεφαντοδοντο...οταν κανεις παραγγελια ριξε και μια για μενα... 8) 8) 8)
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Φυσικα κ παίρνω προσωπική πρωτοβουλία, διοτι είμαι αντιπροσωπος του εαυτού μου, λέρα μεγάλη, αυτόνομος, ανεξάρτητος, ελεύθερος, ενηλικας, νοήμων σκωληκας κ θα εξαντλήσω ολα τα περιθώρια που μου δίδει το κοινοτικό πλαίσιο, το κινεζικό δίκαιο, οι παγκοσμιες συμφωνίες των αγορών, ο Δωδεκάλογος του γύφτου κλπ κλπ, μέχρι τελευταίας ρανιδας του ευρώ μου!! :pump:

Μη λυπασαι για μένα, εγώ τα τσεπωσα κ τα φράγκα, έλαβα κ τη συσκευή, εσένα να λυπάσαι, όταν δε σου ρθει ποτέ ή σου ρθει ελαττωματική συσκευή κ οι Κινέζοι, κάνουν τους Κινέζους, πράγμα το οποίο μπορεί να κάνει κ το paypal επίσης!! :fie:

Εγώ ότι ήταν να πάρω, το πήρα από την Κίνα, τις περασμένες, χρυσές, εποχές...από δω κ πέρα δεν πρόκειται να πάρω κάτι αλλο, πέρα από τιπιτα καλώδια, θήκες, φορτιστές κλπ κλπ... :thumbup:

Διακρίνω μία διχασμένη προσωπικότητα ή ιδέα μου είναι πάλι? :huh:
      Εδώ δεν έχω λόγια... RESPECT.. Εϊσαι μεγάλη λέρα καλά τα λες 8) 8) 8)
      Στο τέλος που λες για διχασμένη προσωπικότητα μην τον κατηγορείς τον φίλο άδικα, προφανώς η 1η παράγραφος κραξίματος πάει σε εμένα ενώ η 2η με τα συγχαρήκια πάει σε σένα @demakhs.

Ο/H sohof2o έγραψε:

Ο/H PeLiGaNg έγραψε:

δηλαδή για να καταλάβω, δεν θα επιστρέψεις τα χρήματα, παίρνοντας προσωπική πρωτοβουλία με κανόνα το προσωπικό μήνυμα και αποτέλεσμα της αγοραστικης σχέσης του παραπάνω χρήστη με τον πωλητή, ως νόμο συμπεριφοράς σε ισχύ για όλους και προς όλους?αν ναι, τότε λυπάμαι απαράδεκτο.φυσικα δεν αναφέρομαι αν δουλεύουν κανονικά σχετικά με τα PowerBanks , άλλο θέμα, το οποίο και αυτό πρέπει να το συζητήσεις με τον πωλητή σου. ΑΝ σταματήσουν να στέλνουν και αυτοί Ελλάδα μην κάνετε ολόκληρο θέμα. Και όχι δεν θα είναι εξαιτίας της μιας φοράς του ενός αγοραστή από Ελλάδα, αλλά από το σύνολο που θα επαναλάβει την εξυπνάδα σε οποιαδήποτε αγορά.
      =============== Φεβ 22nd 2017, 12:40am ===============
      @demakhs και μπράβο σου γιατί θα το κάνεις με την άδεια και την ευλογία του πωλητή, αφού προηγήθηκε συνεννόηση-ενημερωση μεταξύ σας. Και εγώ μαζί σου πυροτεχνήματα θα εριχνα με τέτοιο πεσκεσι. Όχι όμως ότι μας κατέβει στο κεφάλι..
      Πάντως δεν περίμενα να κόπουν οι συναλλάγες μεταξύ 2 χωρών λόγω μιας... "προσωπικής απόφασης/πρωτοβουλίας λαμβανομένη ως νόμος συμπεριφοράς σε ισχύ για όλους"
      Δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη. :dash: :dash: :dash:
    • Καλησπερα παιδια,αγορασα ενα power bank απο banggood χωρις tracking number,υπαρχει περιπτωση να εχουν αυτοι καποιο tr.numb. τουλαχιστον για παρακολουθηση μεχρι το αεροδρομιο στην Κινα ή στην Ελλαδα?
    • Διαφήμιση
    • @demakhs , και να ήθελες να του γυρίσεις τα χρήματα δεν θα τα δεχόταν πιστεύω, μπροστά του ο @takisfrag είναι ξινός, αλλά δικαιολογημένα εμείς είμαστε 10 εκ. αυτοί κάτι δισ. στατιστικά δηλαδή δεν βγαίνει, αλλά έχουν χωρίσει την υδρόγειο στην μέση ο yeso στην ανατολή και ο Τάκης στην δύση και αντιμάχονται του κακού δίχνοντας ανθρωπισμό και ήθος.
      ΥΓ φαντάζεσαι να γινόταν το μπέρδεμα με τον Τάκη; Θα μοίραζαν την διαδρομή και θα βρισκόταν κάπου στην Ινδία για φιλοφρονήσεις.