Ηθελε δεν ηθελε και μαλιστα ετοιμαζεται να με βοηθησει στο flashαρισμα!!

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούTι να σου πω ρε Γιώργο, ότι διάβασα έγραψα, δεν έχω προσωπική πείρα. Ξέρεις είναι ψυχολογικό το θέμα πάντα, τα αρνητικά επηρεάζουν περισσότερο από τα θετικά σχόλια ........Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@ktsak Οχι οτι προσπαθω να σε μεταπεισω αλλα ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα για την δικια μου παραγγελια απο το eglobal! Ιδια πορεια ειχε και του @demakhs. Υπαρχουν αρκετα παιδια στο forum που παρηγγειλαν απο εκει τον τελευταιο καιρο και κανεις δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα απ οτι ξερω!Μπορεις να δεις και τη σχετικη αξιολογηση που εκανα πριν λιγες ωρες αφου σημερα παρελαβα απο εκει ενα redmi pro!
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Χαχαχαχαχαχα και τρίπλες μη σου πωΟ/H osalonikios έγραψε:
Ωωωω!!!
Καλορίζικο και καλά πλασαρίσματα.
=============== Φεβ 25th 2017, 12:20am ===============
φλασαρισματα
Χαχαχαχαχα, με έπεισες, την έριξα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@ktsak Οχι οτι προσπαθω να σε μεταπεισω αλλα ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα για την δικια μου παραγγελια απο το eglobal! Ιδια πορεια ειχε και του @demakhs. Υπαρχουν αρκετα παιδια στο forum που παρηγγειλαν απο εκει τον τελευταιο καιρο και κανεις δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα απ οτι ξερω!Μπορεις να δεις και τη σχετικη αξιολογηση που εκανα πριν λιγες ωρες αφου σημερα παρελαβα απο εκει ενα redmi pro!
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααααριααααααα, πλασάρετε και σπαστε τα δοκάααααααααααριαααααααααααααααααααααααααααΟ/H osalonikios έγραψε:
Ωωωω!!!
Καλορίζικο και καλά πλασαρίσματα.
Ο/H Red21 έγραψε:
@ktsak Θα μπορουσες να το παρεις βεβαια απο yeso521 φθηνοτερο στα 280 ευρω περιπου (279+22$ shipping=300$) συμπεριλαμβανομενου SF EU Express (τριγωνικη) και οχι απο τους κατσαπλιαδες!!!