Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Εγω αυτο που θα πω ειναι οτι δεν πρεπει να εξυμνουμε ουτε και να κραζουμε κανενα καταστημα εδω μεσα και να αναφερουμε αντικειμενικα ο καθενας την περιπτωση του για να μπορει ο καθενας να αποφασιζει απο που θα παραγγειλει...

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Tην αποψη μου για το συγκεκριμενο καταστημα την εχω εκφρασει πολλακις και με τσακωμους εδω μεσα.....δεν υπαρχει λογος να το παμε παλι απο την αρχη!!!

Απο εκει και περα 300 δολαρια ειναι 285 ευρω με την σημερινη ισοτιμια και τα δωρακια που λεω μου τα εχει στειλει μετα απο μυνημα ο yeso σε πανω απο 5 παραγγελιες μου τα τελευταια χρονια!!!

Αυθεντικα nilkin θηκη nature και tempered που κοστιζουν κανενα 10αρικο για να τα αγορασεις ξεχωριστα στην καλυτερη περιπτωση!!!

Οποιος γουσταρει απλα δωρακια (θηκη και τζαμακι) μπορει να του στειλει μυνημα και θα παρει ενα 5$ στην χειροτερη κουπονι!!!

Τωρα σε οτι αφορα το ενα καταστημα με το αλλο ειναι η μερα με την νυχτα σε επιπεδο επικοινωνιας, συνεννοησης και συμπεριφορας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!

Ασφαλως και ο καθενας αγοραζει απο οπου γουσταρει η ψυχη του βεβαια!!!

Αλλα σε παρομοια τιμη εγω θα πηγαινα στον yeso χωρις δευτερη σκεψη καν!!!
    • Ο/H Red21 έγραψε:

@ktsak Θα μπορουσες να το παρεις βεβαια απο yeso521 φθηνοτερο στα 280 ευρω περιπου (279+22$ shipping=300$) συμπεριλαμβανομενου SF EU Express (τριγωνικη) και οχι απο τους κατσαπλιαδες!!! ;)

Μαζι με καλα δωρακια nilkin θηκη και tempered που στελνει συνηθως ο γλυκουλης αν του στειλεις μυνηματακι!!! :P

Ιδιες μερες περιπου κανουν και δεν το συζηταμε καν για επιπεδο εξυπηρετησης και επικοινωνιας αναμεσα στο γλυκουλη και τους απαραδεκτους που το πηρες!!!

Αλλα τελος παντων!!!
      Δυστυχως δεν ήξερα ότι ο συγκεκριμένος πωλητής στελνει τριγωνικά. Αν το ήξερα θα τον προτιμούσα ........
      Χθες που έψαχνα δεν το είδα πουθενά, και έτσι έκανα την άλλη επιλογή ....
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ωωωω!!!
      Καλορίζικο και καλά πλασαρίσματα.
      Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααααριααααααα, πλασάρετε και σπαστε τα δοκάααααααααααριααααααααααααααααααααααααααα
      ( @takisfrag αφιερωμένο!!!)

Δοκάρια σπάτε δίχτυα δεν ξέρετε να τρυπάτε.
      :D
      Άλλα 4 συστημέρα έχω και θα ηρεμήσω κανα μήνα και βάλε ελπίζω. Μεχρι και online μήνυμα μου ήρθε από Aliexpess αν είμαι ικανοποιημένος, αν έχω κάποιο πρόβλημα κτλ. Σου λένε βδομάδα αυτός χωρίς αγορα; Κάτι θα έγινε.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ωωωω!!!
      Καλορίζικο και καλά πλασαρίσματα.
      Εμπρός της ΑΕΚ παλικάαααααριααααααα, πλασάρετε και σπαστε τα δοκάααααααααααριααααααααααααααααααααααααααα( @takisfrag αφιερωμένο!!!)
      Δοκάρια σπάτε δίχτυα δεν ξέρετε να τρυπάτε. :D ..........................
      Καλα ρε, εσύ Σαλονικα σιτυ, ΜΠΑΟΚ δεν έπρεπε να είσαι ?
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Θοδωρή, πρώτη φορά που δεν έχω παραγγελία σε εξέλιξη στο trackcheckermobile!! :monster:

Δεν αισθάνομαι καλά.....η τελευταία παραγγελία, 12 λάμπες G9 12W (προς 23 ευρώ σύνολο!!!), έφτασε και δεν έχω τίποτα να περιμένω.. ;(

Εριξα μια βάση-φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.... :fie:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Στερητικό σύνδρομο;
      Εγώ μια χαρά είμαι. Ησύχασε το κεφάλι μου με τους λαλάκες.
      Σαλόνικα=πόλη του Θεού. Μην ακούω σαχλαμάρες για δικέφαλα πτηνα.
      Παρενέργειες των ναρκωτικών είναι.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Εγω εχω παραγγειλει: ενα car fast charger Xiaomi,Ενα flexible usb type c cable,ενα nvr για ip cameras,ενα σετ ακουστικά xiaomi hybrid...αυτα

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Αυθεντικα nilkin θηκη nature και tempered που κοστιζουν κανενα 10αρικο για να τα αγορασεις ξεχωριστα στην καλυτερη περιπτωση!!!

Οποιος γουσταρει απλα δωρακια (θηκη και τζαμακι) μπορει να του στειλει μυνημα και θα παρει ενα 5$ στην χειροτερη κουπονι!!!

Τωρα σε οτι αφορα το ενα καταστημα με το αλλο ειναι η μερα με την νυχτα σε επιπεδο επικοινωνιας, συνεννοησης και συμπεριφορας ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!
      Σχετικά με τον yeso, συμφωνώ απόλυτα με τον Red και επιβεβαιώνω τα περί δώρων κτλ και μάλιστα αν του στείλεις μαιλ ΠΡΙΝ την αγορά, αναφέροντας το "στόρυ" miui.gr κτλ και του ζητήσεις ακόμα καλύτερη τιμή, θα στη δώσει.
      Αφού είναι και στο κόλπο της τριγωνικής, ακόμα καλύτερα.

Το θέμα της επικοινωνίας μαζί του το έχω αναφέρει πολλές φορές εδώ. Είναι ο μόνος κινέζος που με έχει κάνει να αισθανθώ ότι "με προσέχει", με άμεση και ανθρώπινη επικοινωνία, σαν να μιλάς με το περιπτερά σου, που σε ξέρει 20 χρόνια.
    • Εγώ περιμένω 4 με κάτι θήκες tempered και ψιλολογια αλλά εχωσα κάτι φίλους που τούς παρήγγειλα τα τηλέφωνα :)
      Τους έμαθα το aliexpress,έχουν ασπρίσει τα μαλλιά τους απο την αγωνία και το άγχος!
      :lol:
      Όλη μέρα update tracking είναι! lol
      You may think you can fly - but you better not try
    • Παλικάρια, έχει κανείς ακούσει σχετικά ή αγοράσει από Joybuy(com) ? :hmm:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Θοδωρή, πρώτη φορά που δεν έχω παραγγελία σε εξέλιξη στο trackcheckermobile!! :monster:

Δεν αισθάνομαι καλά.....η τελευταία παραγγελία, 12 λάμπες G9 12W (προς 23 ευρώ σύνολο!!!), έφτασε και δεν έχω τίποτα να περιμένω.. ;(

Εριξα μια βάση-φορτιστή αυτοκινήτου, αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.... :fie:

Μήτσο να σου δώσω εγώ καμία 10αρια δικά μου tracking να τα παρακολουθείς , γιατι βαριέμαι :rolleyes: :rolleyes:

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk