Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Εμενα μου ηρθε με ζελατινα εξωτερικα και δεν φαινοταν καταπονημενη η συσκευασια του ουτε και η συσκευη εξωτερικα! Ομως το μονο ευκολο ειναι να προμηθευτει κανεις ενα καινουριο κουτι και να του βαλει ζελατινα..

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H alfalamda έγραψε:

Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Απ οτι ειχα διαβασει εδω στο forum δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι για τελωνειο ή ΥΕΔ ή οτιδηποτε τετοιο σε περιπτωση που βρισκεται στο τελωνειο! Επισης επειδη πηρα τηλεφωνο στο Κ.Δ Θεσσ/νικης μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο και οτι λανθασμενα γραφει οτι βρισκεται στο Κ.Δ...
      Αν δεν ειναι ομως στο τελωνειο ποιος ο λογος να καθεται εδω και 10 μερες στο Κεντρο Διαλογης; Δεν το 'χω ξαναδει αυτο!
      Εγώ δεν το έχω διαβάσει κάπου αυτό, να είναι τελωνείο και να μην το δείχνει στο tracking. Όσους εδώ τους σταμάτησαν στο τελωνείο, το είχαν δει από το tracking. Αν όμως πήρες τηλέφωνο και στο είπαν ότι είναι τελωνείο, κι επειδή μου έχει συμβεί κι εμένα να γράφει άλλα το tracking και αλλού να είναι το δέμα (όχι με τελωνείο όμως), δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω.
      Και το δικό μου στο τελωνείο είναι και γραφει ακόμη ΚΔ Θεσσαλονίκης εδώ και 9 μέρες .... Έχω ήδη μιλήσει με ΚΔ Θεσσαλονίκης ...
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Εμενα μου ηρθε με ζελατινα εξωτερικα και δεν φαινοταν καταπονημενη η συσκευασια του ουτε και η συσκευη εξωτερικα! Ομως το μονο ευκολο ειναι να προμηθευτει κανεις ενα καινουριο κουτι και να του βαλει ζελατινα..
      Σωστό και αυτό, μπορεί να γίνει (δηλαδή να ξαναβάλουν ζελατίνα) αλλά θα πρέπει η εξωτερική συσκευασία (το κουτί) να είναι σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση ειδικά στα νέα μοντέλα με την άσπρη συσκευασία,πράγμα σπάνιο σε μεταχειρισμένα οπότε δεν νομίζω να μπαίνουν στον κόπο για έναν στους χίλιους που ζητάει το κινητό σφραγισμένο. Έχω στείλει αρκετά μηνύματα στο support της Xiaomi για αυτό το θέμα (όπως φαντάζομαι και άπειροι άλλοι ανα τον κόσμο) και πιστεύω ότι δεν είναι μακρυά η εποχή που επιτέλους θα σφραγίζουν τα κινητά με ταινία ασφαλείας και θα ξέρεις επιτέλους 100% τι αγοράζεις :)
    • Διαφήμιση
    • Τελωνείο xiaomi note4X

Γεια σας παιδιά. Έχω παραγγείλει το xiaomi note 4x από το geekbuying και επέλεξα κατά την παραγγελία να έρθει το κινητό απο 7-15 εργάσιμες μέρες που ήταν και ο συντομοτερος χρόνος. Βάζοντας τον αριθμό που μου έδωσαν κατά την παραγγελία μου λέει οτι το δέμα στάλθηκε μέσω EMS. Ξέρετε αν περνάει τελωνείο? και αν ναί ποια είναι η τιμή για τα 180€ που το αγόρασα?
    • Τι να πω κι εγώ που μια καμερουλα την κρατάνε τελωνείο σχεδόν 50 μέρες ;)

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Τίποτε. Χεχεχε, καλώς ήλθες στο club :lol:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • α, καλα.. αστο Θαναση...
      ενα μαγιο μιας φιλης 12€ , κ ενα τριποδα για το κινητο 4€ .... εδω κ 1 μηνα..!
      σιγα την αξια δλδ..
    • Διαφήμιση
    • Απλώς ήταν η τελευταία παραγγελία προ μαγαζιού. Τώρα ότι θέλω τα φέρνω από κανονικό κανάλι.
      Μια εποχή τελείωσε, μια νέα αρχίζει. :D
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H nikosdeleria έγραψε:

Γεια σας παιδιά. Έχω παραγγείλει το xiaomi note 4x από το geekbuying και επέλεξα κατά την παραγγελία να έρθει το κινητό απο 7-15 εργάσιμες μέρες που ήταν και ο συντομοτερος χρόνος. Βάζοντας τον αριθμό που μου έδωσαν κατά την παραγγελία μου λέει οτι το δέμα στάλθηκε μέσω EMS. Ξέρετε αν περνάει τελωνείο? και αν ναί ποια είναι η τιμή για τα 180€ που το αγόρασα?
      100% πάει Τελωνείο. Αν δεν έχει φύγει στείλε τους μήνυμα να σου αλλάξουν τον τρόπο αποστολής σε συστημένο ή αν δε θες να υποστείς όλη αυτήν την ταλαιπωρία ακύρωσε την παραγγελία. Όχι ότι πάλι είναι σίγουρο ότι δε θα πάει Τελωνείο μ' αυτόν τον τρόπο αποστολής αλλά έχεις κάποιες πιθανότητες να μην πάει (περίπου 20% να μην πάει Τελωνείο με συστημένο). Αν δε γράφει τιμή πάνω το πακέτο και σου το κοστολογήσουν στα 150€ θα πληρώσεις αλλά 48€. Επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι αν μπεί Τελωνείο μπορεί να κολλήσει εκεί άλλον ένα μήνα.
    • Δυστυχώς όπως ακριβώς τα γράφει ο @kyrgeo1978 είναι.
      Μην χάνεις χρόνο και κάνε ότι σου λέει, μην περιμένεις κάποια απάντηση που θα σε ευνοεί, διότι δεν υπάρχει.
    • @billucky παρακαλω κι εμενα το λινκ

=============== Μαρ 6th 2017, 9:40am ===============
      H αγορα απο κινα δεν τελειωνει εδω επειδη λυσσαξαν να κυνηγανε δεματα κινητων τα εγχωρια φυντανια.Παντα θα υπαρχουν λυσεις.Θα αυξηθουν οι τριγωνικες πολυ απλα.
      Οσον αφορα τα μεταχειρισμενα κινητα ειναι λαχειο.Κι απο εδω μπορει να σου τυχει να παρεις μαπα συσκευη κι εδω μπορει να τη βαλουν στη ζελατινα.
      Προσωπικα αρνουμαι να ξαναψωνισω απο εδω, μετα την σχεδον τυχαια αγορα του πρωτου xiaomi πριν 2,5 χρονια.
      Απλα θα δινεις εξτρα ενα 20ρικο για τριγωνικη.Σιγα τα ωα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Υπάρχουν εργαλεία που κόβουν το γυαλί.
      Το χαράσουν και μετά με λίγη πίεση σπάει ακριβως.
      Ονομάζεται διαμαντοκόφτης. Το χρησιμοποιούμε οι οπτικοί για να κόβουμε τα κρύσταλλα. Ή τουλάχιστον τα χρησιμοποιούσαμε κάποτε... :P
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB