Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
dhl = μπορεί και η απλή Deutsche post. Μην σε τρομάζει το όνομα. Δεν πρόκειται πάντα για τους κούριερ της dhl.
-
Ο/H markito έγραψε:
@scorpio3 με ποια μέθοδος? Επειδή στο checkout το honorbuy.eu βλεπω και εχει 2 επιλογές.
Δεν ειμαι σίγουρος για το dhl που λέει...
εμενα μια μέθοδος μου έβγαζε φιλε μου κ ηταν η dhl όπου επέλεξα -
Πριν που το κοιτούσα μου εβγαζε άλλες επιλογές αποστολης τωρα που το ξανακοιτάω μου βγαζει αλλες.
Ισως πριν να μην ειχα επιλέξει χώρα και το ειχα αφήσει στο αυτοματο -
Ο/H zisistil έγραψε:
dhl = μπορεί και η απλή Deutsche post. Μην σε τρομάζει το όνομα. Δεν πρόκειται πάντα για τους κούριερ της dhl.
Νομίζω ότι τα γερμανικά ταχυδρομεία έχουν αγοράσει την Dhl. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Απ οτι διαβασα λιγο στα γρηγορα ο τροπος δρασης του ειναι να συμπληρωνει τα μικροσκοπικα κενα που υπαρχουν στην εκ φυσεως τραχια επιφανεια του γυαλιου κανοντας την λεια στο μεγιστο πιθανο βαθμο και κατ αυτο τον τροπο τιποτα δεν μπορει να την γρατζουνισει! Απο τιμη πρεπει να ειναι γυρω στα 15 ευρω το ενα πανακι το οποιο ομως καλυπτει 2 ή και 3 οθονες! Οπου ειμαι λαθος διορθωσε με. @GR-Macedon
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Γιατι??
Το θέλεις μόνο για την πάρτη σου εεεεεε?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οχι. Θα είναι διαφήμιση.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παρέλαβα σήμερα κάτι μικρο απο gearbest.Είχα βάλει απλό χωρις tracking γιατι δεν αξιζε να πληρωσω.Ηρθε πιο γρηγορα απτα αλλα που ηταν με νουμερο.Κ χωρις καν το γνωστο κίτρινο αυτοκόλλητο.
Και σκέφτομαι..αν έπαιρνα τελικα κινητο κι το έβαζα απλο μπας κ πέρναγε πιο ευκολα απτα συστημένα που κολλάνε τελωνείο ?(όπως το κινητο πουχω μεσα απο 9/2 κ τιποτα) -
Παρηγγειλα tablet απο gearbest και εβαλα "unregistered" μιας και το δεχοταν. Οταν το εκαναν shipped, του εβαλαν tracking number κανονικαΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H GR-Macedon έγραψε:
11, 90 κάνει το single pack και καλύπτει μέχρι 10 ίντσες για 4-6 μήνες αναλόγως την καταπόνηση. Το που και πως δεν μπορώ να το αναφέρω εδώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα