Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Λοιπόν για καθαρά στατιστικούς λογους και ενημέρωση, έκανα παραγγελια από eglobalcentral.eu ένα Mi Max 4/128 τελική τιμή στα 285€, στις 25/02.
      Πήγε Αγγλία, οπου πηρε διαφορετικό tracking Number από το αρχικό του καταστήματος και έφυγε από εκεί οδικώς στις 03/03. Σήμερα είναι πλέον προς παράδοση με ACS ..... Όπως δείχνουν τα πράγματα, όλα πήγαν καλα όπως αναμενόταν 8)
      Προβλέπεται το ΣΚ ...... πολλή δουλεια :rolleyes:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Καλημερα.Μια επισημανση μονο.Σ αυτο το φορουμ οι πληροφοριες πιανουν τοπο.Και βλεπω οτι υπαρχει και αλληλοβοηθεια.Αυτο δεν ειναι μονο θεμα μελων ειναι κυριως διαχειριστων.
      Και το τονιζω για να δειξω την αντιθεση στο αντιστοιχο θρεντ αλλων φορουμ -το myphone που ειχα την προσφατη αρνητικη εμπειρια- οπου η λογοκρισια πεφτει συννεφο , και διαχειριστες σηκωνουν ψηλα το λαβαρο των φορων βριζοντας τους υπολοιπους .
      Μια κινεζοκοινοτητα ειμαστε , ουδεν κρυπτον υπο τον Ηλιον .
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ακομα και από Ευρωπαϊκές αποθήκες , ο χρόνος παράδοσης κάποιες φορές φτάνει τις 15-20 μέρες, μην τρελαίνεστε...
      Πάντως, εμένα ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο από ευρωπαική αποθήκη, έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες είναι πάντα 2-5 εργάσιμες και οι 5 είναι όταν μεσολαβεί σ/κ.
      15-20 μέρες θα πάει μόνο αν πέσεις σε εξυπνάκια που διαφημίζει "ευρωπαική" αποθήκη, αλλά στην πραγματικότητα είναι το παλιό καλό, DROPSHIP. X/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H scorpio3 έγραψε:

εγω εχω δυο παραγγελίες ξεχωριστά απο euglobal 28/02 και 02/03 μου δωσαν tracking number κ δεν δείχνουν τίποτα!!! Ελεος!!!
      Ακομα και από Ευρωπαϊκές αποθήκες , ο χρόνος παράδοσης κάποιες φορές φτάνει τις 15-20 μέρες, μην τρελαίνεστε...

Εναλλακτικά, υπάρχει ο Κώτσος, ο Γιουχους κ ένα σωρό σκρουτζομαγαζα, απ όπου το χεις σε 2 μερουλες, θα μπορούσες να χεις ψωνίσει από κει.. :spiteful:

Στην προκειμένη, συμμετέχεις στο παρόν θέμα εν τη ιδιοτητι "παραγγελιών από το εξωτερικό"... :mrgreen:

αν θες να πάρεις απο Κωτσο κ Γιουχου να παρεις εσυ κ συμμετεχω εδω για να πουμε το πρόβλημα κ τι συμβαίνει.... είναι η πρώτη παραγγελία απο euglobal γιαυτο γραφω αυτό... παντα ειχα ενημέρωση με tracking. Μην πεταγομαστε με εξυπνάδες λίγο ευγένεια.
    • Εγώ είμαι φανατικός κινεζάκιας ( το χω δηλώσει εξάλλου εδώ: [Φήμες] Η Xiaomi σχεδιάζει την επίσημη είσοδό της στην ελληνική αγορά. ) κ δεν διαμαρτύρομαι ούτε στις 20 ούτε στις 30 ούτε στις 40, αλλά ούτε στις 80 μέρες καθυστέρησης, ειδικά αν τελικά παραλαμβάνω κ τη συσκευή (δώρο) κ αρπάζω κ το refund λογω καθυστέρησης!!! :evilgrin: :chinese: :chinese: :evilgrin:

Ο @giwrgosalim θα σου συμπαρασταθεί στην περίπτωσή σου... :thumbsup: :thumbsup:

Γιώργο, έλα και καθάρισε, γιατί τέθηκε, εκ των υστέρων, θέμα ευγένειας..... :thumbup: :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Καλημέρα φίλε @scorpio3 όχι δεν τους έστειλα κάποιο email, σε ένα δεύτερο δέμα (πάλι το ίδιο κινητό Mi5 3/64) που παρήγγειλα στις 4/3, σήμερα το πρωί μου έδωσαν δεύτερο Tracking Number.
    • Ο/H scorpio3 έγραψε:

αν θες να πάρεις απο Κωτσο κ Γιουχου να παρεις εσυ κ συμμετεχω εδω για να πουμε το πρόβλημα κ τι συμβαίνει.... είναι η πρώτη παραγγελία απο euglobal γιαυτο γραφω αυτό... παντα ειχα ενημέρωση με tracking. Μην πεταγομαστε με εξυπνάδες λίγο ευγένεια.
      Αδερφε χαλαρωσε! Το global οπως και το καθε global δεν μπορει να αντιμετωπιζει καθε παραγγελια με τον ιδιο τροπο αφου ολα αυτα διαχειριζονται απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(..και μαλιστα Κινεζους! :chinese: ) οι οποιοι εχουν το δικαιωμα, οπως καθενας μας, να κανουν λαθη! Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι εντος 25 ημερων(ειτε εχεις tracking ειτε οχι) απο την παραγγελια κατα 90% θα εχεις παραλαβει και αν οχι ελπιζω να εχεις πληρωσει με paypal ωστε αν το χρονικο οριο περασει τις 50 μερες να ανοιξεις dispute και να προχωρησεις σε claim! Αυτη ομως ειναι μια σπανια περιπτωση και ειναι πιθανο να συμβει σε καθε καταστημα(Δεν ειναι μονο το global που ειναι ετσι θελω να πω!)! Ειναι απλα θεμα τυχης! Αν δεν μπορεις να το αποδεχθεις αυτο τοτε δικιο εχει με αυτα που σου λεει ο @demakhs (Μην τον παρεξηγεις για το πως εκφραζεται! Κραζει το μισο forum, μην ανησυχεις ομως τελειωνουν τα ψωμια του εδω μεσα! Εχω ακουσει οτι ετοιμαζουν σχεδιο οι ...μεγαλοι... για να τον πεταξουν εξω!) :lol: :rofl:

Αν παρ' ολα αυτα εχεις καποια απορια σχετικα με το global μπορεις να μου στειλεις ενα pm να την συζητησουμε για να μην μπουκωνουμε και το thread με βλακειες... :search:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Καλημέρα φίλε @scorpio3 όχι δεν τους έστειλα κάποιο email, σε ένα δεύτερο δέμα (πάλι το ίδιο κινητό Mi5 3/64) που παρήγγειλα στις 4/3, σήμερα το πρωί μου έδωσαν δεύτερο Tracking Number.
      Σευχαριστώ πολύ φίλε να είσαι καλά θα στείλω ένα μήνυμα να δω τι γίνεται

Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ο/H scorpio3 έγραψε:

Αδερφε χαλαρωσε! Το global οπως και το καθε global δεν μπορει να αντιμετωπιζει καθε παραγγελια με τον ιδιο τροπο αφου ολα αυτα διαχειριζονται απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(..και μαλιστα Κινεζους! :chinese: ) οι οποιοι εχουν το δικαιωμα να κανουν λαθη! Το μονο σιγουρο ειναι οτι εντος 25 ημερων(ειτε εχεις tracking ειτε οχι) απο την παραγγελια κατα 90% θα εχεις παραλαβει και αν οχι ελπιζω να εχεις πληρωσει με paypal ωστε αν το χρονικο οριο περασει τις 50 μερες να ανοιξεις dispute και να προχωρησεις σε claim! Αυτη ομως ειναι μια σπανια περιπτωση και ειναι πιθανο να συμβει σε καθε καταστημα(Δεν ειναι μονο το global που ειναι ετσι θελω να πω!)! Ειναι απλα θεμα τυχης! Αν δεν μπορεις να το αποδεχθεις αυτο τοτε δικιο εχει με αυτα που σου λεει ο @demakhs (Μην τον παρεξηγεις για το πως εκφραζεται! Κραζει το μισο forum, μην ανησυχεις ομως τελειωνουν τα ψωμια του εδω μεσα! Εχω ακουσει οτι ετοιμαζουν σχεδιο οι ...μεγαλοι... για να τον πεταξουν εξω!) :lol: :rofl:
      Αν παρ' ολα αυτα εχεις καποια απορια σχετικα με το global μπορεις να μου στειλεις ενα pm να την συζητησουμε για να μην μπουκωνουμε και το thread με βλακειες... :search:

Φιλε μου γράφω για δεύτερη φορά για το πρόβλημα μου γιατί βλέπω οτι ολοι σχεδον εχουν παρει δευτερα tracking κ ηθελα να βγαλω μια ακρη οπως το συζηταμε εδω μεσα.Και εσυ πολλες φορες εγραψες για διαφορα θεματακια που ειχες κ προσπαθουσαν να σε βοηθησουν οχι να πετάγεται ο καθένας κ να λέει εξυπναδες..
    • @scorpio3 και που να δεις τι του σκάρωνε του @giwrgosalim o @demakhs .....
      Άσε είναι παλιοχαρακτήρας.
      Αλλά τον γουστάρουμε και πρώτος εγώ.

• Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ο/H scorpio3 έγραψε:

Αδερφε χαλαρωσε! Το global οπως και το καθε global δεν μπορει να αντιμετωπιζει καθε παραγγελια με τον ιδιο τροπο αφου ολα αυτα διαχειριζονται απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(..και μαλιστα Κινεζους! :chinese: ) οι οποιοι εχουν το δικαιωμα να κανουν λαθη! Το μονο σιγουρο ειναι οτι εντος 25 ημερων(ειτε εχεις tracking ειτε οχι) απο την παραγγελια κατα 90% θα εχεις παραλαβει και αν οχι ελπιζω να εχεις πληρωσει με paypal ωστε αν το χρονικο οριο περασει τις 50 μερες να ανοιξεις dispute και να προχωρησεις σε claim! Αυτη ομως ειναι μια σπανια περιπτωση και ειναι πιθανο να συμβει σε καθε καταστημα(Δεν ειναι μονο το global που ειναι ετσι θελω να πω!)! Ειναι απλα θεμα τυχης! Αν δεν μπορεις να το αποδεχθεις αυτο τοτε δικιο εχει με αυτα που σου λεει ο @demakhs (Μην τον παρεξηγεις για το πως εκφραζεται! Κραζει το μισο forum, μην ανησυχεις ομως τελειωνουν τα ψωμια του εδω μεσα! Εχω ακουσει οτι ετοιμαζουν σχεδιο οι ...μεγαλοι... για να τον πεταξουν εξω!) :lol: :rofl:Αν παρ' ολα αυτα εχεις καποια απορια σχετικα με το global μπορεις να μου στειλεις ενα pm να την συζητησουμε για να μην μπουκωνουμε και το thread με βλακειες... :search:

Φιλε μου γράφω για δεύτερη φορά για το πρόβλημα μου γιατί βλέπω οτι ολοι σχεδον εχουν παρει δευτερα tracking κ ηθελα να βγαλω μια ακρη οπως το συζηταμε εδω μεσα.Και εσυ πολλες φορες εγραψες για διαφορα θεματακια που ειχες κ προσπαθουσαν να σε βοηθησουν οχι να πετάγεται ο καθένας κ να λέει εξυπναδες..

Δε φανταζεσαι ποσο λαθος εισαι! Αυτα που εχω ακουσει εγω εδω μεσα κι ακομα ακουω, αλλα τωρα το κακο περιοριστηκε μονο στον γνωστο μανταρατορα-ταραχοποιο @demakhs ! Δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεσαι! Φεεεεετα! Οπως μου ελεγε οταν περνουσα τη φαση που περνας εσυ τωρα ενας γνωστος μου....

ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω, μπορει να με κοροιδευαν αλλα παντα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που βαριοντουσαν να με κοροιδευουν με βοηθουσαν να βρω λυση στο προβλημα μου! :D

• Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Δε φανταζεσαι ποσο λαθος εισαι! Αυτα που εχω ακουσει εγω εδω μεσα κι ακομα ακουω, αλλα τωρα το κακο περιοριστηκε μονο στον γνωστο μανταρατορα-ταραχοποιο @demakhs ! Δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεσαι! Φεεεεετα! Οπως μου ελεγε οταν περνουσα τη φαση που περνας εσυ τωρα ενας γνωστος μου....
      ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω, μπορει να με κοροιδευαν αλλα παντα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που βαριοντουσαν να με κοροιδευουν με βοηθουσαν να βρω λυση στο προβλημα μου! :D

τι να τσατιστω ρε φιλε απλα ειναι η ώρα του παιδιού..... φετα, κασερι, σαλαμι, γαλα κ πατημα κουμπιών... δεν θα ασχοληθώ άλλο

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H scorpio3 έγραψε:

τι να τσατιστω ρε φιλε απλα ειναι η ώρα του παιδιού..... φετα, κασερι, σαλαμι, γαλα κ πατημα κουμπιών... δεν θα ασχοληθώ άλλο
      Τι να σου πω ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα την πλακα! Απλα τσεκαρε αυτη την αξιολογηση ενος συμφορουμιτη μας για το εν λογω καταστημα! Ειναι η μοναδικη περιπτωση προβληματος που εχω ακουσει για το καταστημα αλλα και παλι παρελαβε κανονικοτατα! Ισως και η δικη σου περιπτωση να ειναι καπως ετσι! Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)