Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ειναι κ η δικη μου περιπτωση απο το eglobal που απο 1/1 /17 παραγγελια το δευτερο tracking number το δωσαν 7/2/17 και παρελαβα στις 17/2/17. αλλοι φιλοι του foroum παρελαβαν σε εικοσι μερες περιπου .Υπομονη φιλε μου
    • Συγνωμη που δεν το ανεφερα δεν ηξερα για την περιπτωση σου @tomxlv700

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Δε πειραζει φιλε @giwrgosalim η περιπτωση η δικη ηταν που στο πρωτο tracking number εγραφαν επι ενα μηνα συγγνωμη για την καθυστερηση .Πιστευω οτι το θυμουνται αρκετοι γιατι εεχε πεσει πολυ γελιο κ περιμενα να παραλαβω κ σαπουνι :D :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      We are not Robots!! :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Τελικα το Gearbest μου εστειλαν αλλο Tempered glass χωρις να ειναι ελατωματικο το προιον μιας και δεν ειναι ευκολο να καλυφθει σωστα μια 2.5D οθονη! Αυτη τη φορα πηρα τη μασκα που το καλυπτει ολοκληρο...το εστειλαν ειπαν με unregistered οποτε δυστυχως δεν μπορω να το παρακολουθω ;(
      Παντως για να καταληξω εκει που θελω, το gearbest εχει αρκετα καλο customer service απαντανε σε ολα τα ερωτησματα αμεσα και σεβονται το πορτοφολι του πελατη! :thumbup:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Εγώ περιμένω εδώ κ 45μερες μία nohon bm 45 μέσω bpost.Το 90% των αγοραστών απο τον πωλητή στο aliexpress ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τον χρόνο παράδοσης(κάτω από 30μερες).Σε μένα σαν να άργησε λίγο παραπάνω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi Max Hellium (4/128) gold
      Ημερομηνία αγοράς : 25/2/2017
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 μέρες (10/3/2017) με DPD UK (τριγωνική μέσω Αγγλίας)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : -
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλη εντύπωση μέχρι τώρα για το συγκεκριμένο κατάστημα! Ανταποκριθηκαν σχεδόν άμεσα σε όσα μηνύματα τους έστειλα ..... Παρέλαβα σε καλο χρόνο, όμως το πακέτο δεν ήταν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, όπως ζήτησα και φορούσε Global Stable ROM και όχι official CN/EN ROM. Τελωνείο δεν περασε (τριγωνικη). Η τιμή πολύ καλη για τριγωνική (285€). Το μονο μου "παράπονο" η εγκατεστημενη ROM !
      Να σε ρωτησω κατι,επειδη θα παραγγειλω και εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα και θελω μερικες πληροφοριες,τους εχω στειλει αιτημα πως θελω να ερθει η συσκευη με official rom και οχι με global,γινεται αυτο ή στελνουν μονο με global?? Επισης πως μπορω να τους ζητησω να ερθει με τριγωνικη αποστολη? Να τους στειλω ενα μηνυμα και να τους πω να το στειλουν με DPD ετσι οπως το γραφεις και εσυ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H XDimension έγραψε:

Να σε ρωτησω κατι,επειδη θα παραγγειλω και εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα και θελω μερικες πληροφοριες,τους εχω στειλει αιτημα πως θελω να ερθει η συσκευη με official rom και οχι με global,γινεται αυτο ή στελνουν μονο με global?? Επισης πως μπορω να τους ζητησω να ερθει με τριγωνικη αποστολη? Να τους στειλω ενα μηνυμα και να τους πω να το στειλουν με DPD ετσι οπως το γραφεις και εσυ?
      Στειλτους μήνυμα μονο για τη ROM, πιστεύω ότι σε μένα δεν το προσεξαν το μήνυμα μου ..... Αν και δεν είναι τραγικά τα πράγματα, μπορείς να περάσεις μετά Κινεζικη και από εκεί ξεκλειδώνεις και περνάς ότι θέλεις ..... Δε χρεώνουν πάντως τίποτε για τη ROM, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή γιαυτο πουθενά στο site ....
      Για την τριγωνική μέσω DPD, έτσι κι αλλιώς μαυτη θα έρθει, δε χρειάζεται να γράψεις κάτι. Παρόλα αυτά αν αισθάνεσαι καλύτερα, γράψε και για την αποστολη μέσω Ευρώπης ^^
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Μετά από 5 αγορές κινητών και καμιά 30αριά άλλες με αξεσουάρ, έφαγα την πρώτη !!!
      Xiaomi mi5 :(

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-02-2017 23:31
      ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-03-2017 08:41
      Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 01-03-2017 08:48
      Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 01-03-2017 08:56
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 01-03-2017 08:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
    • Ο/H jgougos έγραψε:

Μετά από 5 αγορές κινητών και καμιά 30αριά άλλες με αξεσουάρ, έφαγα την πρώτη !!!
      Xiaomi mi5 :(

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-02-2017 23:31
      ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 01-03-2017 08:41
      Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 01-03-2017 08:48
      Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 01-03-2017 08:56
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 01-03-2017 08:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      Βλέποντας τους χρόνους και την ΑΚΥΡΩΣΗ κλεισίματος συσκευασίας, καθώς και τα κινητά που έχεις πάρει σύνολο, τολμώ να σκεφτώ ότι υπάρχει περίπτωση να έχουν κάποιο τρόπο ελέγχου έτσι ώστε να τσιμπάνε όλους όσους έχουν κάνει επάγγελμα (και τρόπο να βγάζουν χαρτζιλίκι) ιδιαίτερα τις εισαγωγές κινητών από την Κίνα. Ισως αν έχεις πάρει σε μικρό χρονικό διάστημα τα 5 κινητά να το θεώρησαν υπερβολικό, να χτύπησε κάποιο alarm στο σύστημα και να σε πήρε και σένα η μπάλα :( Λέμε τώρα... υποθέσεις κάνω :D
    • Διαφήμιση
    • @dnomikos Όχι και επάγγελμα :) έχω μεγάλη οικογένεια. Φέτος πήρα ένα Xiaomi redmi 4a για την κουνιάδα μου που παρέλαβα 3/2 με παραγγελία 26/12 και το Mi5 γιατί θα ρθει το καλοκαίρι και το mimax δεν μπαίνει σε καμία τσέπη παντελονιού :)