Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H takisfrag έγραψε:

Aπο GearBest κάμερα xiaomi smart 1080p παραγγελία 7/3/17 παραλαβή εχθές 16/3/17 από Κινέζικη αποθήκη με post NL μία χαρά νομίζω !

Tα ιδια ακριβως και εγω, κανανε παρεα.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Να ειναι εδω το κινητο και να πρεπει να περιμενω ειδοποιηση απο δευτερα να το πληρωσω απο περιεργια πηρα ΕΛΤΑ για το ποσο 36+12 μου παν περιμενα παραπανω να πω την αληθεια
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Δεν είναι στην ΚΔ. Στο τελωνείο είναι. :)
      Οι άνθρωποι έχουν χάσει το τόπι και το μέτρο. Από μονοι τους κάνουν τη δουλεία τους δύσκολη.
      Το ξερω, απλα εγραψα τι λενε τα tracking προγραμματα. Δεν υπαρχει περιπτωση να το παραλαβω ...... Θα χασω εγω 3€, αλλα ας χασουν και αυτοι το χρονο τους, αλλα και τα 3€. Ειναι δευτερη φορα που το κανουν σε πραγματα αξιας κατω των 10€ ...... :thumbdown:
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • δεματακι αξιας 4,72 απο e bay ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ , παραδοση σε 14 μερες!!!!!!!!!!!
      (ΤΟΝ ΤΕΛΩΝΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΤΕΛΩΝΗ)

=============== Μαρ 17th 2017, 11:13am ===============
      Ερωτηση για να σας ξυπνησω πρωι πρωι:
      Τα αζητητα δεματα σε ποιον καταληγουν?
    • καλημερα
      Νομίζω ότι έχουν χάσει την μπάλα στην salonika .
      Ίσως θα πρέπει να κάνετε κάτι
      Αθήνα καμία σχέση τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία & έχω κάνει πολλές παραγγελίες από τον Δεκέμβριο & από φίλους ( Για Αθήνα γράφω μόνο μην παρεξηγηθεί )
      Θα γράψω περισσότερα από εβδομάδα που θα παραλάβω 2 δέματα πάνω από 200 ευρώ .Παίρνανε αέρα οι βόμβες & σταματάνε τα tampered glass έλεος !
      Όσοι γραφουν για τέλος της αγοράς απο Κίνα θεωρώ ότι το κάνουν μόνο για προσωπικο όφελος .
    • μετα τα προσφατα γεγονοτα , οπου σταλθηκαν μικροδεματακια-βομβες, μεσω ΕΛΤΑ.. εγινε αναφορα οτι ο ελεγχος των μικροδεματων ειναι καθαρα δειγματοληπτικος.. ασχετως που εχουν scanner...
      (οποτε αποτι φαινεται ποιος, ξερει.. μπορει αν αρχισουν να scanαρουν τα παντα...οτι μπαινει κ οτι βγαινει.. να υπαρχει κ καθυστερηση, αλλα κ μεγαλυτερες πιθανοτητες για τελωνειο... (δικη μου αποψη))

το αρθρο:
      Το Ελ. Βενιζέλος δεν ελέγχει όλα τα δέματα με σκάνερ!
    • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΑ (ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ BESTGEAR XIAOMI MAX) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ"???
      ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! :-x
      --Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
      *~Νίκος Καζαντζάκης~*
    • Διαφήμιση
    • @giannaris7
      Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά θα έπρεπε να διαβάσεις λίγο στο forum η αλλιώς να ρωτήσεις όπως κάνεις τώρα .
      Κανένας δεν τα ξέρει όλα αλλά θα είχες 1 σφαιρική εικόνα τι να περιμένεις .
      Εννοείται ότι εάν μπεί τελωνείο θα χρεωθείς + την αναμονή .
      Υπάρχουν οδηγοί στο youtube για αγορές από Κίνα .
      Από το gearbest εννοείς .
      Βόρεια η Νότια μένεις ?
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

@giannaris7
      Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά θα έπρεπε να διαβάσεις λίγο στο forum η αλλιώς να ρωτήσεις όπως κάνεις τώρα .
      Κανένας δεν τα ξέρει όλα αλλά θα είχες 1 σφαιρική εικόνα τι να περιμένεις .
      Εννοείται ότι εάν μπεί τελωνείο θα χρεωθείς + την αναμονή .
      Υπάρχουν οδηγοί στο youtube για αγορές από Κίνα .
      Από το gearbest εννοείς .
      Βόρεια η Νότια μένεις ?
      ΝΟΤΟ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ 27/2 .... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....
      *~Νίκος Καζαντζάκης~*
    • OffTopic
      παιχταρα μου @giannaris7... βγαλε το capslock.....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H varitimos84 έγραψε:

OffTopic
      παιχταρα μου @giannaris7... βγαλε το capslock.....[/offtoεγ
      OffTopic
      οκ! σορρυ!
      *~Νίκος Καζαντζάκης~*