Tα ιδια ακριβως και εγω, κανανε παρεα.Ο/H takisfrag έγραψε:
Aπο GearBest κάμερα xiaomi smart 1080p παραγγελία 7/3/17 παραλαβή εχθές 16/3/17 από Κινέζικη αποθήκη με post NL μία χαρά νομίζω !
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
									Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούTα ιδια ακριβως και εγω, κανανε παρεα.Ο/H takisfrag έγραψε:
Aπο GearBest κάμερα xiaomi smart 1080p παραγγελία 7/3/17 παραλαβή εχθές 16/3/17 από Κινέζικη αποθήκη με post NL μία χαρά νομίζω !
Το ξερω, απλα εγραψα τι λενε τα tracking προγραμματα. Δεν υπαρχει περιπτωση να το παραλαβω ...... Θα χασω εγω 3€, αλλα ας χασουν και αυτοι το χρονο τους, αλλα και τα 3€. Ειναι δευτερη φορα που το κανουν σε πραγματα αξιας κατω των 10€ ......Ο/H osalonikios έγραψε:
Δεν είναι στην ΚΔ. Στο τελωνείο είναι.
Οι άνθρωποι έχουν χάσει το τόπι και το μέτρο. Από μονοι τους κάνουν τη δουλεία τους δύσκολη.

ΝΟΤΟ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ 27/2 .... ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....Ο/H doctor13 έγραψε:
@giannaris7
Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά θα έπρεπε να διαβάσεις λίγο στο forum η αλλιώς να ρωτήσεις όπως κάνεις τώρα .
Κανένας δεν τα ξέρει όλα αλλά θα είχες 1 σφαιρική εικόνα τι να περιμένεις .
Εννοείται ότι εάν μπεί τελωνείο θα χρεωθείς + την αναμονή .
Υπάρχουν οδηγοί στο youtube για αγορές από Κίνα .
Από το gearbest εννοείς .
Βόρεια η Νότια μένεις ?
Ο/H varitimos84 έγραψε: