Χανιά. Μάλιστα. Από κάτι γνωστούς που έχω εκεί ξέρω ότι τα περισσότερα δέματα τα περνάνε τελωνείο. Λογικό σε τόσα μέρη που σταματάει για να φτάσει στο νησί όλο και κάποιος θα το ελέγξει. Με καραβάκι σε βλέπω από την άλλη φορά. Αν και δεν ξέρω αν στέλνει με καράβι το GB.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Χανιά. Μάλιστα. Από κάτι γνωστούς που έχω εκεί ξέρω ότι τα περισσότερα δέματα τα περνάνε τελωνείο. Λογικό σε τόσα μέρη που σταματάει για να φτάσει στο νησί όλο και κάποιος θα το ελέγξει. Με καραβάκι σε βλέπω από την άλλη φορά. Αν και δεν ξέρω αν στέλνει με καράβι το GBναι
--Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
*~Νίκος Καζαντζάκης~* -
απο φίλο που έχω στο νησί έχω την αντίθεσή άποψη .
Από Αθήνα περνάει .Εάν κλείσει από αεροδρόμιο Αθηνών δεν υπάρχει πιθανότητα να μπεί τελωνείο.
Μήν αγχώνεσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει ,δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από προσευχή χαχα !
Η κατάσταση του 1 χαρά θα είναι .
Το tracking τι λέει ? -
Ο/H doctor13 έγραψε:
απο φίλο που έχω στο νησί έχω την αντίθεσή άποψη .
Από Αθήνα περνάει .Εάν κλείσει από αεροδρόμιο Αθηνών δεν υπάρχει πιθανότητα να μπεί τελωνείο.
Μήν αγχώνεσαι ότι είναι να γίνει θα γίνει ,δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από προσευχή χαχα !
Η κατάσταση του 1 χαρά θα είναι .
Το tracking τι λέει ?
--Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος--
*~Νίκος Καζαντζάκης~* -
Καράβι στέλνουν σίγουρα πωλητές από το aliexpress.
-
Στο νήμα Αξιολόγηση καταστημάτων πρέπει να το ανεβάσεις. Ζήτα από έναν διαχειριστή να στο μεταφέρει εκεί καλύτερα.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Στο νήμα Αξιολόγηση καταστημάτων πρέπει να το ανεβάσεις. Ζήτα από έναν διαχειριστή να στο μεταφέρει εκεί καλύτερα.
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
μετα τα προσφατα γεγονοτα , οπου σταλθηκαν μικροδεματακια-βομβες, μεσω ΕΛΤΑ.. εγινε αναφορα οτι ο ελεγχος των μικροδεματων ειναι καθαρα δειγματοληπτικος.. ασχετως που εχουν scanner...
-
Πάντως παρέλαβα tv box, θήκες+σκληρό που παρουσίασα, περιμένω ένα μεγαλούτσικο drone, δεν πέρασαν τελωνείο. Μέχρι στιγμής παρατηρώ μόνο κινητά σταματάνε. Σίγουρα κοιτάμε πια μόνο τριγωνικές και eu αποθήκες.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Πάντως παρέλαβα tv box, θήκες+σκληρό που παρουσίασα, περιμένω ένα μεγαλούτσικο drone, δεν πέρασαν τελωνείο. ............................................
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Άσχετο, είσαι φαντάζομαι ενήμερος γιατρέ μου για τη νομοθεσία σχετικά με τα drones και το ΦΕΚ που έβγαλε η ΥΠΑ ...........
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα