Μου έχουν κολλήσει 3 δεματα στο item unloaded thessaloniki εδώ και 4 μέρες.Μενω Ημαθία και συνήθως μετά από 1 μέρα έφταναν τα δέματα στη πόλη.μου,τι φάση? Έχετε τύχει τέτοια παρόμοια καθυστέρηση σε πολλαπλές παραγγελίες?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Κατά 99.999999999% είναι στο τελωνείο.
Even dead i will fight. -
Μα δεν είναι καν μεγάλης αξίας τα δέματα
Μια θηκη 7 ευρω και ενα ηχεια 18 ευρω ειναι
Αλλα οντως εχω και ενα κινητο που ειναι κολλημενο στο ιδιο σταδιο αλλα ειναι 3 διαφορετικες παραγγελιες -
Δεν έχει σημασία και απλό tempered glass έχει μπει. Είναι να σου τύχει.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν έχει σημασία και απλό tempered glass έχει μπει. Είναι να σου τύχει.
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
αυτό είναι τρισχειροτερο από το να σου κοπανησουν ένα 50-ρικο σε κάτι που αγορασες κ κόστιζε 200€+!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H doctor13 έγραψε:
Ο/H jgougos έγραψε:
Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL.
Σίγουρα έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι αλλά δεν σημαίνει ότι όλα τα κινητά περνάνε τελωνείο.
Ούτε ότι τα ψιλοπραγματα τους χρεώνουν τα 3ευρώ .
Τουλάχιστον Αθήνα δεν έχω ακούσει η διαβάσει κάτι παρόμοιο.
Βόρεια Ελλάδα δυστυχώς είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Εγω με ελβετικό ειμαι τελωνειο, 3 άλλα δεματα μρ Ολλανδικο 35-50 ευρω το καθένα σε μεγεθος κινητου,κανενα δεν κολλησε. -
Σκέφτηκε και ξανασκέφτηκε ο συμφοιτητής ...
Ρε από που να βγάλω λίγα € , απο που ....
Φόρους έβαλα, φόρους έβαλα, φόρους έβαλα, ΦΠΑ ανέβασα, φόρους έβαλα, φόρους έβαλα, συνταξεις μειωσα, φόρους έβαλα, φόρους έβαλα, τα νοσοκομεια τα έκανα μονο για λαθρό, φόρους έβαλα ααααααααααα το βρήκα.
Τα λαμόγια οι έλληνες παραγγελνουν χρυσά μαχαιροπήρουνα από το εξωτερικό κι εμείς κοιμόαστε όρθιοι. Χάνουμε έσοδα.
Ε από δω και πέρα θα φορολογώ και το χαρτί Α4.
Τσακαλωτεεεεεεεε. Για έλα εδώ. Σου βρήκα καινούρια αγελάδα για αρμεγμα. Καλορίζικη βρε.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Aπαντάει ο κινέζος σήμερα πως το έχει διαθέσιμο και θα το στείλει απο την αποθήκη της Εσθονίας
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Σου στέλνω pm
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν έχει σημασία και απλό tempered glass έχει μπει.
Δεν μου καρφωσαν ομως τα 3 ευρω!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Eνα μικροπραμα απο gear αξιας 6 ευρω εχει απο τις 4/3 φτασει στην Ελλαδα συμφωνα με ενα σαιτ "μπεινζειν λοτζιστικς 'που μου εδωσε το σαιτ με ενα νουμερο μεταφορας και οχι τρακιγκ ναμπερ.
Λετε να μπηκε τελωνειο , τι διαολο κανει 16 μερες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα